• Thirtyplus

    Hjälp med barnvagn! Vilken har ni?

    Jag har Baby Jogger City Select och är supernöjd med den. Det är en enkelvagnsunderrede så den är "normalbred". Barnen kan man ha vända åt vilket/vilka håll man vill (mot mig, mot vägen, mot varandra). Det går även att ha babyskydden på den om man vill det.
    Den byggs om från ligg till sitt när det är dags för det. Det tar ca 20 sekunder att montera ihop/isär och är väldigt lätt i vikt och lättstyrd.


  • Thirtyplus
    Perlargon61 skrev 2014-04-21 09:32:18 följande:
    Av någon anledning så vill jag se båda barnen samtidigt. Går det? Blir den inte väldigt lång? Tänker återigen på det där med kollektivtrafiken.

    Tack för svar!

    Jag har aldrig känt något problem med att inte "se" båda barnen. Ett kliv åt sidan så ser jag den längst fram. Jag har ju liksom inte uppsikt över båda barnen samtidigt hela tiden annars heller :)


    Lång... den blir såklart något längre än en bred vagn, men fördelarna är många fler enligt mitt tycke. Man har inga problem att komma in i hissar, i affärer, genom dörrposter etc. och den känns inte så jättelång efter ett tag.


    Har en bred paraplysulky och den är det dessvärre problem med att ta sig fram på många ställen, trots att den är väldigt liten och smidig i jämförelse med en barnvagn. Så när jag ska nånstans nu måste jag tänka igenom hela vägen och fundera ut om jag kommer fram överallt med sulkyn.

    Och vad gäller kollektivtrafiken... jag åker själv inte det, men jag kan tänka mig att det är lättare med en smal vagn, då den får plats i gången på ex. buss och tåg. Den är inte heller för lång för att få plats på barnvagnsplatsen i bussarna, men man kan behöva ställa den lite snett om man själv vill sitta också.


Svar på tråden Hjälp med barnvagn! Vilken har ni?