Inlägg från: Nika10 |Visa alla inlägg
  • Nika10

    dags för syskon!

    Trolla skrev 2014-08-23 21:17:46 följande:
    Du är inte trög! Det är faktiskt lite komplicerat smile5.gif ja din bim är på torsdag i så fall, 16 dagar efter din äl. Jag har en lutealfas på 11 dagar så min bim är alltid en vecka och 4 dagar efter äl.
    Jaha ja! Tack för hjälpen! :) hehe. Då är jag lättad för jag tjuvtestade på jobbet idag! ( jättedumt/jobbigt att vi har gravtest där) och fick neg.. Då finns det hopp! Tjoho! :)
  • Nika10
    Trolla skrev 2014-08-26 13:30:54 följande:
    Nej va tråkigt smile4.gif Jag hoppas verkligen det är er tur snart!!
    Jag med! :( börjar bli jobbigt nu.. Jag räknade med att bli gravid snabbt då det gick på första försöket med dottern, nu är vi på 6 försöket! Dumt att man räknar med det..

    Några tips? :)
  • Nika10
    Sajood skrev 2014-08-27 08:40:46 följande:

    Jag testade negativt på bim, men fick positivt idag på bim+3! Kanske inte hade äl precis när jag trodde... Jaja. Hoppas på att det här går vägen nu. Har inte riktigt greppat det ännu.


    Grattis!!! Va roligt! När blir bf då?
  • Nika10
    mrshellstrom skrev 2014-08-27 19:22:18 följande:

    Dag 20, starka streck på ältesterna men inte tillräckligt ännu.

    Tog ett sånt digital dubbel tjohej från cb idag innan jag såg att man ska ha morgonurin. ;) den visade bara en tom ring såklart.

    Nu märkte jag dock; läs ej om du är känslig; att jag fick en tjock, vitgul flytning på pappret som gick att dra ut hur långt som helst. Även lite småhugg i magen. Äl på gång kanske? :)

    Vill så gärna hoppas att det lyckas efter ett ma i maj och mf nu i augusti.

    Vad tror ni om bilden? :)


    Vad är skillnad på ma och mf ?

    Jag tror du kommer få positivt imon. Bara att ligga på, varje kväll! =) Tjohoo håller tummarna!!
  • Nika10
    angeni skrev 2014-08-28 08:53:56 följande:

    [quote=73878537][quote-nick]Sajood skrev 2014-08-27 08:40:46 följande:[/quote-nick]Jag testade negativt på bim, men fick positivt idag på bim+3! Kanske inte hade äl precis när jag trodde... Jaja. Hoppas på att det här går vägen nu. Har inte riktigt greppat det ännu.[/quote

    Stort grattis till plusset.

    Nika håller tummarna att mensen inte kommer idag! Känner igen frustrationen när de andra gått på första försöket och andra. Denna gång fick det på 12 :( dock mf. Sedan på andra tog det sig helt oförväntat då jag medvetet försökt skippa Äl. För jag var fortfarande väldigt deppig men måste ha räknat helt galet. Så kämpa på! Försök att inte tänka på att jämföra med den tidigare gången. Lättare sagt än gjort men ingen idé att fokusera på det. Titta framåt och försök att ta ett försök i taget.


    Mensen kom idag, som ett brev på posten!

    Tack för pepp! Jag ska försöka blicka framåt! Och inte jämföra. Jag är en sån planerarmänniska så det finns inte..! Vi tänker semestra i USA nästa sommar, hade vart perfekt om bebis kom i maj, så kunde vi åka i juli/aug, (har även planerat att köpa en donkey där) men nu om det tar sig nästa gång så blir bf i juni och då känns det kanske lite tidigt att åka redan i juli/aug. Så kanske att vi kan åka i mars/april ist.

    Hej i-landsproblem!! ;)
  • Nika10
    MirandaMay skrev 2014-09-01 14:11:21 följande:

    Hej allihopa! Är fortfarande lite off här, håller på med tre inskolningar samtidigt, skola och ny fsk för de små. puh! smile1.gif tänkte bara säga att jag har massor av äl-stickor och gravtest hemma som bara ligger i skåpet. Hade väntat mig att få försöka ett tag och beställde storpack, men så tog det sig på första försöket. Om nån vill ha dem så är det bara att inboxa mig adress så kan jag skicka dem! Bättre att de blir använda än slängs. smile1.gif har även ett paket digitalt äl-test med fyra stickor kvar. Hör av er som sagt om nån vill ha!


    Superintresserad mirandamay! Ska se om jag kan inboxa sedan från datorn.
  • Nika10

    Nu ska här liggas!! 2 ggr igår en idag en imon en onsdag? Är det ett bra upplägg?

    Nu ska det ta sig!! :)

  • Nika10
    Ereeka skrev 2014-09-14 23:57:41 följande:

    Hej alla! Grattis till plus, synd för er som fått mens, kul för dig som är halvvägs! Att det kan vara så olika!

    Här kom mensen för två veckor sedan, och ägglossning idag. Denna veckan har vi haft sex fem dagar. Det känns så konstigt att det "aldrig" tar sig nån gång, då det tog sig på första försöket med dottern och denna gång har vi försökt sen i maj/juni. Men jag vet att det är olika och att det kan ta tid. :)

    Nu jäklar!

    Nytt bim 28/9.


    Jag känner precis samma som dej! Är mellan äl och bim nu, 6:e försöket. Tog på 1:à med dottern! Man blir ju frustrerad. Vi har bim nästan samtidigt, jag har den 25/9.

    Mirandamay, tusen tack för testerna!!!! Hoppas dock inte jag kommer behöva använda allihopa hehe :)

    Kram
  • Nika10
    OKV3 skrev 2014-09-18 08:48:18 följande:

    Visade sig på ul v 7+6 att jag skulle haft tvillingar men ena hinnsäcken är tom, den andra syns det något i kanten men han såg inga hjärtslag. Ska tillbaka om 2 veckor och kolla igen. Gissar att det sket sig denna gången. hade ma innan jag fick min dotter så... here we go again...


    Men Nej! Vad ledsamt OKV3.. Håller tummarna för att det inte är så... =(
Svar på tråden dags för syskon!