Inlägg från: AgnesEmilia |Visa alla inlägg
  • AgnesEmilia

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    {#emotions_dlg.flower}PLUSSAT{#emotions_dlg.flower}

    malinzeid, Skåne BF 25 januari
    Marory Östergötland BF 24 Januari
    Malin1992, Stockholm, BF 2 Mars
    Em92 Östergötland BF 5 Mars
    Bubbelsoda Västergötland BF 5 mars 
    Agnesemilia Västra Götaland BF 9 Mars 
    Jenniferb, Dalarna, BF 8 Mars

    {#emotions_dlg.flower}BIM/ VÄNTAR PÅ PLUS{#emotions_dlg.flower}

    Sandravanilj
      
    {#emotions_dlg.flower}PLANERAR{#emotions_dlg.flower}
  • AgnesEmilia
    malinzeid skrev 2014-07-11 17:01:31 följande:

    Agnesemilia: Idag är jag i vecka 12, 11+4, det känns helt overkligt haha. 

    Jag känner knappt av att jag är gravid, min enda symptom är att jag är väldigt trött annars är allt detsamma. Det som kändes mest konstigt med detta ultraljud var att jag såg att den lilla rörde sig och hoppa runder fast jag kände ingenting alls. 

    Detta privata UL kostade 1000 kr men var värt varenda krona, fick 6 bilder plus en CD skiva med samma bilder på. Dock sa dem att man endast kan göra tidigt UL mellan v 11-13+6. 

    Mitt nästa UL kommer att vara den 13 augusti och då kommer vi eventuellt kunna se könet om man nu får reda på det, har hört en massa olika om det där.


    Okej :) åh jag förstår det! Gud!

    Jaa okej! Va skönt att kroppen inte bråkar allt för mycket :) dock kan trötthet vara nog det! Oj, vilken känsla! Måste kännas helt overkligt!

    Vad mycket ni fick ändå för den tusenlappen! Verkligen värt! Tror att det jag kommer ha ingår med en bild :) men det kostar dock "bara" 200kr :)

    Okej! Det är ju ganska snart ju! :) kommer ni vilja det? Jag ville förut men killen vill inte så jag respekterar det! Dock är det ju lite jobbigt om dom säger att det är det ena så är det det andra! Skulle bli så paff! Även om man såklart skulle älska barnet oavsett! :)
  • AgnesEmilia
    Em92 skrev 2014-07-11 17:33:24 följande:

    Förresten vill ni veta något kul! En bästa kompis till mig berättade att hon är gravid i vecka 11 och jag ville bara skrika ut att jag oxå är gravid men vill vänta lite! Jag har kommit fram till att det skiljer 1 månad mellan oss så jag är så himla glad! Trodde aldrig jag skulle ha en kompis som är gravid samtidigt som mig och som kommer ha 1 månad innan mig! Helt sjukt vad roligt och jag längtar tills jag får berätta för henne! Jag fick en chock och det kommer hon nog med få! :) haha ville berätta för det är så himla roligt asså! :) vi kommer va gravida ihop liksom och ingen av oss hade en aning om att vi skulle bli gravida nästan samtidigt! :) och hon vet inget än! :D


    Haha åh va kul!! ???? kan tänka mig att det är jobbigt att hålla hemlisen!!!

    Jag har också en vän som är gravid i typ vecka 11-12 och kan inte säga nånting! Men dom bor på andra sidan landet så kommer ju inte kunna va lattemorsor ändå haha!

    Dock ska en av min sambos vänner här i stan ska få barn i september så om allt går bra blir det ca 6 mån emellan. Kanske stort glapp nu men sen blir det ju kul! :D
  • AgnesEmilia
    marory skrev 2014-07-12 11:34:05 följande:

    Här är bild ifrån UL fick inte in den igår :)


    Åh!! Nu känns det verkligt va? :)
  • AgnesEmilia
    Em92 skrev 2014-07-12 13:22:27 följande:
    Åh! Man blir så glad när man ser UL bilder! Längtar så himla mycket så man kan slappna av lite och inte behöva tänkta på MF hela tiden! Låt dessa veckor gå fort! :)
    Jag håller med!! Varje dag utan MF är en vinst liksom, så orkar man inte ha det varje dag! snabbt ska det gå! :)
  • AgnesEmilia
    Em92 skrev 2014-07-12 20:38:56 följande:
    Ja och förmodligen går det nog snabbt! :D har ni alla gravida fortfarande graviditetssymtom?
    Jag har! Men inte samma som från början :) det drar mindre i magen nu men till och från, förut var det nästan hela tiden. Har fått en halv storlek större bröst, mår illa (mest på morgonen men kan va närsom), svullen om magen haha ser ut som om man hoppat flera veckor fram :) sen har jag humörväxling och ett jäkla luktsinne! Trodde jag skulle spy av lukten från köttfärs medan sambon sa att den luktade svagare än vanligt ! Haha men det var väl det :) hur är det med dig Em92? :)
  • AgnesEmilia
    marory skrev 2014-07-12 20:42:04 följande:

    Ja det känns verkligen underbart! Jag vet att det är svårt att inte tänka på vad som kan gå snett, jag oroar mig hela tiden, tur att jag har min sambo som lugnar mig ;) försök att slappna av så ska ni se att det blir bra! kan hålla med om att i början kändes varje timme som en evighet men det blir bättre, nu tycker jag veckorna flyger fram (nästan) ;)


    Åh jag förstår det!! Ja man blir ju så rädd, speciellt när man läser trådar om allt som kan gå fel..hehe

    Vad bra att du har din sambo! :)

    Jag ska bara försöka att fokusera på att må bra! Det som händer, händer :) jaa tiden går lika långsamt som tiden inför julafton som liten haha! :)
  • AgnesEmilia
    Jenniferb skrev 2014-07-23 13:13:24 följande:
    Här går det bra, illamåendet forsätter men det är ju väl värt det i slutändan hur går det för dig?

    Någon riktig bebismage kommer väl inte än på ett tag förstår jag, men jag är svullen som en tok kring magen så jag tror snart att folk kommer förstå att något är pågång.
    Em92 skrev 2014-07-23 20:18:38 följande:
    Hej! :) Det går bra , märker lite putigare mage nertill fast hela magen är även jätte uppsvälld! Ser redan gravid ut även om det är tarmarna som spökar! :p

    Hur går det för dig då? :)
    Jag har också mått jätteilla! Typiskt då jag började på nytt jobb i v 6..har blivit tvungen att berätta för de flesta där annars stressar de igång en, är hemtjänst och jag orkar liksom inte stressa mellan vårdtagarna i solen :/  Om jag visste att jag skulle ha mina skitveckor just nu hade jag valt annat jobb haha!

    men idag så vaknade jag helt utan illamående...visserligen sov jag med mina åksjukearmband men ändå! hoppas att det inte är nåt fel när det försvinner sådär...! Egentligen borde man ju va glad men när man mått illa i 2 veckor så undrar man ju :s Men kanske kommer tillbaka eller vad tror ni?

    Åh okej! jag har också riktigt svullen mage, ser verkligen gravid ut..tur att svärmor som är barnmorska bor 45 mil bort haha!

  • AgnesEmilia
    EmmyLee skrev 2014-07-23 20:17:51 följande:

    Så var man inne i v7 med hemsk illamående och sjukskriven i en vecka :( Dock ljög jag för jobbet och sa att jag var typ magsjuk x) men vill verkligen inte berätta för dom ännu!


    Åh ja fy...:( jag förstår att du gjorde det! hade jag varit på mitt gamla jobb hade jag också ljugit :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn