Inlägg från: you had me at hello |Visa alla inlägg
  • you had me at hello

    BF februari 2015 Göteborg

    Jag hoppar in här också :)
    Har beräknad BF med första barnet den 16 februari.
    Känner mig bara lite lätt illamående, fast mest hela tiden så det är ganska jobbigt ändå.
    Största problemet är yrseln.. Ibland känner jag mig totalt orkeslös och yr och att om jag bara fick en rejäl energiboost så skulle allt vara bra...

    Spännade det ska bli att följas åt iallafall :)

  • you had me at hello

    Jag är 30.
    Har inte provat något för illamåendet men blir det värre än såhär, framförallt på morgonen så får jag nog hitta något alternativ.

    Ni som har lite mer vana på det här än jag, hur vet jag vad som kommer hända på inskrivningen? Jag ska dit den 16/7 och skulle såklart gärna få göra ett vul men det kanske man inte får så tidigt?

  • you had me at hello

    Nu är det bara 2 dagar kvar till semster!! Snart slipper man tvinga sig upp på morgonen med yrsel och illamående och pallra sig iväg till jobbet. Hoppas det gått över något till i augusti när man ska tillbaka igen?.

    Vi har inte sagt något till familj och vänner än. Men jag ska bjuda hem min bror och mamma på grillning imorgon så jag antar att de kommer ana något när jag inte dricker något vin till maten Obestämd

  • you had me at hello

    Jag " kommer tillbaka" till den här tråden. Har knappt skrivit något här eftersom jag bara gått och väntat på att nå fram till de "säkra" veckorna.

    Nu är vi i vecka 14 och gjorde kub igår med jättefina siffror så nu börjar jag ta till mig hela graviditeten :)

    Vi håller på och renoverar hemma och rummet utanför vårt sovrum skulle egentligen bli badrum? men nu får det bli ett barnrum istället. Ät så sugen på att få inreda det när väggarna kommer på plats :)
    Jag har berätta för mina föräldrar nu och några kompisar på jobbet men chefen vet inget ännu?.. Vet inte när jag ska ta mod till mig och berätta.
    När kommer ni andra berätta??

Svar på tråden BF februari 2015 Göteborg