• Erli

    Ursäkta mitt tjat, men har inte berättat för nån än och jag bara måste få visa!!

    5+0 idag :) tror jag kan sluta testa nu..

  • Erli
    JhjärtaK skrev 2014-06-16 12:59:46 följande:

    Tack för tummarna, tyvärr var det negativt och jag börjar nästan misstänka att jag framkallar fysiska symptom undermedvetet, så himla störigt. Men men, tänkte testa imorgon bitti igen och se om utfallet blir ett annat.

    Sicka fina plus du får, fantastiskt!
    Å vad trist :( men än är det inte över :)

    Kroppen kan verkligen ställa till det ibland.. Förra månaden när jag inte var gravid hade jag massor med symtom, molvärk/ illamående/ hungrig / sov dåligt / uppspänd mage. Var så säker på att jag skulle få ett plus men icke, mensen kom tre dagar för sent.

    Denna gången hade jag lite lätt molvärk från äl+3, molvärk äl+ 8 rejält (kanske ägget som fäste?) därefter ingenting. Mådde lite illa nån dag efter plusset. Trodde aldrig jag skulle få positivt på testet men eftersom jag skulle på festival tog jag ett ändå ;) blev en nykter festival, men väldigt rolig!
  • Erli
    Evig kärlek skrev 2014-06-16 16:02:24 följande:

    Erli skrev 2014-06-16 07:34:19 följande:Lycka till, håller tummarna för dig idag!


    Fick testen idag och tog ett direkt. Dessa var alltså de lite mer känsliga testen. I alla fall så var det så negativt det bara kan bli. RFSU lurade mig rejält med tre svaga positiva test :(
    Va?! Trodde ju du skulle få positivt ju.. Konstigt att tre tester kan ge spök?
  • Erli
    Jamilia skrev 2014-06-17 01:18:46 följande:



    Haha, det gör väl inget, testa på!!! Är ju så härligt att se de där två strecken framför sig! smile1.gif
    Haha ja visst är det underbart att se :) men nu får jag nog lugna mig lite. Vågar inte ens avslöja hur många jag gjort av med sen äl+7! Har inte testat idag iallafall, känner mig lite stolt hehe ;)
  • Erli
    Apelsin skrev 2014-06-17 10:18:31 följande:

    Ja, det är lätt att man testar lite för tidigt och lite för ofta. smile5.gif


    Jag testade mig igår eftersom jag hade sån mensvärk och ont i ryggen, men fick ett minus. ÄL+8. 
    Men jag fick bara tag i ett digitalt test. Jag som ville analysera eventuellt svaga streck. smile5.gif


    Nån som haft förstorade bröst här utan graviditet förresten? Igår blev ena bröstet aningens större och "hårdare" än vanligt. Kan det bli så utan en graviditet?


     


    Fy så tråkigt att du fick missfall. smile4.gif Jag hoppas verkligen att nästa pyre vill stanna i magen.


    Nej det har jag inte varit med om. Däremot har mina tuttar växt nästan en hel storlek redan! Kanske är nått på gång för dig då ;)
  • Erli
    Jamilia skrev 2014-06-17 14:34:24 följande:

    Hihi, nä, det blir fort mååånga test! smile1.gif Själv inväntar jag en smått försenad mens, helt negativa test så tror att tant röd dyker upp när som helst! Gahh, kan den inte bara komma så man kan släppa det där lilla yttepytte hoppet som finns kvar så länge mensen inte dykt upp.... Man känner sig smått galen nu sista väntetiden! smile1.gif
    Men åå vad störande.. Förstår att det känns jobbigt! Nån känning av att den är på gång då? Säker på att det inte är nått annat i magen som gror? ;)
  • Erli
    JhjärtaK skrev 2014-06-21 15:30:28 följande:
    Mer bruna flytningar som mer och mer går mot blod så tidigt mf här tyvärr smile4.gif
    Fy :( så himla tråkigt! Kram!
  • Erli
    JhjärtaK skrev 2014-06-23 11:22:08 följande:
    Fick tid hos en gynekolog idag i tron om att jag skulle få ta ett blodprov som visar min progesteronhalt (för jag misstänker att denna är låg och att det är det som orsakar mitt nu pågående missfall) men icke. Betalade 200 kr och fick bara veta att "vi sysslar inte med sådant, då får du vända dig till någon fertilitetsklinik", jaha, tack för den liksom. Det är detta missfall som jag vill veta anledningen till och ev kunna hejda men nej då smile4.gif .

    Nu är det färskt blod så är helt inställd på mitt andra missfall på lika många månader. Tänkte testa med digitalt imorgon eller på onsdag igen och har det stegrat så finns det ju fortfarande hopp kvar, om inte så blir det till att försöka igen när vi vågar, tror att vi isf kommer att vänta en cykel.
    Vilket urdåligt bemötande! Under all kritik! Hade det varit så jobbigt att ta ett blodprov? Jobbar själv inom vården och vissa borde verkligen inte jobba där, de saknar helt förståelse för vad andra går igenom.

    Blir så ledsen :( har tänkt på dig och hållt tummarna! Fortsätter dock att hålla tummarna ett tag till och hoppas på det bästa :)
Svar på tråden dags för syskon!