• JenJoh5

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Hej!

    Jag hoppar in här jag med. Har 5 blastocyster i frysen och tänker försöka få till ett syskon genom ett FET i augusti. Har gjort två syskonförsök innan men första försöket misslyckades och andra fick jag ett tidigt missfall. Så vi tog en paus och nu känner vi oss redo att försöka igen och hoppas verkligen det ska fungera vid nästa försök.

  • JenJoh5

    Troll-lycka: tack!

    Ja, roligt att vi är några som kan följas åt nu i augusti. Hoppas verkligen det går bra för oss alla!

  • JenJoh5

    Tillbaka efter lite semester, inväntar mensen som ska komma typ imorgon och när den kommer ska jag ringa kliniken så blir det FET nu i augusti. Ser fram emot det men samtidigt rädd för att mislyckas igen eller få ett nytt missfall.

    Spännande att du snart kan vara ruvare igen MissKS! Hoppas du får omslag snart! Har ni flera embryon i frysen?

  • JenJoh5

    Ja, nu verkar min mens vara på gång så nu är det inte så länge kvar innan man får ruva igen.

    Kelsson1, jag har gjort två FET och första misslyckades totalt och då frågade jag inför andra försöket om jag kunde få göra det stimulerat men det fick jag inte. De var av den åsikten att det görs bara om man inte har egen ÄL eller väldigt oregelbunden mens och att man har lika stor chans till graviditet vid båda sätten. Jag ville göra stimulerat för jag har lite kort menscykel ibland och hade problem med spottings flera dagar innan mensen kom igång. Då fick jag vid andra FET extra progesteton och blev gravid men fick missfall. Nu ska jag göra ostimulerat igen men med extra progesteton och hoppas verkligen det ska gå vägen.

    MissKS vad roligt, då får de snart ruva igen! Skönt med flera embryon i frysen, vi har också 5 st kvar i frysen. Så vi tänker också köra 3 försök på raken om det behövs vilket vi så klart hoppas vi slipper!! Önskar verkligen det ska funka nu på det här försöket.

    Välkommen love is everything, önskar er stort lycka till nu!

  • JenJoh5

    Kelsson1, jag förstår om du vill prova stimulerat efter 3 misslyckade FET som var ostimulerade. Får hoppas er klinik går med på det då, särskilt som ni bara har ett embryo kvar! Jag blev ju gravid på mitt förra FET som då tyvärr slutade i missfall så jag kan ju onekligen bli gravid på ostimulerat FET så jag hoppas ju på att bli gravid nu igen med FET. Har ju en dotter som vi lyckades med på första försöket så hoppas verkligen på att få till ett syskon snart. Så gravid kan jag ju bli. Men allt beror ju egentligen på embryot, om det ska bli en graviditet eller inte. Bara hoppas på det bästa nu! När ska du kontakta din klinik och höra om du får göra stimulerat.

  • JenJoh5

    Klesson1, ja jag hoppas verkligen det ska lyckas nu men vi har ju flera embryon i frysen och det känns skönt att veta att man kan göra fler försök om det skulle behövas, men nu hoppas vi ju att vi alla här har tur och lyckas så snart som möjligt!!! Tack för tumhållning! Jag ska ringa kliniken på måndag och meddela mensstart och sen rullar det på. Jobbigaste är ju ruvningen tycker jag, när man inte vet hur det kommer att gå! Inte så länge kvar tills din klinik öppnar igen då, skönt det!

    Då är du snart igång igen då troll lycka. Kul att vi är flera som är igång snart igen!

  • JenJoh5

    Love is everything, jag har tagit det lugnt dagen för ET/FET men sen jobbat som vanligt dagen efter. Första ivf-försöket med ET gick ju bra då jag blev gravid och fick en dotter, andra FET gick bra men slutade ju tyvärr i missfall så jag har väl typ försökt leva som vanligt men försökt att inte stressa så mkt bara. Men det är väl olika hur man gör.

    Kelsson1, ja så är det ju. Jag är inte så nervös för upptining eller så heller då jag vet att vi ju har flera i frysen att tina upp och om försöket inte går vägen finns det ju embryon till fler försök. Men nu hoppas vi ju på att det går bra för oss alla!

  • JenJoh5

    MissKS, verkligen duktigt av dig att sluta med allt onyttigt. Ska också testa detta nu när jag ska ruva igen. Låter intressant och värt att prova. Har ju inget direkt att förlora på det direkt. Nu närmar det väl sig för dig, när har du insättning? Visst var det nu i veckan?

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!