• Troll lycka

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    När skulle ni börja testa m stickor om mensen tog slut igår?

  • Troll lycka
    JenJoh5 skrev 2014-08-21 18:56:06 följande:

    Ja, du troll-lycka det beror väl lite på hur lång cykel du har? Jag började testa dag 9 i cykeln, vilket betyder typ 3 dagar efter att mensen tog slut.


    Ja det klart, jag har ca 28 dagars cykler, brukar börja testa några dagar efter mensen... Va så länge sen vi gjorde FET så har tappat bort mig lite. Men lör borde väl inte va för sent att börja?
  • Troll lycka
    JenJoh5 skrev 2014-08-21 19:02:01 följande:

    Nä, troll-lycka det borde inte vara för sent då tycker jag. Lycka till!


    Tusen tack! :)
  • Troll lycka

    Hej på er alla!

    Stora varma kramar till er som inte lyckades på detta försök... Vet som alla andra här inne hur otroligt tungt det kan kännas. Styrkekramar!

    Själv kör jag med stickorna, borde få omslag vilken dag som helst. Sjukt nervös över upptining insättning ruvning testning.... Mmm ni hör... Och ni förstår <3

  • Troll lycka

    Omslag idag äntligen, FET på fre om allt går som det ska! Ska fråga om jag kan få ta extra progesteron, får säkert ett nej...

    Trevlig helg!

  • Troll lycka
    JenJoh5 skrev 2014-08-30 09:30:43 följande:

    Härligt troll-lycka! Hoppas du får extra progesteron.

    Trevlig helg alla!


    Tack!! Jag fick progesteron och jag ska även ta bisolvon, en ny studie som visar att det ska gynna slemhinnorna vid insättning. Fredag är det dags.
  • Troll lycka
    JenJoh5 skrev 2014-08-30 17:58:22 följande:

    Men så bra troll-lycka! Låter ju som ni får bra förutsättningar nu. Ok, så bisolvon ska hjälpa slemhinnan? När ska du börja med det och hur mkt ska du ta?


    Jag ska börja med bisolvon (8mg) tre ggr om dagen ons tors, fre två ggr. Sen vet jag inte om jag ska fortsätta, det lär dom väl säga då vid insättningen. Spännande och nervöst!
  • Troll lycka
    MissKS skrev 2014-08-31 21:53:30 följande:

    Välkommen hit Moolie!! Vi har ju setts i en annan tråd smile1.gif Vad roligt att du ruvar igen!

    Troll Lycka, vad härligt att du är på gång nu! Jag kommer följa dig varje dag och heja på här! Otroligt spännande med Bisolvon. Vilken klinik går du på?


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
    Tack snälla!! Jag går på Carl von Linne i Uppsala :)
Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!