• Furtuna

    BIM Juni 2014

    Vi hoppa över maj försöket så hoppar in här trots att mensen inte kommit än :)

  • Furtuna

    Fortfarande ingen mens.. Inte gravid heller.. Jäkla dumma kropp som inte kan ha regelbunden mens.. Bara bråkar här hemma nu med bara för att inget funkar som de ska.. Tröttsamt.. Vi har bestämt oss att köpa ägglossningstest inför försöket så vi kan se när ägglossningen är o hoppas de inte kommer kännas tvingat.. Man vill ju inte tappa romantiken.. Blev så när vi kämpa för nr 1.. Menar två års försök och tre missfall = det blev som ett jobb.. Vill inte att de ska bli så igen..

  • Furtuna

    Min bim ändrades till 23 juni enligt min app och någon kan ändra.. Sista mensen nu iaf.. Beställde ägglossningstest och graviditetstest igår så nu håller vi tummarna..

  • Furtuna
    Mollemolle81 skrev 2014-05-24 16:26:48 följande:
    VArt beställde du?!

    Graviditetskollen tror jag de hette :)
  • Furtuna
    joss82 skrev 2014-05-25 10:23:22 följande:
    Ni som varit gravida tidigare, hur tidigt har ni känt av symtom? Kan ju inte låta bli att gå och känna efter, även om jag vet att ÄL+5 inte borde innebära några symtom alls... Känner inget heller.

    När jag vänta tjejen så kände jag mig sjuk/seg/trött/nere i vecka tre (äl ca +7 dagar kan det nog varit) så gjorde ett graviditetstest som blev negativt. Sen i vecka sju gjorde jag ett nytt test som visa positivt, då hade brösten börjat ömma.. Kräkte aldrig när jag vänta henne..
  • Furtuna
    JOLI skrev 2014-05-26 16:22:30 följande:
    Fler här som försökt runt elva månader? Börjar bli less på detta, börjar ge upp hoppet!! BIM den förste juni, får väl se vad som händer, håller tummar o tår!  Vad gör ni för att inte bryta ihop totalt? Känns värdelöst just nu

    Tog 24 månader och tre missfall för första.. Ge inte upp.. Jag började gå till psykolog :/ dock försök nr 1 med nr 2.. Hoppas på lättare resa denna gång..
  • Furtuna
    ImseVimseSpindel skrev 2014-05-28 12:58:40 följande:
    Ni som har oregelbunden mens och inte vet när ÄL och BIM är, hur gör ni med listan? Skriver ni inte upp er eller gissar ni lite? Jag har inte skrivit upp mig för att jag inte vet när min ÄL kommer.

    Jag gissar.. Har en app som beräknar ägglossning o mens sen får man se på ägglossningstesterna om de hade rätt :)
  • Furtuna
    JOLI skrev 2014-05-30 08:29:37 följande:
    Jo funderingarna börjar dra oss dit! Vi har tänk ge det ett försök till, sen blir det troligtvis utredning! Drar mig för att ringa, är för rädd för att höra att jag kanske inte kan bli gravid! Ledsamt när det inte fungerar som man vill! Varje gång mensen kommer är det pest och pina, kan gråta i timmar!

    Det är säkert ingen fara.. Första barnet tog två år för oss.. Efter att hon kom vågade jag göra en utredning men de va inget fel på nån av oss utan hade bara otur.. Hoppas på mer tur med barn nr 2, blir första försöket för syskon nu..
  • Furtuna

    Ingen ägglossning enligt stickorna än.. Kommer kanske till helgen, lite romantiskt för då ska vi va i sommarstugan som ligger precis vid en sjö.. Nackdelen e att de bara finns utedass men går väl lika bra att ta ägglossningstest på en sån toa som en vanlig ;)

  • Furtuna

    Fortfarande ingen ägglossning enligt testen (3 dagar sen) Bim lär ändras sen.. Dumma mens.. Grattis till er som plusat iaf :) va kul!

Svar på tråden BIM Juni 2014