• savannasmamma

    Fler som ska starta ivf i aug?

    hej tjejer.. jag kastar in mig här på ett hörn. vi är inne på vårt 2.a försök är på sprutdag 3 idag.. vet att ni inet är igång riktigt än.. har jag förstått det rätt har svenska kliniker stängt i juli. vi håller till i Danmark.. kommer ju ligga lite före er men blir vi gravida kan man ju följas åt under många månader.. känner mig ensam somivf i juli=) hoppas det är okej här hos er..

    vilka mediciner ska ni få? köra långa eller korta? vi kör med menipur korta programmet. fick missfall i feb på vårt första.

  • savannasmamma

    Härligt tjejer..

    Då är ni snart igång ni med ju:)

    Ni som

    Gjort tidigare var är det ni gått genom vid " lära sig spruta?" Finns nog inget i Danmark läkaren berättade och jag kollade en youtube video dock via menopur:)

    Känner att mitt humör börjar tryta nu med hormoner upp över öronen:)

    Ni som ska göra syskonförsök vilken försök funkade det sist? Vi har ju en dotter Savanna heter hon. Men hon kom på naturlig väg.

    Med vänlig hälsning, Annicka

  • savannasmamma

    Fiia- tråkigt när det inte vill ta. Jag har väntat i 3,5 år på att få positivt så någonstans slutar man hoppas.. När vi väl blev gravida på första Ivf så var det en seger i sig. Sen slutade det med missfall.. Men jag blev iallafall gravid.

    Men då får ni det via staten? Var ska ni göra det?

  • savannasmamma

    Moli- jag blir så glad när jag läser att det funkade på 3:e för er. Det är ju precis som du säger att det behövs ju bara ett ägg. Men man ska hitta det ägget med:)

    Jag tänker ofta precis som du skrev. Jag vill över allt ha ett syskon till Savanna det har vi kämpat för i snart 5 år. Men samtidigt gör mig tanken livrädd för fler barn. Om jag klarar av det. Vilket jag så klart gör men det är nog ens under medvetna som skrämmer en. Dessutom har jag ställt in mig på att det finns en risk till tvillingar med då vi sätter in 2 ägg.. Även om den inte är gigantisk så finns det dock där . Jag bara vill låta min mage växa oxh kunna skrika till hela världen att äntligen äntligen är det vår tur igen efter allt vad dessa år har bjudit på i besvikelse.

    Jo men det är väl så det att lära sig att spruta. Svärmor jobbar på kk så hon. Visade men det har funkat bra även om jag tycker det är drygt.. Dom gör inte ont. Men i land spänner det bra

  • savannasmamma

    Hur går det för er alla?? Någon som ska börja nu i början på agusti?

    Smygtestade igår och fick ett pluss.. Men tar inte ut ngt förräns vi testat på kliniken på lördag så man kan få veta sitt hcg.

    Vi satte ju in 2 ägg så ber till gudarna att ngt iallafall fastnat och vill stanna kvar hos oss!!

Svar på tråden Fler som ska starta ivf i aug?