Inlägg från: Anonym (suck) |Visa alla inlägg
  • Anonym (suck)

    Ensam oskuld kille dödade 6 människor

    johannessssss skrev 2014-05-25 14:38:52 följande:
    kvinnor som är annorlunda stöts inte ut, men killar som är det, blir utsötta, det måste försvinna, ingen mämniska ska bli utsött, det är hemskt. hade han inte blivit utsött hade detta aldrig hänt. han hade inga vänner heller.

    Du har fel. Jag är kvinna och var mobbad hela grundskolan på grund av min annorlunda och osociala personlighet. Hade uselt självförtroende och var oskuld tills jag var 22. Aldrig att jag skulle ha tänkt tanken på att skjuta ihjäl någon för det.
  • Anonym (suck)
    Flakmopedisten skrev 2014-05-25 15:19:20 följande:
      Kvinnor har heller inte samma sexlust som unga män. 

    Var har du fått det ifrån?
  • Anonym (suck)
    johannessssss skrev 2014-05-25 15:25:31 följande:
    men hur kommer det sig att det är endast män som är så här "dåliga"? aldrig hört något om en tjej som är så här. måste bero på enorma förväntningar på män eller att män i dagens sverige är förtrycka.

    Jag är kvinna och har varit i samma situation. Blir så förbannad på snacket om att kvinnor alltid skulle ha det så lätt, hela min skoltid var ett helvete på grund av att jag inte passade in socialt och jag har fått kämpa som fan för att kunna skapa mig ett socialt liv med vänner och partner.
  • Anonym (suck)
    Anonym (MJG) skrev 2014-05-25 16:22:34 följande:
    Skillnaden är också att kvinnor mer attraheras av personlighet medan män kan tända på kroppar. Det kan ju bli några st per dag. Dessutom gör testosteron att män har betydligt högre sexlust. 

    Om kvinnor dras mer personlighet har ju ts fel i att killar inte får ligga för att de inte är snygga.
  • Anonym (suck)
    Anonym (.) skrev 2014-05-25 16:52:19 följande:
    Knappast! Han hade ju aspergers och saknade koll på socialt spel. Och som svar på fråga B: För att killar kan tänka sig att ligga med det mesta (och stå ut med mycket för att göra det). Till skillnad från tjejer.

    Jag tror att det är där skon klämmer för de allra flesta med detta problem, att de har problem med det sociala samspelet. Utseendet är av underordnad betydelse, både för män och kvinnor.
Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor