• Kelsson1

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Troll lycka: Så spännande

    MissKS: Kan inte annat än sända dig varma kramar! Självklart sätter det sina spår, önskar bara att du ändå kommer att kunna njuta av din kommande graviditet och inte oroa dig igenom hela.

  • Kelsson1

    83bergkvist: Välkommen och grattis till ruvarstatus
    Jag gör dig sällskap idag, får tillbaka en fryst blastocyst.
    När jag blev gravid med dottern så hade jag helt lagt av med koffein (återupptog det efter graviditeten) men den här gången tror jag att jag kommer bara att begränsa intaget till max 2 koppar per dag.
    Med dottern tog jag också stark dos D-vitamin och E-vitamin förutom multivitamintablett och folsyra. Tittade mycket på roliga serier (skrattade så jag grät, hade läst om en studie där clownbesök gett bättre resultat).
    Håller tummarna att det lyckas för er nu.

  • Kelsson1

    83bergkvist: Mer negativ stress än jag har går inte att ha, så om det lyckas för mig måste det bara lyckas för dig också
    Jag är testoman så jag lär testa första gången redan början av nästa vecka

  • Kelsson1

    83bergkvist: Jag är testoman o kommer att testa första gången på RD6 så jag är nog inte rätt person att ge råd åt något håll.
    Det man bör tänka på är att testar man för tidigt kan man bli ledsen i onödan o kanske testa positivt någon dag senare.

    Moolie: Vaggisar ger inte falska resultat åt något håll. Det enda som kan ge falskt positivt är ÄL spruta.

  • Kelsson1

    Moolie: Min klinik sa inget om det även om jag talade om för de att jag kommer att tjuvtesta innan TD. Dessutom så ska jag ju ta gravtest senast på TD men fortsätta med Lutinus tills efter VUL (om jag är gravid). Så hur skulle det gå till att ta gravtest på TD och få tillförlitligt resultat om Lutinus gav falska positiva utslag?
    Läste också i FASS men där står inget om falska plus på gravtest (som det gör för bland annat Ovitrelle).
    Så jag tror inte att Lutinus ger falska positiva graviditetstester.

  • Kelsson1

    JenJoh: Så spännande
    Kan säga att det är inte lugna puckar att ruva heller (på sin sista blastis). Nojjar hela tiden o jämför med gången som blev dottern.
    Har jag ömma bröst nu? Känns det kanske inte lite? Hur kändes det då jämfört med nu? Blir totalt galen av det här...

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!