Inlägg från: Anonym (.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (.)

    Ensam oskuld kille dödade 6 människor

    puss skrev 2014-05-25 14:04:41 följande:
    Vilka "ni"?
    Och ja, såklart väljer man den man anser passar bäst. Så gör även killar. Det är friskt.
    Eller hur! Och var det så konstigt att tjejerna inte ville ha killen som sköt ihjäl en massa folk? Han var ju en bitter dåre med obotlig neuropsykiatrisk störning! Varför ska vissa tjejer förväntas offra sig för att "ta hand" om dessa?
  • Anonym (.)
    johannessssss skrev 2014-05-25 14:27:33 följande:
    fast han gjorde det inte innan, han var nog en helt normal kille innan han blev den här galna fjanten,

    en fråga bara, varför får tjejer som är bittra dårar med obotlig störning pojkvänner och ligg? för så är det.
    Knappast! Han hade ju aspergers och saknade koll på socialt spel.

    Och som svar på fråga B: För att killar kan tänka sig att ligga med det mesta (och stå ut med mycket för att göra det). Till skillnad från tjejer.
  • Anonym (.)
    puss skrev 2014-05-25 16:53:36 följande:

    alltså det vet jag inte. jag tror lemmy kilmister får ligga mer än kristina lugn tex.
    Nej, jag vet, jag överdrev.
    Medan det här handlar om pojkvänsmaterial (eller inte) för tjejer, handlar det om att få sex för killar. Dåren i Santa Barbara hakade ju t.ex. mest upp sig på oskuldsgrejen snarare än bristen på seriös relation med en person som passade honom (mer än utseendemässigt). De killar jag känner (bara några få iofs) som har stått ut med dårar till tjejer har inte velat göra slut och bli av med det lättillgängliga sexet. Jag har hittills inte träffat en tjej som har resonerat så.
  • Anonym (.)

    Ungefär lika många tjejer som killar är i relationer, så hur man kan få det till att så många fler killar är singlar förstår jag inte. Att dessutom sukta efter de mest eftertraktade tjejerna (som Elliot Rodgers gjorde) och raljera över att de är så ytliga för att de inte vill ha honom trots hans 300dollars-solglasögon och BMW, när tjejerna i själva verket drog sig för att bli involverade med en person med uppenbara neuropsykiatriska problem, är ju helt sjukt. Vilket hyckleri!
    Skulle tjejerna inte ha någon självbevarelsedrift, utan gänga sig mig vilka idioter som helst, skulle det ju raljeras över det också. Det är väl bra att vara självrannsakande och kräsen när det gäller något så viktigt?

  • Anonym (.)
    Anonym (modigt?) skrev 2014-05-25 16:54:05 följande:
    Är det modigt att döda?

    Jösses. Kan lova dig att det inte är pga utseendet du inte har någon tjej.

    Väx upp.
    Ja, herregud.
    Och så undrar de varför tjejerna inte blir intresserade...
  • Anonym (.)
    Anonym (M) skrev 2014-05-26 09:31:06 följande:
    Tänk om han hade rätt då och tjejerna hade en hemlig agenda mot honom.
    Den hemliga agendan är att tjejer (överlag, och i synnerhet de mest eftertraktade) inte vill dejta en kille som är så neuropsykiatriskt handikappad som Elliot Rodger var. Vilket är sunt.
  • Anonym (.)
    Anonym (Ensam) skrev 2014-05-29 17:18:10 följande:

    Varför tröttnade du på att bjuda in honom? Som jag tolkar det kom han ju dit flera gånger så han  tyckte ju inte det var trist  och han förstörde inte  stämningen om jag tolkar dig rätt . Varför måste man delta i en diskussion, kan det inte räcka med att man lyssnar? Som introvert säger man oftast ingenting om man inte känner att man har något att bidra med.


    Vad man skal göra? fortsätta att bjuda in honom stils han slutar komma.  


    Därför att han inte gjorde ett smack för att bjuda till. Vad är då poängen med att uppehålla en plats av nåder om och om igen? Han hade guldläge att öva på det sociala spelet och att träffa nya bekantskaper, men valde aktivt att inte göra något av det. Hans val. Att vara introvert är något man väljer. Och ja, jag vet att folk har olika lätt för det och att vissa är handikappande rädda (jag har haft social fobi - tränade dock bort det).
  • Anonym (.)
    Anonym (Oskuld) skrev 2014-05-29 17:53:48 följande:


    Hur vet du att det inte gav honom något? Han kanske övar i sin takt? Trots allt så kom han ju? Det skulle han ju inte göra om det inte gav honom något gissar jag?
    Nej man väljer inte att vara introvert, dr var snudd på det dummaste jag läst på länge. Själv har jag gott från extremt introvert till lite extremt introvert med hjälp av psykolog, terapi, sk dejtingcoacher över flera år. Vill inget hellre än att bli mindre introvert.
    Att ångestkonfrontera är det enda sättet av bryta introverta mönster. Även om det är skitjobbigt går det. Jag kräktes inför vissa sociala sammanhang, men bet ihop och gjorde skiten. Ingenting händer om man inte anstränger sig. Det gäller verkligen i synnerhet en sån som den här killen. Att fortsätta på samma hjulspår kommer att ge honom samma sopiga resultat som han fått hittills. Han är sjukt missnöjd. Ändå sitter han och håller tyst istället för att faktiskt ta tillvara på möjligheterna.
    Jag förstår att hon slutade bjuda honom. Hon försökte. Han gjorde inte det. Cry me a river.
  • Anonym (.)
    mindaa skrev 2014-05-31 18:38:49 följande:



    Brad pitt är gammal nu men i yngre dar kring Troja och fight club hade han objektivt sett det snyggaste manliga ansiktet, det är ingen snack om saken. INGEN hade sagt nej till en ung brad pitt.
    Inte ni killar uppenbarligen, eftersom ni tjatar om hans utseende hela tiden.
  • Anonym (.)
    Anonym (Brad Pitt) skrev 2014-05-31 19:02:57 följande:
    Ni tjejer då? Ni snackar ju allt om hur snygg bil han har, jobbet, prylar, sexet, utseendet osv.
    När har du någonsin hört en tjej snacka om Brad Pitts bil, prylar o.s.v.?
    När hörde du en tjej prata om Brad Pitt öht? Jag har nog aldrig gjort det. Däremot har jag hört massor av män tjata om Brad Pitts kropp i Fight Club...

    Face it - ni är gay för Brad Pitt. Det är inget att skämmas för, men det börjar bli tröttsamt att ni projicerar det på kvinnofolket hela tiden.
Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor