• humlan13

    Fler som ska starta ivf i aug?

    Hej! Jag hänger gärna på här! Jag gjorde ett försök i början av året men det fäste aldrig (det var ett privat försök) i påskas gjorde jag nästa försök via landstinget men inget av de befruktade äggen delade sig som de skulle så det blev ingen återföring ( det positiva med det är att det inte räknas som ett försök utan jag har mina tre kvar) på onsdag ska jag träffa läkaren och planera upp nästa försök som antagligen startar upp i augusti då de har semesterstängt i juli.

  • humlan13

    Tjejj: hoppas det går bra på fredag och att ni får träffa en bra läkare!! Spännande att höra vad du får för upplägg!

    Visst blir man grymt besviken, det fanns inte hos mig att första försöket inte skulle lyckas! Jag var bombsäker men men... Nu hoppas jag på som du säger att det är relativ stor chans på tre försök som jag har kvar :)

  • humlan13

    Jag var hos läkaren igår och planerade så jag startar v 33 med Gonal F (datum beror ju på mensen) och jag fick en ökad dos så jag ska ta 300/dag. Funkar allt blir det äggplock v 35 ????

  • humlan13

    På mitt första försök så var det samtal med läkaren plus att jag fick göra en snabb undersökning. Det kanske berodde på att jag gjort utredningen på ett annat ställe. Sen fick vi planeringsscheman och fick reda på hur sprutorna fungerar ( jag provstack vilket är jätteskönt att ha gjort sen när det väl är dags!) jag har gått på två olika kliniker och tycker att bemötandet har varit väldigt olika men ställ frågor, be dem förklara ordentligt om det är något som känns otydligt!

    Lycka till i morgon!

  • humlan13

    Usch vad jobbigt att inte veta hur det blir! Det tycker jag är bland det jobbigaste med detta, all väntan utan att kunna styra något själv, det tar på krafterna!

    Hoppas nu att allt går som du tänkt, håller tummarna hårt för dig!

  • humlan13

    Härligt med en som är igång redan :) jag ska också köra korta i aug med Gonal F samma som tidigare försök!

Svar på tråden Fler som ska starta ivf i aug?