Inlägg från: Flakmopedisten |Visa alla inlägg
  • Flakmopedisten

    Ensam oskuld kille dödade 6 människor

    Anonym (Man) skrev 2014-05-25 09:18:34 följande:
    Märkliga argument. Jag är 37 och fortfarande oskuld men har aldrig anklagat kvinnorna för det, än mindre planerat skjuta ihjäl folk för det. Däremot känner jag igen frustrationen över att vara ensam, att ha blivit över. Att göra slut på mig själv har jag funderat över flera gånger och jag har förståelse för dem som tar det steget. Men det är en himmelsvid skillnad att ta ut det på andra, typ som denna galning gjorde. Han måste haft alla spärrar borta!

    Hoppas inga nu blir rädda för manliga oskulder baserat på denna händelse.
    Idag förlorar dom flest oskulden vid 14-15år. Du är 37 och har alltså gått runt i 23 år utan sex. Har du hög sexlust och hur har du stått ut med det? 
  • Flakmopedisten
    Anonym (suck) skrev 2014-05-25 15:17:13 följande:

    Du har fel. Jag är kvinna och var mobbad hela grundskolan på grund av min annorlunda och osociala personlighet. Hade uselt självförtroende och var oskuld tills jag var 22. Aldrig att jag skulle ha tänkt tanken på att skjuta ihjäl någon för det.

     


    Kvinnor har heller inte samma sexlust som unga män. 

  • Flakmopedisten
    Anonym (suck) skrev 2014-05-25 15:20:30 följande:

    Var har du fått det ifrån?
    Obefintligt testosteron?
  • Flakmopedisten

    Vem är denna pingstvän till admin som sitter med sina chipsfingrar och raderar allt som inte är politiskt korrekt. 

  • Flakmopedisten
    Anonym (Zzzzz) skrev 2014-05-25 15:38:36 följande:
    Det är många tjejer som känner o har det så också. Jag är en utav dem
    Får ofta höra hur snäll o omtänksam jag är, hur jag alltid ställer upp, är bra på att laga mat o baka,.
    Det allra värsta är att få höra...* önskar att fler vore som du..* Varför är jag då singel?
    Jo för jag går inte halvt naken med pattarna o röven hängandes ute för allmän beskådan o jag är ingen barbie.

    Var på date med en kille för lite sen som såg hemsk ut.
    Han hade varken brytt sig om att duscha eller ta på sig rena kläder.
    Hans stora mage hängde ut över byxlinningen o tröjan räckte inte ner över den.
    Han hade långt hår som säkert inte hade blivit tvättat på veckor o lukten.......
    Trots att jag rent spontant ville springa därifrån så fikade jag med honom o visst vi hade ett samtal som flöt på rätt bra. Hade kunnat tänka mig att träffa honom igen.
    Kort efter att vi hade skiljts åt fick jag ett sms där han skrev att jag var för stor för honom o att han inte var min typ.
    Hej

    Hur ser du ut rent estetiskt på en skala 1-10 ? Är du överviktigt? 
  • Flakmopedisten
    Anonym (:() skrev 2014-05-25 15:39:38 följande:
    Nej, ensamma tjejer "får" inte liggparters. Jag hade en bekant som raggade killar hysteriskt från det hon var ca 11 år gammal. Ingen kille var intresserad, tror många blev skrämda av hennes sätt och många fann hennes yttre inte särskilt attraktivt heller. Vid ett tillfälle var hon faktiskt tillsammans med en kille men bara via telefon. Han var också ensam och hade aldrig haft någon partner tidigare. När de sen tillslut fick träffa varandra "på riktigt" var han plötsligt inte intresserad längre. 

    När hon var 25 och fortfarande inte hittat någon blev hon desperat. Hon hittade en kille på nätet som inte var snäll mot henne. Men det faktum att han faktiskt kunde tänka sig ligga med henne gjorde att hon ställde upp på allt. Han gjorde henne illa men hon trodde det var helt normalt att blöda i rumpan efteråt, att det bara var att bita ihop. Det närmaste sex hon hade haft tidigare var via porrfilmer så hon hade ingen aning. Hon trodde i sin enfald att om hon ställde upp på precis allt så skulle han tillslut lämna sin flickvän för henne. Killen var inte ett dugg intresserad henne, han kunde lika gärna satt en pappåse över hennes huvud. Det enda han ville var att få utlopp för sina sjuka sexuella fantasier, vilket han inte kunde med sin flickvän (man gör ju inte illa någon man faktiskt älskar..)

    Så nej, det handlar inte om att få sex. Det handlar om närhet, ömsesidig respekt från en annan person, uppskattning, kanske tom kärlek etc. Det finns så många fler faktorer än att bara "ligga".    
    Beskriv hennes personlighet etc. Låter som det måste rört sig om rätt allvarliga tillkortakommanden om killar reagerat så pass kraftigt. . 
  • Flakmopedisten
    Anonym (anonym) skrev 2014-05-25 19:04:32 följande:
    Denne kille hade pengar, såg ok ut men hade tydligen inga vänner alls samt försökt närma sig sexuellt mot snygga blonda tjejer sedan han kom i puberteten.

    Denne kille ansåg att han var en riktig alfa hanne vilket han skulle visa genom att döda snygga tjejer på universitetet, sin yngre bror samt de han delade bostad med eftersom de till skillnad från honom inte var oskulder trots att han såg dem som lägre stående än sig själv.

    Föräldrarna hade anlitat ett stort antal personer som skulle hjälpa honom att lära sig sociala koder vilket tydligen inte alls hjälpta.

    Denne kille var betydligt ytligare än många andra män eftersom han bara var intresserad av de snyggaste blonda tjejerna och de var dem han var arg på för att de inte valde honom som var en sådan snygg gentleman.

    Varför skulle någon vettig människa välja en gravt störd person, är kvinnor skyldiga att godta sexuella närmanden från män för att rädda andra från att bli mördade?
    Framstår det i manifestet att han planerade att skjuta tjejerna innan han blev avvisad och utfryst? Eller var beteendet och den Anakin Skywalker inspirerade videon en konsekvens av tidigare avvisanden? 
Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor