Inlägg från: Sandravanilj |Visa alla inlägg
  • Sandravanilj

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Maalon skrev 2014-05-03 17:38:01 följande:
    jo verkligen!

    Attans då, men som sagt, på't igen bara :)



    Ja fast både jag och sambon kände på oss att det inte tagit sig denna gång :) så var beredd på att den skulle komma :)
  • Sandravanilj
    marory skrev 2014-05-13 15:35:23 följande:
    Hej hur går det för alla? 



    Jodå, är i Grekland och inväntar äl den 18e ;) övningskör bara nu och hoppas att det tar sig snart!!
  • Sandravanilj
    marory skrev 2014-05-13 22:22:41 följande:
    Härligt! Vart i grekland är ni? :) Är lite sugen på att åka dit faktiskt :) 



    Just nu är vi på Zakynthos :) superfin ö som är väldigt grön och inte så stor :) har även varit på Rhodos och Kreta. Men Zakynthos är nog den bästa ön vi varit på :D kan varmt rekomendera den!
  • Sandravanilj
    eelin skrev 2014-05-14 12:56:15 följande:
    Kan inte låta bli att hoppa in i den här tråden! Jag och min sambo har för en månad sen bestämt oss för att sätta drömmen till verklighet och för ett par dagar sedan slutade jag med p-piller. Massor av tankar bubblar och då vi har det här som vår lilla hemlighet så skulle de vara så skönt att få prata med er som är i samma härliga situation! Barnlängtan är så stor och vem kan sluta tänka på framtiden efter det här beslutet? :)

    Em92 skrev 2014-05-14 13:23:03 följande:
    Hej hoppar in här! Är oxå född -92 och min sambo är född -91! Vi ska börja försöka när som helst! Men ville först att min menscykel skulle bli normal innan vi börjar försöka på riktigt! :) Vet inte vad jag mer kan säga men fråga på om ni har frågor! :)



    Kul med ännu mer 92:or :D välkomna!
  • Sandravanilj
    eelin skrev 2014-05-14 14:15:48 följande:
    Tack! Va roligt att så många skriver i tråden! Vilka är ni som är aktiva just nu? Roligt med lite presentation när man kommer in lite efter ;) Em92: spännande! Skönt med kompisar som fått :) inga av mina vänner har barn eller planerar att skaffa än, alla är mitt upp i jobb/resa/plugga. Jag är också först i släkten trots äldre släktingar. Håller med, trots att plugg tar mycket tid har jag alltid önskat få vara ung mamma och nu när allt känns rätt med partner så får det andra vänta. Man hinner! :) Alla ni som försöker, har ni hållt det hemligt? Jag sprudlar av lycka och tycker tystnaden är svår! :)



    Jag har berättat för 2 av mina närmaste vänner att vi försöker :) ingen av dom blev speciellt förvånade xD jag och sambon som också är 92a bor i Skövde och har varit tillsammans i 3 år och bott ihop i 2 år :) har två kissar och jag jobbar som elevassistent på gymnasiet :) fick ett mf i början av året i v 6 efter att ha blivit gravid som bara blev ;) i april var första aktiva försöket till en liten :D
  • Sandravanilj

    Jag äter alltid extra vitaminer, mest pga mitt dåliga immunförsvar... kör på TNT och tycker dom är toppen :) äter även extra folsyra som kommer från BabyPlan, beställde dom på billigatester tror jag :)

    Dricker inte alkohol så ofta heller, men nu på semestern så har det blivit några drinkar ändå :) tränar gör jag 2 - 3 gånger i veckan med kondition och styrka :D men äter tyvärr inte supernyttigt :/

    hoppas bara ägget fäster någon gång :D

  • Sandravanilj
    eelin skrev 2014-05-15 07:54:59 följande:
    Då får jag ta och ta tag i hälsan lite när jag kommer hem, vi är utomlands nu till på söndag. Införskaffa tillskott, minska på socker och börja träna, nu kör vi tjejer! Vägen mot en bättre bakugn ;) Min bror tar studenten i juni så om jag inte skålar med champignen så kommer hela släkten fatta direkt. Får nog ta en fejk-klunk och hälla resten i toan! Hur långt in i babytänket har ni kommit? Jag känner mig lagom tokig och halvbesatt när jag redan googlar på barnvagnar och funderar på namn. Antar att det kanske är lyckan som skenar iväg efter beslutet att börja försöka?



    Jag är också utomlands, men till imorgon! Var är ni? :)

    Jag försöker att inte tänka för mycket, men tänker ofta på vagn och hur det blir när bebis kommer :) vagn har vi redan bestämt :D var mycket mer tänkande i början av året, nu så är det bara ibland :D
  • Sandravanilj
    Em92 skrev 2014-05-15 08:50:21 följande:
    Samma här! Har kollat vagnar och bebiskläder och allt sånt! Men det är väl längtan som tar överstyr! :) Längtar så mycket! :)



    Samma här! Men jag försöker att inte tänka på det, så man inte blir så besviken ifall det tar lite tid...
  • Sandravanilj
    eelin skrev 2014-05-15 12:15:06 följande:
    Vi är i Thailand, ska bli så skönt att få komma hem till Sverige efter några månader i Asien. Va skönt att ni är lika! Jag har också fuderat på det där med att övertänka allt tidigt kan göra en besviken om det tar tid. Men samtidigt, så länge man är medveten att det kan ta tid och är okej med den verkligheten så tycker jag lyckan kan få sprudla iväg. Jag tror det är viktigt att leva i nuet :) sandravanilj vilken barnvagn ska du ha? Haha kan inte låta bli att fråga ;) det är ju så roligt att prata om trots att det är en bit kvar!



    Det blir en Cresent Classic -14 :) vi är ute i skogen väldigt mycket och behöver en stor vagn med 4 stora hjul :D så en sån får det bli!
  • Sandravanilj
    FridaA skrev 2014-05-15 16:20:36 följande:
    Jag har en sån vagn till min bebis som kommer i juli :) Superfina är dem :)



    Verkligen :) tror dom är superbra och lätta att ta med sig överallt :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn