Inlägg från: AgnesEmilia |Visa alla inlägg
  • AgnesEmilia

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Fin mage maroy! Den är nog stor om man tänker på din tidigare viktnedgång å så :) fin är den iaf!

    Här är en bild på min mage i v16 förra veckan, inga bra bilder från denna vecka och den skiljer sig inte nänmvärt från förra :) sorry för stöket haha!

  • AgnesEmilia
    marory skrev 2014-09-27 21:10:06 följande:
    vilken söt kula! min är inte alls sådär rund, däremot har jag världens gravidnavel vilket sambon tycker är jättekul hehe

    det man ser när det syns att han sparkar är mer typ att magen "hoppar till" Glad
    Hihi tack! Åh men vad roligt hihi! "Startknappen" kallas det för va? ;)

    Vad häftigt! :)

    När man pratar om bubblor i magen, känner man dom eller hör/båda? Eller är det den här "man bara vet" :p
  • AgnesEmilia
    Anna09 skrev 2014-09-30 21:03:16 följande:

    Hej alla fantastiska människor:) 
    Jag är den som startade denna tråden för snart 6 månader sedan, jag är gravid i v.29 och fick reda på det dagen efter jag la in detta inlägg.


    Jag har börjat blogg om min graviditet och har skrivit lite om hur det har gått under graviditeten.


    Så gå in på annapaulina.vimedbarn.se 

    Där kan ni kommentera och fråga mig vad som helst om hur jag haft det och liknande. Idag har jag varit på förlossningen då bebis inte rörde sig ordentligt, så in och läs med er.

    kram 


    Hej! Gud vad roligt! Ska definitivt kolla in den! Kul! :) har undrat flera gånger vad som blev av med TS :p

    Jag har också nyligen skaffat en blogg på vi med barn med en supersnygg header i paint haha!! ;)

    agnesvardag.vimedbarn.se heter den om någon är intresserad :)
  • AgnesEmilia
    Jenniferb skrev 2014-10-02 15:45:40 följande:

    Vad roligt med bloggar! Jag har också startat en på vimedbarn nu, jag följer strömmen

    jenniferb.vimedbarn.se heter den om någon skulle vilja kika in.


    Vad skojigt!! kommer definitivt följa!! :) kul att se vilka ni är bortom familjeliv också med allt som händer som man inte skriver ned här :D
  • AgnesEmilia
    Luajsa skrev 2014-10-08 18:01:38 följande:

    Blir galen. Har huvudvärk och haft det i helgen sen ägglossningen och sex. Idag har jag mått illa med. Man ka väl inte känna något såhär tidigt?! Och jag inbillar mig inte

    Har knapt tänkt på de :/


    Alltså det finns ju en möjlighet! Jag hade troligtvis ÄL nån av dagarna innan midsommar och fick ont i äggstocksområdet på söndagen efter midsommar (som var på fredagen). Jag har haft ont på samma ställe flera gånger efteråt och senast idag :) ligamenten som bråkar :p

    Men få inte upp förhoppningarna, blir så jobbigt då :(
  • AgnesEmilia
    sobj skrev 2014-10-14 14:33:08 följande:

    Hej alla i tråden. 

    jag har inte läst igenom alla inlägg, det var en del. Haha. 
    Men jag är 92a och har väl egentligen alltid längtat efter barn. I somras bestämde jag och min sambo oss för att sluta med ppiller och låta det gå som det går. Men vi blev så sugna båda två att vi hade sex ofta och försökte räkna dagar. Vi plussade den 6 september och jag är nu i v 12+4. Det känns fantastiskt!
    Någon från Malmö området i tråden? Först i vännerskaran så vore kul att ha någon att prata grav med. (: 


    Hej :) grattis till graviditeten! Jag bor i Göteborg men kommer från Stockholm och där har jag två vänner som nästan är i samma vecka och sambon har två vänner vars flickvänner är ungefär i samma vecka som mig de med! Så jag är en i mängden haha 19+0 idag och hade RUL igår som gick toppen! Men hade såklart tänkt mig det värsta.. Hur har din graviditet varit hittills? :)
  • AgnesEmilia
    kasovi skrev 2014-10-15 11:23:06 följande:

    Nu börjar jag nästan undra lite... Igår och idag är jag så jäkla trött i kroppen att det känns som jag ska somna när som helst. Sov 8 timmar i natt, vaknade vid 6 åt pizza och somnade om vid 7. Då sov jag 4 timmar till... Fortfarande trött.

    Kan man verkligen bli trött så är tidigt? Annars funderar jag på om jag börjar bli sjuk eller nåt :P


    Jag började bli trött i ca vecka 6 tror jag :) men är ju olika för alla!
  • AgnesEmilia
    sobj skrev 2014-10-15 17:24:09 följande:
    Hej! Tack så mycket! (så kul att bli gratulerad, eftersom ingen vet än så har ingen grattat mig/oss än) Och grattis till dig med! Jag är helt ensam i min krets, med att ha partner med. Så det lär dröja innan mina nuvarande vänner hinner i fatt. Vilket känns lite trist. Låter superkul att ha så många i sin omgivning som man känner och kan dela upplevelsen med! 
    Går in i v13 imorgon och efter det har vi bestämt oss för att berätta. Så svårt att inte göra det! Fick mitt brev med tid till RUL idag och är super exalterad, men har ingen att dela det med.. Min grav hittills har varit absolut helt okej! Jag är trött, alltid. Sover mycket. Mår illa, men kräks inte. Överlag mår jag bra. (: Hur är din? 
    Åh förstår att det känns trist! Jo precis, det är ju kul att få jämngamla barn och prata under resans gång osv men det är inte hela världen :) ni kanske matchar ditt nästa barn om du vill ha fler ;)

    Så kul! Vi berättade också i v 13 :) åh, när har du tid till det då? :)

    Åh okej! Den har i min värld varit sjukt jobbig men kanske inte i jämförelse med hur det kan vara! Har haft mycket illamående men inget kräkande! Sjukt trött, lite foglossning, nästäppa å sådär :) nu är tröttheten, halsbränna och framför allt yrsel det värsta! Helt plötsligt kan världen snurra för mig... Och om jag ätit spelar ingen roll :/ men men allt för den lille! Ser så fram emot våren nu!!! :)
  • AgnesEmilia
    sobj skrev 2014-10-16 12:05:12 följande:
    Ja, det är både trist men samtidigt helt ok. Hoppas hitta fler vänner som får barn nu, med oss. (: Allas plan har alltid varit att möta mig vid andra eller tredje eftersom jag alltid velat ha tidigt och de andra mycket senare. Så väntat, (: 

    RUL 2 dec och KUB 4 dec. Spännande! Hur berättade ni? Känns så nervöst! "Btw, vi ska ha barn!" Det är ju allt man tänker på, men hur börjar man? 

    Låter som min! Jag har upplevt den helt okej, men har varit trött, mått illa, var täppt i v 6-8 typ, mår illa men kräks inte. Men har börjat svimma och nästa svimma nu.. Känns inte ok alls. Var på arbetsintervju här om och svimmade helt plötsligt stående.. Hade ätit och så så det kom från klar himmel. Ska prata med BM om det när vi ska dit i nästa vecka. 
    Ser också verkligen fram emot våren! Och allt där innan och efter med faktiskt! Ser framför mig hur tjock jag ska vara i jul och hur mysigt det ska vara, och sen min födelsedag i feb.. Ja, haha då lär jag ju vara rätt mycket tjockare. Ska bli så kul att få vara gravid! 
    Jo precis :) kul! Men jag frågar som Em92 vilken vecka är du i på kub? :)

    Vi bor ca 45 mil hemifrån (vi kommer från samma ställe) så allt togs via telefon :) vi sa bara "du ska bli farmor" etc :p roligaste var när jag ringde till min egen farmor och sa att hon skulle bli gammelfarmor och hon svarar "Hur gick det här till? Eller ja jag vet ju HUR! Men ja ja men vad roligt!"

    Åh usch! Ja ta upp det, kan ju va brist på nåt :)

    Ja åh håller med! Längtar till jul och få vara rundare haha!
  • AgnesEmilia

    Jag håller tummarna för er Sandravanilj och Luajsa! Jag har inte haft en enda blödning sen mensen innan grav men det ser ju olika ut för alla! :)

Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn