• nakoma

    BIM Juli 2014

    Jaha ansluter väl här då när mensen för första gången någonsin bestämde sig för att komma tidigt. bim 16/7 27 år, 3:e försöket, 1:a barnet .

  • nakoma
    Syren skrev 2014-06-16 15:50:00 följande:
    Blev samma för mig, tre dagar för tidigt :/ Men nu så, tredje gången gillt! :D



    Ja men eller hur ! Så jävla dåligt tålamod bara:)
  • nakoma
    Pyret 85 skrev 2014-06-24 18:43:05 följande:
    Alltså hur många gånger om dagen ska man testa för ÄLtesterna egentligen?

    När är de positvt? Jag trodde det var positivt så länge där fanns två streck.. men inte?



    Ett äl test är bara positivt om teststrecket är lika starkt eller starkare än kontrollstrecket så två streck är inte lika med ägglossning

    Det är olika hur ofta man behöver ta, "normalt" är väl en gång per dag men om man har kort LH ökning måste man kanske testa två gånger om dagen för att inte missa... :)
  • nakoma

    Denna månad går inget vägen...först så fick vi liv att sova hos mina svärföräldrar pga renovering=inget babymaking. Sen fick vi till det i lördags sen åkte sambon bort och kommer hem idag. OCH hylsan till cb digital ältest pajade i förra veckan så nu har jag inte koll på det heller. Brukar få glad gubbe dag 15 el 16 så få köra på att äl är ungefär samma cykeldag denna månad? Isåfall finns det fortfarande lite hopp cd16 idag..

    Fråga, äl flytningar (trådiga) när kommer de i förhållande till äl, under, före eller efter? Aldrig märkt några förut men i söndags hade jag det.

  • nakoma

    Åh kan man inte bara få ett plus! Förra månaden hade jag inte symptom alls, denna månad har jag ont i bröstet så jag inte kan sova på mage men det är allt (äl +8-9 bim-4 idag) och minus på rfsu.....i maj månaden hade jag yrsel, illamående å ont i brösten då kunde man iaf leva på hoppet fick då ett svagt svagt streck på bim-1 på cb men fick sen mens dagen efter....

    men när det är stendött med noll symptom eller känsla om att det gått vägen känns det nästan lite trist!!

Svar på tråden BIM Juli 2014