Inlägg från: TheElfa |Visa alla inlägg
  • TheElfa

    Gravid vid 42

    Hejsvejs!
    Jag fyller 43 i september och fick plus nu i torsdags. 
    Allt gått på naturlig väg och hoppas att det lilla livet får stanna kvar!

  • TheElfa
    M39 skrev 2014-06-17 09:49:01 följande:
    Inte 42, men 40. Känner dock att jag passar bättre här än 30+ :). Så jag joinar om d är ok? smile1.gif
    Du är såååå välkommen! :D
  • TheElfa
    asaand skrev 2014-06-19 12:14:37 följande:
    De hade en stor monitor i taket så jag kunde följa hela ultraljudsundersökningen va jättekul/spännande :)
    Så fick jag ett ultraljiudsfoto på bebis hihi.
    Lycka till på ditt test :)
    Åååh gud vad spännande! Visste inte att det var så. Nu ser jag ännu mer fram emot det! Solig
  • TheElfa
    Storkbo skrev 2014-07-04 15:10:54 följande:

    Även jag är född -70, förlorade tvillingar i ett tidigt missfall i januari i år och har jobbat som sjutton på att få bli gravid igen. Åsså köpte vi en fertilitetsmonitor i april och det visade sig att ja inte alls hade ÄL när ja trott utan hela 9 dagar senare. På första försöket lyckades vi få till det...och ja är nu gravid i v 6...känns helt underbart å samtidigt jättenervöst eftersom ja nu hela tiden oroar mig för att nåt ska gå snett igen ????. Det känns lite som jag jagar symptom just nu ????. Å jo dom finns där till å från ????

    Ang KUB testet var det uteslutet för oss vid förra graviditeten pga min ålder fick vi till svar, det blir för missvisande svar och dom rekommenderade ist FVP om vi kände att vi ville kolla över huvudtaget.


    Grattis till plusset!
    Men varför inte KUB? Jag ska på KUB, och är född -71.
  • TheElfa
    India skrev 2014-07-07 16:01:21 följande:

    Hoppar gärna in här även om jag "bara" är 40 med Bf 14/10. Vi väntar vårt tredje barn och jag är nojigare än någonsin.

    Tillsammans med de andra två graviditeterna (plus 3 missfall och en sen abort pga Trisomi 18) så har jag gått igenom det mesta känns det som. Den första: blödningar, tidiga sammandragningar, prematur (v31 med allt vad det innebär) och extremt snabb förlossning. Sen 3 missfall innan vi m h a insemination fick nr 2. Där fick vi femte sjukan, tvärläge, vändningsförsök och igångsättning(v39). Sen fick vi avbryta en graviditet p g a Trisomi 18 (vilket var det jävligaste jag har gjort) och nu nr 3 (och absolut sista graviditeten) moderkaksprov, tidiga sammandragningar, slempropp som redan har lossnat och dessutom ligger moderkakan för....syntes naturligtvis inte på RUL men nu när de gjorde ett extra UL syntes det...

    Så har ni några frågor så har jag varit med om det mesta Man kan ju fråga sig varför man fortsätter..en barn är ju för härliga eller hur?


    Välkommen in här!
    Ojoj, ja det verkar som om du varit med om det mesta....
    Hoppas att du ändå mår (efter förhållandena) bra...Hjärta
  • TheElfa
    Charlotta5 skrev 2014-07-09 22:33:01 följande:
    Hej Nemea 42

    Jag är 41 år och väntar min 5a :) var på kub idag och enligt min bm var det mitt födelse datum " år mån dag " man utgick ifrån, det gav mig en sannolikhets siffra på 54 men efter kub fick vi 2249 vilket var mycket lågt. Blodprovet och nackmåttet var bra så det som drog ner var bara min ålder. På trisomi 13 o 18 hade jag 20000 vilket är den bästa siffra man kan ha. Känns skönt förstår absolut din nervositet men det går säkert bra för dig också nästa vecka. Hade samma oro men som tur var kände jag bebis röra sig i söndags härligt! Så sen kunde jag släppa den oron.
    Ni går inte vidare med fvp eller mkp då eller? Jag har varit och tagit blodprov igår, och tror att jag ska iväg och göra nupp första v i Augusti....Har 2 friska barn sen innan och ingen utv-störning i släkten alls. Sååå...Hoppas jag ändå får bra siffror.....
    (Fyller 43 i sept) Vet inte hur man skall ställa sig till fvp/mkp...
  • TheElfa
    Dimisi skrev 2014-07-12 00:43:41 följande:

    Jag inväntar siffrorna från KUB innan vi bestämmer ifall vi vill/vågar göra fvp. Jag ska ta blodprov inför KUB på måndag, och två veckor efter det är det dags för KUB. Längtar!

    Förra gången vi var på KUB fick vi se ett foster utan hjärtljud, som slutat växa i vecka 11. Det var för ett halvår sedan.


    Men fyyy usch...:( Nu blir jag jätteorolig för mitt Kub-Ul....Förvånad
  • TheElfa

    Ja tyvärr så visade det sig att jag bara hade hinnsäck och gulkropp. Så jag ska genomgå en skrapning i morgon bitti för att ta bort det som finns där inne. det vill inte komma ut av sig själv...
    Vi får väl se hur det går framöver...
    Hoppas att det går bra för er alla Hjärta

  • TheElfa

    Har idag varit och gjort en skrapning, så nu är det bara att läka ihop. Sen får vi försöka igen....

Svar på tråden Gravid vid 42