• Threezool

    Dubbelmoralen om jämställdhet

    Är det bara jag som tycker att det finns en viss dubbelmoral på hur man ser på normer och hur de påverkar folk?



    Nu är detta bara ett exempel på hur det kan vara men en genomgående trend är att kvinnor oftare kommer undan med saker än om män hade gjort samma sak.

  • Svar på tråden Dubbelmoralen om jämställdhet
  • Threezool
    MadHatter skrev 2014-05-31 17:51:40 följande:
    Grejen är ju att dina två bilder hänger ihop. Kvinnor vill ofta ha män som är större än de själva eftersom de är uppfostrade med att det är kvinnligt och attraktivt att vara nätt. Är man större än sin man känner man sig lätt klumpig och därmed oattraktiv. Dvs de båda idealen hänger ihop med varandra.

    Fast sen håller jag väl inte riktigt med att det inte skulle vara socialt accepterat att föredra kvinnor av en smalare kroppstyp.

    För mig handlar inte jämställdhet alls om vilka kroppstyper enskilda män eller kvinnor attraheras av.
    Nu var det mer som sagt att män som har sina preferenser som inte är "PK" för brist på bättre ord så stämplas de som idioter eller ytliga eller gubbsjuka, Gör kvinnor densamma så är det ingen som bryr sig eller att kvinnor är starka som har sin egen vilja eller åsikt.

    Samma sak ser man på när kvinnor blir slagna av män och män som blir slagna på kvinnor. Har gjorts flera experiment med detta där alla kom till undsättning för kvinnan men när det var mannen som blev utsatt så gick folk till och med förbi och skrattade...
  • Threezool
    Paulina P P skrev 2014-06-12 13:29:16 följande:
    Du anser att manlig omskärelse är lika illa som när man skär bort klitoris (OBS den del på kroppen där kvinnor känner njutning, jämför med mannens penis), och blygdläpparna och syr ihop alltihop så att bara en minimal öppning för urin och mensblod finns kvar?

    Spelar väll ingen roll vad ingreppet innebär, att operera ett barns kön för kosmetiska anledningar är väl förfan lika illa!?!
Svar på tråden Dubbelmoralen om jämställdhet