• Fille91

    Min flickvän vill inte mysa!

    Jag känner igen mig lite i det där, min flickvän är inte heller så pigg på att mysa på morgonen, hon känner sig ofräsch och vill in och duscha och borsta tänderna innan man får dagens första puss.
    Men jag har ett knep, när hon börjar vakna och sträcker på sig så brukar jag lägga armen runt henne och kyssa henne i nacken och på halsen några gånger. Nästan varje gång så ger hon då med sig och vi ligger och gosar en stund till våran dotter vaknar eller hennes dotter ropar och vill ha frukost.
    Så testa det. Kanske funkar även på din flickvän!Glad

  • Fille91
    Kalle90 skrev 2014-05-13 19:49:37 följande:
    Haha ja sex är en sak men morgonsex vill jag inte ha, vill bara ligga och kramas och pussas. Men hon blir sur bara när jag börjar lukta henne i nacken! Då vänder hon åt andra hållet och suckar.
    Börjar hon 2-3 timmar innan mig så går jag alltid upp med henne och äter frukost och vi myser osv. Tycker jag är självklart att man går upp tillsammans och duschar, pratar och äter frukost.
    varje minut är värdefull och du vill sova säger du, ja sova får du göra hur mycket du vill i graven, tycker det finns så mycket viktigare saker än att ligga och sova. Skrattande Vill ju bara mysa jag!
    Dålig stil av din flickvän! Jag förstår dig.. Vill du mysa så får hon ju ställa upp på det, sova kan hon göra vid andra tillfällen.
  • Fille91
    Anonym (T) skrev 2014-05-24 15:54:56 följande:
    jag, jag och jag
    någonsin tänkt på vad HON tycker och vad HON vill? 
    varför kan du inte respektera det? varför måste just din vilja vara "lag"? 

    fatta och låt henne vara ifred om hon vill
    missan75 skrev 2014-05-24 16:57:31 följande:
    Förlåt mig, men vilket plåster du låter som. :/ Jag hade blivit galen faktiskt. Förstår din tjej till fullo.
    Palestrina skrev 2014-05-24 16:46:26 följande:
    Men hon är ju inte som du. För henne är det inte heligt med mys och gos, utan bara besvärligt på fel tid. Du får lov att acceptera det eller hitta en annan tjej som är lika inne på morgongos som du själv är. Ifall du kräver att få gosa när din flickvän inte vill kommer hon bara att bli irriterad och på dig tröttna snabbare, än om du respekterar hennes kroppsliga integritet och behov av sömn eller fysisk distans.
    Anonym (Hanna) skrev 2014-05-24 17:15:27 följande:
    Jag börjar också tänka på att du verkar väldigt klängig och plåstrig. Ju mer du kräver närhet, ju mer kommer hon att dra sig undan. Du måste ju hitta en balans i den där dansen mellan närhet och distans annars kommer hon nog inte vilja mysa med dig på kvällen heller! Du motar ju bort henne med ditt beteende.
    Tjejer, var inte otrevlig eller klandra TS för en dålig kille när ni inte träffat honom!
    Han verkar vara en kille som vill att sin flickvän mår bra, han säger att han tycker det är viktigt att man visar uppskattning och kärlek i förhållandet och det håller jag med om. Visst kanske han gillar att mysa för mycket men ni behöver ju inte vara otrevliga mot honom.

     




  • Fille91
    Amanda84 skrev 2014-05-29 00:04:26 följande:
    Nej, men hon blir kanske arg om du gör det? Om du älskar henne så verkar det mycket konstigt att göra något som hon inte uppskattar. Det finns ju andra tillfällen då man kan gosa.
    Då kan man ju ställa frågan till dig, om verkligen din pojkvän älskar dig när han kysser dig i nacken och försöker mysa fast han vet att du blir jätte arg, han njuter till och med av att du blir det. Tycker jag är ett märkligt beteende.

    Ts däremot verkar vara myssugen dygnet runt och kan inte låta bli att lukta och gosa med sin flickvän som ser gullig ut när hon sover. Visst borde han låta henne sova men han gör det ju inte medvetet för att göra henne arg som din pojkvän....
  • Fille91
    Amanda84 skrev 2014-05-29 19:20:46 följande:
    Nja, det är ju inte direkt att han gör det varje dag men ibland gör han det för att djävlas lite vilket är helt okej även om jag blir sur. I TS fall verkar det som att han är på henne och vill mysa varenda morgon. Alla människor har inte ett fantastiskt morgonhumör eller så behöver de distans vid något tillfälle om dagen. Det måste man ju acceptera.
    Ja du har en poäng i det du säger.
    Haha ser framför mig TS ligga och försöka få liv på flickvännen med pussar medan hon ligger intryckt vid väggen suckandes och ligger och håller i täcket över huvudet! Skrattande Ts är en riktig myspojke.
  • Fille91
    Kalle90 skrev 2014-05-31 22:45:21 följande:
    Jo men så är det ju! Men man har svårt att låta bli att lukta på henne men jag har klarat mig i helgen.
    Till och med har jag låtit bli att suga på hennes öronsnibb som jag älskar att göra varje morgon Flört
    Hon är så gullig när hon sover, eller det är säkert de flesta tjejer men min flickvän tar nog första priset.
    Hur länge har du klarat dig att låta bli att gosa med henne nu då när hon sover?
Svar på tråden Min flickvän vill inte mysa!