• Jennie988

    Vi östgötar som har BF i Januari 2015

    Hoppar in här! Är i vecka 12+6 och har bf den 24 januari :) Bor i Norrköping, väntar första barnet. Har varit på inskrivning och gjort kub test förra veckan.. Helt fantastiskt att se en liten mini röra sig där inne och man känner ingenting!! Spännande att följa varandra, var bor ni?

  • Jennie988
    Axsson skrev 2014-07-19 23:57:04 följande:

    Åh vad kul! :) jag är i v 11 (10+2). Ska på inskrivning på fredag och kub blir 4 augusti.

    Är första barnet efter två års försök. Bor också i Norrköping :)

    Hur gamla är ni här inne?

    Jag är 24 och min sambo är 29.


    Spännande!! Längtar efter rutin ultraljudet som vi ska på i augusti, var så häftigt att se bebis :) Eftersom jag mått så himla bra hade jag svårt att förstå att det liksom var någon där inne.. Vi försökte ca 1 år innan vi äntligen plussade! Hur har du mått?

    Jag är 26 år
  • Jennie988

    Kul att vi blir fler här inne :) Vi ska inte ta reda på kön, vill ha det som en liten överraskning när det väl är dags..

  • Jennie988

    Gick in i v.16 idag :) Känner inget speciellt än, fick veta på kub att jag hade moderkakan i framvägg så då kan det ta någon vecka extra innan man känner att det rör sig där inne enligt barnmorskan.. Längtar efter att få känna bebis :)

  • Jennie988

    Jag mår bra, äntligen har bebismagen börjat synas. Går in i vecka 18 på söndag och har rul om två veckor.. Längtar!! Känner mej mer trött än vanligt annars inget annorlunda :)

  • Jennie988
    acea skrev 2014-09-05 18:30:13 följande:

    RUL avklarat och allt såg fint ut. Vad det blir får bli hemligt till förlossningen då liten inte alls ville visa sig ;) hade moderkakan i framvägg som jag misstänkte så därför rörelserna inte är så tydliga.


    Då får det bli en överraskning! Jag har också moderkakan i framvägg, men har senaste veckan börjat känna lite "fladder" i magen :)
Svar på tråden Vi östgötar som har BF i Januari 2015