• Nini

    BIM Juli 2014

    Åh där kom mensen hoppar med här, skulle någon vilja lägga till mig eftersom jag använder mobilen.

    15/7 Nini 31 år 4:e försöket 1:a barnet

  • Nini

    Någon son har erfarenhet av teslagrets äl-test? Vi kommer vara utomlands hela juli så det får bli lite som det blir den här månaden men i augusti då vill jag börja testa antingeb det eller tempa. Vilket föredrar ni?

  • Nini
    Syren skrev 2014-06-19 18:08:00 följande:
    Någon annan som testar rosenrot denna månaden? Jag testar för första gången och läste att man ska äta fram till ÄL.. Jag som kör cb's lila stickor, ska jag äta fram till den dagen jag får en fast hel smiley, eller ska jag även äta under de två dagarna jag har smiley? Hoppas ni förstår vad jag menar... Äter inte för att förkorta cykeln, bara för de övriga fördelarna ????



    Tanken slog mig att jag kanske borde testa rosenrot. Senaste gången jag hade uppehåll med cerazette (var singel då) hade jag mens i 4 dagar med två intensiva i mitten och kände verkligen av äl. Nu de senaste 3 månaderna har jag haft lite mens i 1 och 1/2 dag sen uppehåll en halv dag och sedan en liten skvätt mens en halv dag. Känns ju inte som om någon livmoderslemhinna finns att ta emot ägget direkt. Hoppas rosenrot kan hjälpa lite!
Svar på tråden BIM Juli 2014