Inlägg från: annajenni |Visa alla inlägg
  • annajenni

    Första barnet, december 2014

    Ska snart joina er, vågar inte riktigt än...men jag tänkte, kan det inte finnas en bildtråd med? Eller lägger ni bilder i den här?

  • annajenni

    Nu har jag läst ett tag och iom diskussionerna som är nu så känner jag att jag måste kasta mig in..bf 20 dec så jag nyplussad varpå jag är suuuupernervös. Massa skit i bebibgörarbagaget. Jag är född 25 dec och har aldrig lidit av det alls! Hängt med i skolan med bra betyg, satt bak min bästis på moppen och lagom till jag fyllde 15 var det typ ingen som hade moppe längre..det är sååå kort period ungarna tycker det är kul. Körkort tog jag ganska direkt när jag fyllde 18 och då var det bara en handfull i min klass som tagit kortet av olika anledningar. Krogen kommer man in det året man fyller 20,21 osv dock inte 18 men vi hade mycket hemmatillställningar på den tiden ändå, vem har råd att springa på krogen varje helg för studiebidraget? Det var säkert nån gång jag vill gå med ut men inget jag kommer ihåg! Och andra sidan fanns det ju massa folk som fyllde i okt-nov-dec, alla är ju inte födda i jan :) summan av kardemumman dec är helt ok månad att vara född i, alla har alltid kommit till mig på stor födelsedagsförfest på juldagen!! Grattis alla decembermammor!

  • annajenni

    Ps går den här graviditeten bra är jag helt säker på att hen kommer på min födelsedag eller 23e så måste släkten ses tre dagar i rad hahaha

  • annajenni
    LängtansBlåaBlomma skrev 2014-05-30 14:39:34 följande:

    Hur sent kan man göra kub? Jag går in i v 10 men vi har inte än bestämt oss om vi ska göra det. Är rädd för att få en siffra som bara oroar samtidigt som vi vill se den lilla en gång till innan v 18, för herregud, det är två månader dit, hur ska jag stå ut??? 


    kampenmotpco.blogg.se/ - äntligen gravid! BF 31/12 2014
    Kub görs mellan 11+0 och 13+1 här men det optimala är mellan 12+3-12+6.
  • annajenni

    Är det nån som har mycket tunna flytningar, kiss eller vad i all världen det är? Känns som jag aldrig är torr...inte så att det går igenom men otrevligt att det alltid är blött/fuktigt liksom. Känns ofräscht :(

  • annajenni
    michimichi skrev 2014-06-01 21:21:14 följande:
    Jag med, ibland rinner det verkligen till. Ursäkta mitt ord val. Tror ibland jag får mens men nä! :S 
    Jag tror att jag blöder flera ggr om dagen men när jag kollar så är det bara genomskinligt blött...
Svar på tråden Första barnet, december 2014