Inlägg från: Sansa Snark |Visa alla inlägg
  • Sansa Snark

    Ensam oskuld kille dödade 6 människor

    Jag hajar inte TS. På vilket sätt är det tjejers fel att den här snubben flippade? Hur många gånger ska en snubbe bli avvisad innan han får rätt till ett mercy fuck alt. horbidrag av staten? Och hur ska jag som kvinna veta att det är min tur att göra min plikt mot mannen/samhället och ställa upp?

  • Sansa Snark
    johannessssss skrev 2014-05-25 13:49:49 följande:
    ni nobbar alla killar som är lite udda eller normala. bara de bästa duger, var det jag menade.
    Fast det är ju inte sant! Massor med snubbar ser inte ut som filmstjärnor men har ändå flickvän/fru. Alltså måste det finnas massor med tjejer som gillar normala killar. Eller delar de på samma lilla klick som ställer upp? Nyfiken på hur du får ihop detta rent matematiskt....
  • Sansa Snark
    johannessssss skrev 2014-05-25 13:59:23 följande:
    1) ja, en liten del av killar knullar nästan alla tjejer, det är dom som såkallade alfahannar.

    normala får brud, men tar långt tid och dom blir alltid dumpade.

    2) medans de dåliga killarna förblir oskuld.

    3) tjejer? de är alla samma. delas inte in i fack.
    1) Kanske på köttmarknaden, men eftersom 50% av Sveriges befolkning lever ihop med någon så måste antingen väldigt många vara gay, eller så hittar i alla fall hälften någon att leva med. (Och utöver de som bor ihop kann vi lägga till alla särbos, så mer än hälften!)

    2). Om de dåliga killarna inte vill förbli oskulder så skulle jag rekomendera dem att vara lite bättre. Kanske genom att inte se på tjejer som några att ligga med utan som, du vet, medmänniskor?

    3) Antar för enkelthetens skull att du är ironisk. Eller förväntar du dig ens att bli bemött på något så idiotiskt? Se ovan.
  • Sansa Snark
    johannessssss skrev 2014-05-25 14:00:52 följande:
    enligt dig, inte enligt dom.

    och dom har grym personlighet och hög social status.
    Jag är tjej och instämmer i Simons analys. Han är inget träsktroll och borde ha alla förutsättningar i världen att träffa en tjej. Hans pappa var väl dessutom regissör, vilket borde ge hyffsad status ändå? Nej, jag tillskriver hans "misslyckande" 100% på kass personlighet och kanske lite otur.

    Om en kille försöker ragga på mig genom att snacka om hur hemska och ytliga alla andra tjejer är = försöker få mig att bevisa att jag inte är sån genom att ligga med/dejta honom lägger jag benen på ryggen. Hände rätt ofta när jag nätdejtade. Pro tip! Låt bli att vara creepy. 
  • Sansa Snark
    johannessssss skrev 2014-05-25 14:14:09 följande:
    2 men detta är felet du o andra gör, ni ser ensamma killar som moster som hatar kvinnor och endast tänker på sexx. ni dömer som fan. det är inte sant.

    3: en ful tjej som är socialt handikappad får killar, bevis finns.
    x
    Nej, jag ser inte singelkillar som monster. Men killar som gör varje interaktion med en tjej till ett bevis på att tjejer är ytliga som inte vill ha honom är i bästa fall trista och i sämsta fall jävligt creepy. Och så får killen lite fler bevis för sin självuppfyllande profetia. 

    Men är lösningen att tjejer ska ställa upp mer? Eller att creepy killar ska sluta vara creepy? För de är de enda alternativen jag ser. Vilka ser du?
  • Sansa Snark
    Anonym (MJG) skrev 2014-05-25 14:24:12 följande:
    Man kan se att många män hamnar i skuggan mot de unga kvinnornas frammarsch mot toppen. Den här personen måste ha varit rejält frustrerad. Men jag tror att detta kommer att bli vanligare i framtidens nya utbildningsamhälle där skillnader i klass och livskvalitet hela tiden breddas mellan könen. Det borde talas mer om detta. 
    Vad är det man ska prata om? Att nu när kvinnor inte behöver en man som försörjer dem så måste män anstränga sig lite om de vill träffa någon? Det har ju redan hänt, bara vissa som måste lära sig att deala med det. 
  • Sansa Snark
    johannessssss skrev 2014-05-25 14:28:55 följande:
    eller att tjejer som är som "de dåliga killarna" blir tillsamans med dom? rika barn leka bäst :)
    Okej, så en viss typ av tjejer måste ställa upp? Hur väljer man ut dem?
  • Sansa Snark
    johannessssss skrev 2014-05-25 14:37:00 följande:
    dom som är som oss dåliga killar.

    ställa upp? nej, det måste ske på det normala sättet.

    men det kommer aldrig ske såklart :P dom vill ha vanliga killar o får det.

    men hey det är okej, vi loser killar har ju ps3...:/
    Om man (frivilligt) ligger med någon som man inte är attraherad av så skulle jag kalla det "ställa upp", ja. Hur ska jag som kvinna veta om det är min tur att "ta en för laget" så att jag, mina systrar, vänninor, min mamma inte blir skjutna av en frustrerad kille? 
  • Sansa Snark
    Sansa Snark skrev 2014-05-25 14:40:30 följande:
    Om man (frivilligt) ligger med någon som man inte är attraherad av så skulle jag kalla det "ställa upp", ja. Hur ska jag som kvinna veta om det är min tur att "ta en för laget" så att jag, mina systrar, vänninor, min mamma inte blir skjutna av en frustrerad kille? 
    Eller okej, om det handlar om att få bilda familj, när är det dags att ta en för laget och bli ihop med någon som man inte tycker att man passar ihop med, så att kvinnor slipper bli skjutna?
  • Sansa Snark
    johannessssss skrev 2014-05-25 14:48:27 följande:
    har jag aldrig sagt. nu är du bara elak.
    Fast det är ju det som är kontentan av det du säger. Tjejer, alla eller vissa, måste ställa upp för annars är det synd om (vissa) killar. Genom att ställa frågor så försöker jag visa hur orimligt ditt resonemang är. Det är sånt man gör på diskussionsforum på internet

    Jag förstår 100% att det är deppigt att vara ofrivilligt singel, men att skylla det på tjejer som grupp är både korkat och obehagligt. 

    Har för övrigt bott i USA och har en kompis som pluggar på UCSB. Jag hade en väldigt hemsk kväll igår innan jag fick tag i henne. 
  • Sansa Snark
    Anonym (alli) skrev 2014-05-25 15:01:08 följande:
    Du missförstår allt, handlar inte om att någon måste ställa upp. Handlar om att kärnfamiljen måste utrotas.
    Jag förstår inte riktigt hur upplösandet av kärnfamiljen skulle lösa att några killar känner att de har rätt att få kärlek/sex av kvinnor. Men du får gärna försöka övertyga mig.
  • Sansa Snark
    Anonym (alli) skrev 2014-05-25 15:09:18 följande:
    Men du förstår inte alls, du har fastnat helt på sexet. Det handlar inte om sex, problemet är att sex och tvåsamheten är så dominerande idag att om man inte hittar någon att ha sex med så hittar man heller ingen gemenskap eftersom allt så fixerat kring familjer, Det måste ändras. Vi måste sluta fokusera på familjen och istället utveckla en gemenskap där alla får ingå oavsett hur konstiga de är.

    Jag har använt precis samma resonemang om närhet/kärlek eller vad du nu vill. 

    Jag är helt för att ha ett mer inkluderande samhälle och att hjälpa "knepiga" personer att hitta sammanhang de trivs i. Men ingen är personligen ansvarig att ge av sin tid, uppskattning och engagemang och kärlek. Istället får var och en bygga upp sin egen gemenskap av respektfulla och ömsesidiga relationer, oavsett om man vill kalla det familj eller något annat. 
  • Sansa Snark
    johannessssss skrev 2014-05-25 15:17:38 följande:
    så vi ska leva ensamma hela livet? vad har jag gjort för att förtjännar detta? fan va kalla ni är.
    Hittar man ingen att leva med så får man försöka leva med sig själv.  Igen, vad är alternativet? 
  • Sansa Snark
    Anonym (Brad Pitt) skrev 2014-05-26 02:15:04 följande:
    Helt vanliga ut? Aaaaa eller huuur, minst en 8a på en 1-10 skala vid sidan av en snygg tjej MINST... Alla tjejer väljer kille efter utseende sedan efter personlighet, har han inte en bra personlighet så skiter det sig om han är snygg eller ful... Man kan inte ha bara en sak av dom två, det går inte vara ful och bra personlighet, inte heller snygg och dålig personlighet, det ska vara båda två... Tjejer ÄR ytliga, helst ska han ha ett jobb som läkare så hon kan gå runt och skryta hos sina väninnor och familj för att sedan stolt visa upp pojkvännen, glömde jag att nämna han ska vara snygg + bra personlighet + status för att få en snygg tjej?

    Vakna upp!!! Tjejer ÄR ytliga



    Okej, så snygga tjejer ska bli ihop med "fula" killar för att vara snälla, typ? Borde inte samma sak gälla för snygga killar då? Eller är det bara tjejer som inte får vara ytliga? Logiken, please....
  • Sansa Snark
    Anonym (Gah) skrev 2014-05-26 15:43:54 följande:
    Nej han var inte normal. "Nekas fitta" skön kvinnosyn, som om kvinnor är vandrande vaginor som borde delas ut till behövande. Förstår att du inte lyckas med brudarna.



    Precis vad jag skulle skriva!
Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor