Inlägg från: Laura79 |Visa alla inlägg
  • Laura79

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Novin10 - hoppas allt gick bra idag.

    Mullemeck - skönt att det är gjort. Förstår att väntan är olidlig. Tre dagar är ju iaf rätt snabbt, vi får hoppas på det!

    Imorgon ska jag på inskrivning. Är i v.11 snart 12 så rätt sen inskrivning men den BM jag vill ha har varit på semester. Känns helt overkligt att gå dit igen. Undra om hon känner igen mig?! Sist jag var där på efterkontroll typ 2 mån efter min yngsta fötts sa jag "nej aldrig i livet att det blir en till, det är stopp nu". Ha ha ja så blev det ju inte riktigt ;).

  • Laura79
    novin10 skrev 2014-08-05 21:39:42 följande:

    Tack Laura79:) allt gick bra. Det va ett frisk barn. Allt såg normal ut tack o lov. Kul för dig att bli inskrivning och för mer info:) ha de bra


    Å vad härligt att höra! :)
  • Laura79
    mullemeck skrev 2014-08-05 21:56:24 följande:

    Novin 10: Vad skönt att det såg bra ut!

    Jag har så konstiga känslor just nu. Jag känner mig varken gravid eller ogravid. Jag slår det lite ifrån mig för att lättare "stå ut" med denna väntan. Är i vecka 14 och kommer vara i typ 17 när jag får reda på den fullständiga analysen. Man vill liksom inte köpa mammakläder och visa upp magen näär jag inte vet hur det skall sluta.


    Det är inte konstigt att du har sådana känslor.

    Jag känner så (och jag har inte ens gjort kub ännu). Jag vågar inte tro på det hela. Graviditeten var inte alls planerad. Allt känns så overkligt och konstigt. Hur är det ens möjligt för oss att lyckas tre gånger, det är ju så många som inte gör det? Jag är 35 år det är högre risk för allt möjligt, kan barnet i magen verkligen klara sig och vara friskt? Jag mår så annorlunda den här gången, innebär det att något är fel? Osv osv.

    Jag vågar inte berätta för någon, vågar inte köpa mammakläder, vågar inte fundera över namn eller vagn, vågar inte tänka på framtiden. Även om graviditeten inte var planerad så vill jag inget hellre än att den ska gå vägen. Jag vill ha min bebis!

    Jag är med andra ord aningen psyko. Jag vet ju att de allra flesta barn är friska. Så Mullemeck dina känslor är inte alls konstiga, (knäppa jag känner så trots att jag inte ens gjort kub-test som sagt). Det är dock som någon skrev ovan en nitlott bland en massa vinstlotter. Det är väldigt mycket högre chans att du drar en vinstlott än en nitlott och som sagt de allra flesta barn är friska!

    Jag håller verkligen tummarna stenhårt för att allt ska gå vägen för dig och för att du ska få ett snabbt besked!
  • Laura79
    Numberthree skrev 2014-08-06 19:45:53 följande:

    Hur ont kan man ha i ligamenten, alltså upphängningen av bebis så att säga. Jag hade ont i kanterna i natt så jag inte kunde hosta.


    Jag vet inte hur ont det kan göra men jag tycker det kan hugga till rejält ibland. Speciellt om man reser sig eller byter ställning lite för snabbt.
  • Laura79
    darkisen skrev 2014-08-08 09:38:48 följande:

    Nu e jag i v 13 (12+2) och igår frågade grannen min man om jag var gravid igen, haha. Han tyckte min mage såg lite svullen ut. Min man sa att ja fast det var inte planerat. "Oj då kommer ni få det jobbigt med tre så små"...inte ett grattis eller nåt, hmm. Det är väl bara att ställa in sig på att få såna kommentarer nu då. Det roliga är att vi har inte ens berättat för vänner än, bara närmaste familjen och två av mina närmaste vänner vet. Känns ju så overkligt att jag är med barn, haha. På tis har jag kub så om dom hittar en bebis då kanske man kan börja berätta.


    Alltså sånna där kommentarer, varför måste folk fälla dom? Så onödigt.
  • Laura79
    mullemeck skrev 2014-08-09 10:02:03 följande:

    Känns som jag drog ner på stämningen lite när jag berättade om oss. Men jag vill att ni fortsätter och berätta om er. Hur långt ni är gångna, hur ni mår, om magarna växer etc. Bara berätta! Jag går in här när jag känner mig positiv till att det skall bli bebis och när jag inte känner så. Ja, då låter jag bli att gå in hit och kolla helt enkelt :)


    Klart att du ska berätta om din situation, vad ska vi annars med tråden till om vi inte kan dela både glädje och sorg!?
  • Laura79
    Soccermom skrev 2014-08-11 20:08:31 följande:

    Tjoho, var på KUB idag och såg att lillis där inne verkar må bra. Vilken lättnad, nu ska jag bara glädjas :)


    Härligt!
  • Laura79

    Å Mullemeck så hemskt. Helt ofattbart. Som sagt fortsätt gärna att skriva här om du känner att du vill. Massa kramar! ??

  • Laura79

    Nu har jag varit på kub. Fick se en vild liten bebis som slog kullerbyttor i magen. Fick väldigt bra siffror 1:10 000 för Downs och 1:20 000 för de andra trisomierna. Känns väldigt väldigt skönt.

  • Laura79
    Ellen Dellen skrev 2014-08-15 16:33:24 följande:

    Så skönt!

    Tycker det är konstigt dock... Vi fick ett risktal som gäller alla tre. Skumt att det inte är lika överallt... Eller så har jag missuppfattat men jag har ändå frågat en extra gång. Ja ja... Har ju ingen betydelse egentligen!


    Jag frågade BM om det eftersom hon först bara sa 1:10 000 för downs. Hon sa då att de ger bara en siffra eftersom det är downs de har i uppdrag från landstinget att titta efter. De får dock alltid fram sannolikheten för de andra två också. Får de sämre siffror på dessa talar de om det annars inte.
Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!