• marory

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    nikki06 skrev 2014-05-27 15:35:33 följande:
    Åh tack, då är jag inte ensam i alla fall! Ja jag vet att chansen är jätteliten men om det skulle vara något hade det varit skönt att få veta det i tid, eller i alla fall veta att allt är som det ska :) Och ja man ska nog inte klaga när folk försöker i flera år utan resultat, bara det tar sig någon gång så blir jag nöjd! Tills dess får man gå och längta :)

    Ja eller hur! Det hade kännts helt fel och tvinga in någon så, särskilt den man älskar. Den här stunden tillsammans när man går och planerar och längtar ihop är nog ett viktigt steg det med :) Sen hade det inte varit fel om det gick så lyckat som för er heller ;) Kan bara tänka mig hur pirrigt det är och kommer bli för er två!
    ja verkligen, håller tumnmarna för att det ska gå vägen även om det känns som jag nojar sönder mig över om de ska försvinna eller inte! Det känns som man alltid läser om MF och glömmer bort att det faktiskt säkert majoriteten som får barn utan att det stöter på några större problem :) men min sambo är coollungn så det är tur att han lugnar ner mig ;)
  • marory
    Maalon skrev 2014-05-28 13:53:07 följande:
    Hur går det fär er tjejer? Har inte haft någon datpr så har varit borta från sidan ett tag. Jag har tagit sista pillret nu, imorse faktiskt. Så nu ska vi vänta ut den här ofantligt plågsamma mensen ocj sen börjar vi försöka :D
    spännande! för mig går det bra tror att jag går in i vecka 7 i morgon, men som sagt är lite osäker på när jag hade ÄL så kan diffa på några dagar.och sen vet jag inte riktig hur man räknar men i morgon kommer jag gått 6 fulla veckor och 1 dag vilket betyder vecka 7 om jag fattat rätt.

    Idag ringde jag för inskrivningsamtal hos BM, och det var världens trevligaste person jag pratade med! kändes jätteskönt och hon försäkrade om att min barnmorska skulle lyssna och prata med mig om min förlossniongsrädsla och att de skulle hjälps mig hela vägen med stort och smått så det kändes vekrligen bra. Hoppas bara att barnmorskan är lika trevlig och förståeende! inskrivning blir den 25 juni för mig är då i vecka 9. Tycker det var en helt okej tid och ganska nära in på. fick en tid för RUL i vecka 12+1 också så det börjar kännas lite mer verkligt :D

    Skönt att ni kan börja på allvar nu!! :)
     
  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-05-29 08:02:07 följande:
    Då håller jag tummarna för att det blir samma för mig! Skulle vara helt underbart att få ett + ! Då är hela sommaren räddad, iaf när man ska jobba heeeela långa sommaren!

    skönt att du fick prata med en trevlig person! Sånt gör mycket! Spännande med RUL!!!!
    Du kommer säkert få kanonhjälp :D

    när har du BIM? :)
  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-05-29 09:12:50 följande:
    6 juni tror jag... så 1 vecka kvar :P är bra sugen på att ta ett test nu men vill helst vänta till bim+1 eller nått sånt för att inte bli besviken :)
    förstår det men det visar ju sällan plus nu endå så detä rnog mest bara kostsamt, även om det är jobbigt att vänta :)
  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-06-01 10:10:30 följande:


    Bim på fredag... är otroligt trött, svullen över magen, kissnödig i stort sett hela tiden och lite mer finnig än vanligt... försöker intala mig att inte ta det på för stort allvar eftersom kroppen lurat mig så förut ^^
    Själv? :D
    jag har också fått dålig hy, innan hade jag fläckfri hy :) bara att hålla tummarna och vänta :)
  • marory
    Freuda skrev 2014-06-02 23:55:48 följande:
    Nu hoppar jag in också.. Född 92 och planerar första barnet.. Har ÄL idag och håller redan på att bryta ihop för att jag är så spänd på resultatet.. Första gången vi försöker.. Har BIM den 16/6 så är långt kvar.. Håll era tummar och tår!
    välkommen och hoppas att det tog sig! :)
  • marory
    malinzeid skrev 2014-06-04 12:32:51 följande:
    Hej Tjejer, hoppas jag får hoppa in här med er. 

    Håller tummarna för er alla att ni snart får era +
    Själv fick jag mitt för ca 3 veckor sedan och är nu i v8 ( 7+3 )

    Vi bestämde oss ungefär i februari månad att vi skulle försöka, och min mamma var på mig hela tiden, gå nu inte runt och tänk på det hela tiden att du vill bli gravid utan bara njut av varandra så kommer det. Men ack jag lyssna inte på henne och så kom mensen och jätte besviken blev ju jag, sen försökte vi nytt på nästa månad och samma sak där, och sen bestämde jag mig för att nää nu ska jag inte gå och tänka på det mer utan ska lyssna på min mamma, och det gjorde jag, när det var dags för mensen att komma gjorde den inte de, utan jag vänta ca 5 dagar över och då köpte jag ett test som visade ett starkt PLUS :) En riktigt härlig känsla faktiskt. 

    Är född i Januari 92, och den 16 januari är mitt lilla mirakel beräknat!

    Lycka till tjejer :)

    Kram
    välkommen! då är vi ganska nära varandra v7 för min del :) (6+6)
  • marory
    malinzeid skrev 2014-06-04 13:03:23 följande:
    Marory; Så roligt :) Hur mår du just nu? Har du varit hos BM ännu?

    Kram
    Inte än har inskrivning 25 juni, till och från mår jag bra, illamåendet har kommit på morgonen de senaste dagarna, annars har jag mest haft ganska kraftig molnvärk konstant sen ÄL, det försvann ett par dagar och då blev jag jättenojjig men nu är det tillbaka igen så gissar på att det är ett bra tecken :) hugger ibland gör det också :P ganska trött och sen har jag fått jättedålig hy! Men annars mår jag helt okej :)

    hade någon fruktansvärd smärta i njurarna/lungorna häromveckan men de hittade ingenting, hoppas verkligen inte att det var något farligt, och eftersom jag fortfarande mår dåligt känns det ju som att det inte var relaterat till graviditeten :)

    Hur mår du? När har du inskrivning? :)
  • marory

    hoppas att plusset kommer!
    Själv så har illamåendet tagit över enormt och det känns som jag inte kan fungera som en normal person, kan knappt äta och åka bil ska vi inte tala om, nu vet man att man lever ;) 

Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn