Inlägg från: Metropolis |Visa alla inlägg
  • Metropolis

    Playstation 2 o 3

    Som tidigare sagt så kommer PS3 i November, men dock då till Japan...
    Så har vi otur så får ni nog vänta ett par extra månader innan den kommer till Europa och Sverige. Och så brukar det oftast bli när konsolerna inte släpps i alla tre världsdelar på samma gång så räkna med tidigast Januari, Februari -07 om inge annat säga från Sony snart.

  • Metropolis

    Hmmm vet inte var jag läste att den skulle till Japan först men tydligen så va det inte så. :)
    www.gamespot.com/news/6145972.html
    Om inget blir ändrat så blir det hela världen samtidigt, det vore bra.
    Nintendo ska tydligen göra så med sin Revolution också, det gillas. :)

    Det snackas dock om en 60GB hårddisk som PS3 "kanske" ska komma med. Hursomhelst så kommer denna hårddisk vara nödvändig för att spela spel så man hoppas ju verkligen, för köparnas skull, att dom kommer montera in den så det inte blir ett jobbigt tillbehör.
    Läs länken jag postade så får ni reda på mer.

    Sen så undrar jag nästan hur piratkopierarna kommer att lyckas med PS3an... för även om det kommer att kunna lagras spel på hårddisken så lär det inte rymmas så många eftersom en blu-ray skiva ska tydligen kunna lagra upp till 50GB data(!) Fast det är ändå inte säkert att all utrymme änvändas till alla spel. Det finns ju Xbox spel som tar upp ca 2-300MB fast skivorna rymmer 3.2GB.
    Sen om det ska in chipningen i bilden och folk ska bränna spel... jag undrar vad en blu-ray brännare och skivor kommer kosta när de når marknaden. Säkert INTE billigt... :/

Svar på tråden Playstation 2 o 3