Inlägg från: Anonym (Undrande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrande)

    Avbrutet samlag i 4 år utan graviditet. Är vi sterila?

    Alla ni som kör med avbrutet. Tar det inte bort ganska mycket av njutningen om man alltid ska avstå från de sista sköna(ste) stunderna av samlaget?

  • Anonym (Undrande)
    Anonym (J) skrev 2014-05-19 12:44:29 följande:

    Min kille tycker att det är skönast att spruta fritt så att säga så det är inte ett problem.

    Det är kanske en generationsfråga. Hur gammal är han? För mig är det inte viktigt att "spruta fritt" och frun tycker inte om att bli nersprutad, även om det förstås händer när vi tillämpar avbrutet.
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (easy) skrev 2014-05-19 12:13:19 följande:
    Jo, det gör det ju. Vi körde som sagt på det i ca ett år, men när vi fått barn (är gravid nu) kommer vi att skaffa annat preventivmedel. Tycker nog nästan att det är bättre med kondom än avbrutet, men det där är ju olika från person till person. Sen beror det väl kanske lite på hur man avbryter också, men visst blir det ett störande moment och påverkar njutningen.
    Jo både kondom och avbrutet har sina fördelar. Med avbrutet är inledningen och större delen av samlaget som sådant skönare, men med kondom blir orgasmen skönare när man får fortsatt stimulans under utlösningen. För frun är det svårt att få orgasm med båda metoder, avbrutet gör att hon inte riktigt "hinner" komma i mål och kondom ger för lite stimulans. Ett problem med avbrutet är att vi båda har ett "intresse" att hålla på så länge som möjligt för att öka njutningen och därmed ökar risken.
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (easy) skrev 2014-05-19 14:17:05 följande:
    Känns bekant alltihopa!

    Jo vi är väl många som kämpar på för att hitta rätt "modell" för både njutning och säkerhet. Vad menar du med att det beror på "hur man avbyter", förutom att hålla på längre eller kortare?
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (Orolig) skrev 2014-05-19 14:34:40 följande:
    För övrigt så brukar vi ha sex som vanligt, och när han känner att han vill komma så brukar vi byta ställning så att jag rider honom. Sen säger han till när jag ska hoppa av, och då runkar jag av honom tills han kommer. Eller så kör vi någon annan ställning då han sprutar på mig, antingen på brösten, magen eller rumpan. 
    Så gör iallafall vi!

    Intressant att han ska säga till när du ska "avbryta". Skulle det inte vara enklare att han själv drar sig ur när det är dags? Men det verkar ha fungerat bra i alla fall. Eller är det enklare för dig att göra det skönt för honom om ni avbryter i ridställning?
  • Anonym (Undrande)
    Lindsey Egot the only one skrev 2014-05-18 22:56:52 följande:
    Jag har inte använt preventivmedel sedan 1997 och då var jag 21 år. Under de 17 åren har jag varit gravid 4 gånger men bara en av dessa blev pga att min man tappade koncentrationen och råkade glömma att lägga det bredvid. De andra tre var planerade. Så du kan vara lika fertil som vem som helst.

    Imponerande att din man har varit så "koncentrerad" att han har missat bara en gång på 17 år. Men intressant att avbrutet har fungerat så lång tid. Tycker ni inte att ni förlorar i njutning av att alltid avbryta?
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (Orolig) skrev 2014-05-19 14:42:54 följande:
    Ja det är lättare så, om man gör det i missionären så känns det så knixigt samt att jag är rädd att det ska skvätta spermier nånstans så att jag råkar få det på/i mig, haha. Sen så vill han inte bara dra ut den när det passar honom, utan han vill gärna känna att jag är nöjd också.
    Så jag får liksom min orgasm först, och sen avslutar vi det med att han kommer låter kanske konstigt, men jag kan aldrig komma med penetrering så han smeker alltid mig innan och sen avslutar vi det med sex ^^
    Menar du att du får din orgasm redan innan samlaget börjar eller smeker han dig till orgasm under samlaget och sen fortsätter ni tills det går för honom? Han vill inte dra ut bara när det passar honom, säger du, men om han ska vänta tills du är nöjd kan det ju hända att det går för honom innan ni hinner avbryta. Skulle jag vänta tills frun är nöjd kunde jag nästan aldrig avbryta. Eller är han en mästare på att hålla tillbaka utlösningen?
  • Anonym (Undrande)
    cosinus skrev 2014-05-19 14:46:30 följande:
    Jag har 4 barn på 5 försök. Kan alltså inte påstå att jag har direkt svårt att bli gravid. Yngsta fyller 4 i sommar och vi har kört avbrutet sen dess och även lite mellan barnen.

    Har bara blivit bebisar då vi haft det uppsåtet.

    4 av 5 försök? Vad menar du med försök?
  • Anonym (Undrande)
    Anonym (.) skrev 2014-05-19 14:48:19 följande:
    För mig (tjejen) gör det ingen skillnad. Han håller ju på tills jag kommer. Han har aldrig klagat, så det verkar inte vara jobbigt på något sätt för honom heller.
    Alternativet är kondom, och det tilltalar ingen av oss.

    Kan han hålla ut på samlaget tills du kommer, eller stimulerar han dig till orgasm på annat sätt?
  • Anonym (Undrande)
    cosinus skrev 2014-05-19 14:54:08 följande:
    3 av bebisarna har tagit på första försöket, alltså första månaden, ägglossningen vad du vill kalla det :) en tog 2 månader så 4 bebisar på 5 månaders försök totalt :)
    OK, jag förstår. Blir lätt gravid, men klarar er bra med avbrutet trots det alltså.
Svar på tråden Avbrutet samlag i 4 år utan graviditet. Är vi sterila?