• joss82

    BIM Juni 2014

    Då var det redan dags att starta en BIM juni-tråd! Har så lång menscykel att jag helt missar maj. Välkomna alla och hoppas den här tråden kommer innebära en hel massa plus!

  • Svar på tråden BIM Juni 2014
  • sowe81

    Hoppar in här, fick mens igår o det var efter ett första försök efter mf i mars. Hade ett ma i oktober också. Min cykel är inte riktigt i fas än så jag kan ha bim nån gång mellan 28/5-2/6. Känns bättre att vara med här från början än att hoppa in i majtråden. Hoppas det är ok

    Har en dotter på 20 månader.

  • sowe81
    joss82 skrev 2014-04-29 08:39:32 följande:

    {#emotions_dlg.flower} BIM-lista {#emotions_dlg.flower}

    4/6 joss82, 31 år, 3:e försöket, 1:a barnet


    28/5-2/6 sowe81, 32 år, 2a försöket efter mf, 2a barnet
  • sowe81

    Nä ensam är du inte.

    Hur gör ni använder ni äl-tester eller kör ni på ändå?

    Jag tar tester för o se när den kommer, förr visste jag exakt nästan vilken dag den kom men sen mina ma/mf har allt blivit upponer. Förra månaden kom äl på dag 19. Hoppas den kommer lite tidigare denna cykel.

    Samtidigt har jag inga större förhoppningar denna månad då vi är mitt uppe i en flytt o sambon mest är på "nya" orten o inte jag så vi får verkligen se till o pricka rätt när vi ses

  • joss82

    Har använt äl-tester två månader nu (de två månader vi försökt) men funderar på att strunta i det nu. Kändes rätt pressande förra månaden att liksom ha sex för att man "borde" just då. Jag kanske gör en koll med sticka när jag känner av äl men tror inte jag kommer prata lika mycket med sambon om det den här gången. Bara ha sex för att vi vill det istället.

  • Vikkan333

    Jag får superont vid äl och den är ganska regelbunden så jag har inte tänkt använda äl-test (trots att jag äääälskar att testa). Det är ju tredje barnet och vi har sagt att är det meningen så får vi ett plus inom ett år annars lägger vi locket på för gott. :)

Svar på tråden BIM Juni 2014