• trina

    Fler som ska starta ivf i aug?

    Vi ska göra vår andra ivf i augusti. Blir antagligen äggplock i vecka 36. Kör korta metoden, första ivfen var långa. Jag har pco och mannen har lite lägre spermier ån normalt och utan sjukvården så är det tyvärr noll chans att lyckas själva eftersom jag inte har mens alls naturligt... Jag ser fram elot augusti och hösten! :) känns skönt att man gjort ett försök redan så man vet vad man ska förvänta sig, både psykiskt och fysiskt.


  • trina
    Fiiaa skrev 2014-06-09 19:44:37 följande:
    Okej, hoppas de går vägen denna gången nu! Gick första försöket bra annars, (förutom att de inte blev pluss) ?

    Min läkare va väldigt positiv till att vi skulle klara detta själva, men tyvärr.

    Va och lämnade prover idag, skulle ta 2-3 veckor att få svar, så hoppas på att få lära mig spruta innan semestern. För min mens ska komma dagen innan eller samma dag kliniken öppnar!



    Nja, fick it tre ägg och bara ett blev befruktat. Men nu kommer vi köra mycket högre dos! Fick tecken på överstimulering och det gjorde ont!

    Vi åker utomlands nästa helg och bara tar det lungt :)
  • trina

    Nikidocka; jag har också äggplock första veckan i september :) jag kör dock korta protokollet denna gången. Gjorde långa förra gången.

    Det är ju snart juli i allafall och då är det inte långt kvar!


  • trina

    Jag tycker det verkar jättekonstigt att din gym har lovat dig saker?! Det är _alltid_ tre månaders väntetid från det datumet de har tagit emot din remiss. Man kan ringa och säga att man kan ta en tidigare tid och då få en återbudstid. De gör så gott de kan med personalen man har! Jag tar hellre vård ägnad åt mig ön att bli inklämd så de inte har tid avsatt för mig. Sen ska det inte ta fem månader att skicka en remiss så då har ju din gym gjort fel!

    Ja, det är jobbigt att vänta. Men jag förstår inte varför din gym lovar saker de inte kan hålla. Vad gör en månad hit eller dit i det stora hela egentligen?


  • trina
    MaryoMary skrev 2014-09-04 22:22:18 följande:

    För oss gick första försöket åt skogen, fick ut 4 ägg varav 1 befruktades men delade sig inte som det skulle. Gud vad ledsen jag var:( Nu är vi rekomenderade äggdonation med en gång, de tror inte vi har några chanser med ivf pga mina dåliga ägg, så knäckande... Efter ett par dagar under isen har jag nu repat mig lite i alla fall och nu försöker vi se framåt. Håller tummarna för er alla!


    Vad tråkigt. Men ni får ändå se det som positivt att de föreslagit något nytt som de faktiskt tror kan fungera bättre! Det är ju det som kommer efter ivf vi vill ha, vägen dit kanske inte behöver spela så stor roll?

    Själv var vi på äggplock igår (torsdag) och fick ut 38 ägg. Känns som en galen siffra. Just eftersom siffran är hög så tror jag inte att så många tar sig, men man får hålla tummarna helt enkelt! Får ingen insättning eftersom det blev så många ägg. Fick ta suprefact istället för vanliga ovitrivelle eftersom man inte kan blir överstimulerad efter ett äggplock då

    Tyvärr innebär den sprutan också att slemhinnan går sönder vilket ytterligare är en anledning till varför man inte får ruva. På söndag får vi veta hur många embryon de lyckades frysa och det känns bra ändå.
Svar på tråden Fler som ska starta ivf i aug?