• LisaW81

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Här vill jag vara med :)) Har förväntad ägglossning om ca en vecka så 6 dagar därefter åker vi till Falun! Så spännande! Vårt senaste försök, nr7, resulterade i vår underbara lilla grabb som nu är 1,5 år.

    Förr gången tog jag prednisolon och en del naturläkemedel, något jag kör vidare på denna gången också.

    Ser fram emot att peppa o stötta varandra här!

  • LisaW81

    Jenjoh5: vad spännande! Jag gör fet på fredag så då kan vi gruva oss och hoppas tillsammans!! Jag har semester och all tid i världen till att tänka o älta men ska försöka leva på som vanligt trots det... Lättare sagt än gjort...!

  • LisaW81

    JenJoh5: Det stämmer, idag gäller det!! Vilken dag är du på? Känns skönt att snart vara igång igen samtidigt som jag vet hur långa de två kommande veckorna kommer bli... Varje litet symptom är välkommet, hellre det än att inte känna nåt tycker nog jag men förstår hur dina tankar går i bergodalbana! Håller alla mina tummar!!!

  • LisaW81

    Allt har gått jättebra idag! 6-dagars som tinats upp och såg jättefint ut, likaså slemhinnan! Det sämsta med att allt ser tipptopp ut är att man då får så stora förhoppningar...! Men nu ska jag försöka sluta analysera o tänka o bara vara! Lättare sagt än gjort;)

  • LisaW81

    Tack alla!!

    Kattflickan : det låter ju lovande, hoppas hoppas!! Inte dåligt att kunna hålla sig till riktiga testdagen, har jag aldrig klarat ;))!!

    JenJoh5: Låter ju också bra, såna symptom är välkomna!!

  • LisaW81

    JenJoh5: lite rosa betyder inget, vi fortsätter tänka positivt!! Men vet samtidigt hur svårt det är ju längre mot testdagen man kommer, en självbevarelsedrift väl värt namnet...

  • LisaW81

    Kattflickan; så himla tråkigt, känner med dig... Men vilken lycka med er dotter. Har själv en son på 1.5 år och han är min räddning i denna ofrivilliga karusell...

    JenJoh5 & Love; Känner i princip ingenting ???? Hade lite motvärk (ytterst lite) i söndags rd2 och igår rd4, annars inget. Tog ett digitalt test ikväll men det var negativt... alldeles för tidigt kanske men i en normal cykel så hade ett sånt ev gett utslag nu.

    Har td 9/9 men mensen bör komma i början av nästa vecka om vi inte lyckats.

    Har du testat JenJoh5? Jag har så himla svårt att låta bli!!

  • LisaW81

    Jenjoh5; förstår vad du menar med att du bara väntar på att mensen ska dra igång... När man är där med de känslorna så har jag alltid velat 'få det överstökat' om du förstår mig rätt? Skitjobbigt men precis som ni skriver så bara måste det ju bli vår tur snart! Hur många syskonförsök har ni gjort?

    Kelsson; tack! Hoppas det är så men just nu känns det kört, kanske är tröstlösheten på all denna väntan som tar fram dessa vibbar... Jag förstår precis vad du menar med att ev inte fortsätta försöka, både psyke kropp och ekonomi får sig en törn varje gång man misslyckas. Vi har en till blasto i frysen och vi har till skillnad från er varit helt inne på en ny IVF om inte dessa fäster men jag börjar vackla - hur mycket är det värt att gambla? Om vi inte lyckas så är det trots allt mycket pengar som vår lilla familj kan göra annat för, så himla svårt!

    Love; vad tråkigt! Men skönt att redan ha en plan att följa! Håller tummarna att det går bra!

  • LisaW81

    Här går det tyvärr inget vidare, rd12 och börjat få ljusrosa flytningar. Tog gravtest i em som visade nada så nu skiter jag i fragmin, Havtornskapslar och drar ner på prednisolon... Känns surt då jag tycker mig ha känt drag i livmodern men förstår att det är just så som biverkningarna av vaggisarna kan vara. Men men vi får hoppas på nästa omgång, har en till 5-dagars i frysen.

    Maggiloo: välkommen!! Jag tänker precis som Love att det kanske snarare är en fördel att ha sämre immunförsvar för tillfället? Jag håller alla tummar!!

    TrollLycka: vad spännande, bara 2 dagar kvar till ruvare nu!! Lycka till!!

    Moolie: hoppas det är er tur nu! Även om det blev mf så tog det ju sig trots allt på 1a försöket så hoppas att du har 'lätt' för att bli gravid trots din mans tillstånd. Har du fått blodförtunning?

    Jenjoh5: Så tråkigt att det inte blev något denna gång, vilket himla lotteri man medverkar i helt ofrivilligt... Blä säger jag bara...! När tar ni nya tag? Vi väntar nog en månad eller två. Har en bit att åka till vår klinik så det blir lite omständigt, sen kan det vara skönt med en månad utan att tänka IVF, det tar ju så mycket energi att bara gå å vänta på om man haft lyckad/misslyckad insättning...

  • LisaW81

    Hej! Gör inte inlägg så ofta men följer tråden aktivt och känner att jag vill svara på din fråga... Vårt förrförra FET inföll på en söndag när kliniken var stängd. Tjatade mig till en tid på fredagen, 4 dagar efter pos äl-sticka, vilket läkaren avrådde till. Som jag förstod så skulle lördagen varit ok men då fanns ingen tid, däremot så skulle jag absolut inte gå över den 6e dagen. Så min slutsats är att 5-6 dagar efter äl är bäst tid för återföring.

    Vårt FEt på 4e dagen misslyckades trots att slemhinnan såg mkt fin ut.


    Love is everything skrev 2014-11-19 21:29:20 följande:

    Alltså, jag menar hur brett spann har man då det passar bäst för blastocysten att kunna fästa? Handlar det om 12 timmar eller går det lika bra under två, tre dagar? Förstår du vad jag menar?

    Ultraljud är inbokat till på tisdag, dag 11 i cykeln, tidigt??

    Hur funkar det med äl-sprutan när du har egen äl? Förskjuts den eller blir den bara förstärkt? Är det vanligt att ta en sån?

    Första pluset blev mf, andra blev utomkveds, tredje vår son, fjärde blev mf och femte ännu ett utomkveds... Men nu är ju äggledarna borta så risken för utomkveds hoppas jag är borta.


Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!