Inlägg från: Anonym (Undrande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrande)

    Avbrutet samlag i 4 år utan graviditet. Är vi sterila?

    cosinus skrev 2014-05-19 14:55:24 följande:
    Nu frågade du inte mig men i mitt fall definitivt ja, jag brukar ofta hinna iaf 2 orgasmer innan han kommer och här föredrar han att vara ovanpå när det närmar sig så han bara kan dra sig ur.

    Skönt. Jag klarar inte av att hålla ut så hon hinner inte komma innan jag måsta avbryta. Men samma annars, jag har bättre kontroll i missionären, så kan jag dra ut i "sista sekunden". Skulle hon rida skulle hon nog ha svårt att avbryta om hon kände att hon hade chans på orgasm.
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (Orolig) skrev 2014-05-19 15:00:03 följande:

    Precis, jag får min orgasm innan, eller så smeker han mig samtidigt som vi har sex.
    Vi pausar dock lite emellan, så ibland tar han ut den, tar lite på sig själv, stoppar in den, penetrerar mig, men sen ligger vi ibland still och bara myser och gosar ifall han blir för nära, sen kör vi igen. Det är lite meck det där med avbrutet, haha. Men det faller väldigt naturligt för oss på nåt konstigt sätt :) längtar dock till att få känna hans sats och att han kommer i mig. Den känslan saknar jag verkligen! 


    Ja du har kanske aldrig upplevt att bli sprutad i då, om ni alltid har avbrutit.

    Jag borde nog också lära mig att smeka henne under samlaget så kanske hon kunde komma. Men det är svårt i missionären.
  • Anonym (Undrande)
    Lindsey Egot the only one skrev 2014-05-19 15:01:28 följande:
    Nej!

    Skönt. Inget hinder för din orgasm alltså?
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (.) skrev 2014-05-19 15:09:02 följande:
    Han håller alltid ut på samlaget tills jag kommer (vilket varierar från 5-20 min). Sen kommer han strax därefter.
    Jag förstår ju att alla killar inte klarar av det, men för att avbrutet ska funka bra som metod måste nog killen vara ganska uthållig.

    Jo tyvärr är förmågorna ganska ojämnt fördelade bland killarna, både vad gäller att kunna hålla ut och att kunna komma igen en gång till. Den senare förmågan har man förstås ingen "nytta" av om man kör avbrutet. Det är nog snabbt om du kan komma på fem minuter ibland.
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (Orolig) skrev 2014-05-19 15:19:52 följande:
    Jag har upplevt det, för jag använde preventivmedel innan men som jag av olika anledningar inte trivdes med. Så jag saknar den intima känslan när man liksom kommer tillsammans, och att det är mitt underliv som får honom att komma och inte bara min hand. 

    Vi brukar köra en ställning som mina kompisar kallar "latmasken" haha, man ligger och skedar, så man tar den bakifrån fast man ligger ner. Sen kan hon "saxa" över med benen, antingen båda över din höft eller det ena ner mot fötterna och det andra upp över din midja (svårt att förklara) så hon ligger på rygg och du ligger kvar på sidan. På så sätt kan du smeka henne, ta henne på brösten osv samtidigt som du är i henne. Det är en väldigt mysig ställning :) 
    Det där låter häftigt, men jag förstod nog inte fullt ut... "Når" man dit man ska om man ligger så där då...?
  • Anonym (Undrande)
    AstridH skrev 2014-05-20 10:30:06 följande:
    Jag har kört avbrutna samlag sedan jag var 16 år. Haft fyra längre förhållanden med män. Är idag 24 år, vilket innebär 8 år av avbrutna samlag (och ärligt talat - en stor andel icke-avbrutna). Jag har bara blivit gravid en gång, och då låg vi med flit under ägglossning.

    Det är ganska djärvt att lita bara till avbrutet när man är 16. Fanns det ingen tvekan? Ni måste ha litat väldigt mycket på varandra.
  • Anonym (Undrande)
    Lindsey Egot the only one skrev 2014-05-20 11:20:15 följande:
    Även män kan lära sig att bli uthållig. Något alla män borde lära sig så även kvinnan får njuta fullt ut. Men tyvärr många gånger så är det bara in ut in och töm som är det viktiga för många män.

    Jo, men hur ska man lära sig det? Om jag försöker hålla igen så tappar hon upphetsningen och om jag kör på så att hon har det skönt så går det för mig.
  • Anonym (Undrande)
    AstridH skrev 2014-05-26 10:00:46 följande:
    Djärvt eller bara dumt, det är frågan ;) Nejdå, hade en superfin pojkvän som verkligen inte ville ha barn. Hade inte råd att köra med kådisar varje gång, testade hormonpreparat men mådde skit av det, så det blev till att köra avbrutet. Och som sagt - många av samlagen var inte avbrutna heller. Blev bara inte gravid.
    Skönt att det lyckades bra. Men kanske tonåringar borde få gratis kondomer i alla fall. Eller kan man inte få det via skolan eller nåt?
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (..) skrev 2014-05-20 12:53:33 följande:
    Nej, det tar inte bort något alls. Han knullar mig och jag kommer en eller ett par gånger, sedan kommer han men drar ut precis innan och fångar i handen eller lägger det på mig - beroende på vad jag vill just då och vad som är smidigt.

    Dessutom måste man ju inte alltid avbryta. Bara dagarna kring ägglossning. Och man kan komplettera med kondom om man absolut vill. Men faktiskt så är det skönare utan och vi kommer båda lättare med avbrutet.

    Det är förstås en fördel om kvinnan kan komma ganska lätt och därmed före mannen. Och flera gånger därtill.
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (Edina) skrev 2014-05-26 13:20:22 följande:

    Det gick alldeles utmärkt, vi blev också ihop i den åldern. Vi litade fullt på varandra och kondom blev bara meckigt (även om de var gratis på ungdomsmott..).
    Ok. Tilliten måste ju gälla, förutom att man hanterar avbrytandet bra varje gång, att man tillsammans kan ta ansvar om det skulle råka bli graviditet.
  • Anonym (Undrande)

    Intressant att så många klarar sig med avbrutet. Det är ju inte riktigt enligt "regelboken". Kondom och p-piller är ju det som gäller om man ska tro expertisen. Det här är mera i linje med idéerna om "grön sex" som det stod om i DN en gång, dvs att man ska klara sig utan kemiska preparat och engångsmaterial (kondomer). 

  • Anonym (Undrande)
    Anonym (Undrande) skrev 2014-05-26 17:35:38 följande:
    Intressant att så många klarar sig med avbrutet. Det är ju inte riktigt enligt "regelboken". Kondom och p-piller är ju det som gäller om man ska tro expertisen. Det här är mera i linje med idéerna om "grön sex" som det stod om i DN en gång, dvs att man ska klara sig utan kemiska preparat och engångsmaterial (kondomer). 
    Kanske man borde satsa mera på undervisning om säkra perioder, avbrutet och andra tekniker än samlag, så skulle många slippa kämpa och trassla med preventivmedel?
Svar på tråden Avbrutet samlag i 4 år utan graviditet. Är vi sterila?