• MissKS

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    För första gången har jag embryon som långtidsodlas. Förhoppningvis blir det återföring av en fin blastocyst på måndag! Jag har inte hunnit läsa in mig på ämnet ordentligt, vågade knappt hoppas att det skulle bli verklighet. Men kliniken ringde idag (på dag 3) och bekräftade att våra embryo mår bra, vilket innebär att vi kör på till dag 5. Jag känner ingen som varit med om detta och skulle så gärna vilja att det fanns en grupp här på FL för oss som är mitt i blastocyst-projekt, men även för er som siktar på det, eller redan varit igenom det! Hoppas att fler än jag känner så. Själv har jag gått igenom fem IVFer. Den tredje resulterade i min fina son! Han blev till av ett embryo som inte fick bra poäng och återfördes tillsammans med ett annat. Övriga IVFer har jag fått toppembryo på dag 2 eller 3 som aldrig lett till något. Nu är vi alltså inne i syskoncirkusen och hoppas att det ska lösa sig till det bästa. Vi gör IVFer pga att min makes spermier är få i antalet. Vi har väldigt låga chanser till spontan graviditet... Nu går vi till Nordic IVF Malmö och vi trivs otroligt bra. Dessförinnan har vi varit på Öresundkliniken och RMC. Öresund var "sådär" och RMC var en katastrof. Ingen av klinikerna fick någon ordning på min behandling, trots att jag är ung (33 år) och frisk. Nordic satte direkt in vanlig dos av Gonal-F och det har lett till stabilare resultat med lagom antal ägg. Nu återstår bara att bli gravid också. Jag hoppas på att blastocyst är vår lösning. Häng med, dela med dig av dina erfarenheter!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!
  • Kelsson1

    Love is everything: Jag ger då inte upp om dig än, vänta i två dagar till o ta nytt test så får du säkert ett fint plus!

  • Pinot noir
    Love is everything skrev 2015-02-16 16:47:49 följande:

    Haft superstark molvärk sedan FET-kvällen, fick illamående igår och idag har det varit jättestarkt!
    Men.... När jag kom hem från jobbet hade det kommit blod! Blodblandad vattnig flytning, nästan oranget! Vad är det?? Hur är det möjligt?? Snälla nån som vet!!?


    Jag har gjort både positiva och negativa ivf. En sak jag kan säkert som jag tror stämmer på nästan alla, man kan inte alls lita på kroppen överhuvudtaget. 
    Symptomen kan bero på hormonerna, att du är gravid, ett missfall eller så luras bara kroppen. 
    Efter varje ivf har jag haft olika symptom och tre av fyra gånger har det gått åt skogen. 
    Senate som tog sig, jag fick tillbaka mina ägg efter ca5dagars odling. Det var en söndag, att jag kommer ihåg det är att jag trodde alla hade stängt på söndagar. Efter varje gång de har varit därinne och petat så har jag varit öm och haft ont efteråt. Jag lyckades aldrig räkna rätt på ruvardagarna så du får räkna själv. 
    Fick tillbaka dem på söndagen och på fredag morgon fick jag en liten blödning. Gick över rätt snabbt och sen hade jag mörka flytningar, dvs torkat blod. Fick även en blödning på kvällen. Tror det var ett per ägg för jag fick tillbaka två. De mörka flytningarna höll i sig en vecka tror jag. Jag trodde det var kört för jag kommer inte ihåg några andra symptom. Ett par dagar innan min test dag så tog det emot att laga mat. Jag fick tvinga mig till att laga mat, vilket aldrig hänt förut. Jag hade en känsla av att mensen skulle komma, jag var övertygad men den kom inte. Så tog jag ett test som var positivt, inte för jag trodde på det. Jag väntade ett par och letade upp alla test jag hade hemma och sen testade varje morgon, alla positiva. Inte för jag sa något till mannen och jag trodde inte på det. Ringde kliniken och fick ett UL i ca v8 och då syntes det att jag är gravid. Sen var jag tvungen att berätta för mannen, men det kändes ändå overkligt. Lite verkligare blev det på UL i v12. 

    Ett väldigt långt inlägg för att säga, jag tror det finns en chans för dig. Ta det lugnt och vänta till ett par dagar efter testdagen för att vara på säkra sidan. Ja, jag vet att det är en evighet dit och det känns som tortyr men försök häll ut. 

    En klinik jag var på de avrådde från vanliga urintest och ville ha blodprov för det var enligt dem vanligt att få falska negativa svar. 
  • Love is everything

    Tack för erat hopp! Blött mer idag, färskt rött... Pratade med kliniken och har höjt mitt östrogen till 1 tabl extra/dag. Om det blir ett nytt försök kommer de att göra annorlunda med min behandling iom att det är något som gör att kroppen inte behåller en graviditet.

  • Kelsson1

    Love is everything: Som sagt jag ger inte upp om dig än, jag har blött under båda graviditeterna och har en frisk dotter idag och är i vecka 24 med andra. Visar det sedan negativt fortfarande om ett par dagar får du ta nya tag och annorlunda behandling nästa gång men det tar vi och sörjer när (om) det blir dags för det sen. Varma Kramar!

  • Love is everything

    Tack för ert stöd och hopp!
    Det var minus idag med på rd9... De på kliniken sa att det kommer visa sig nu till helgen om det tagit sig eller inte. TD på måndag egentligen.
    Haft jättemycket molvärk idag och blött massor, känns inte positivt direkt!

  • Kelsson1

    Love is everything: Jag själv blödde inte så mycket men har varit med i trådar där det finns tjejer där det bara har forsat ur de och ändå har de friska barn idag. Förstår att det inte känns positivt och skickar varma kramar och håller fortfarande tummarna hårt att det slår om till positivt på stickan snart!

  • Pinot noir
    längtar14 skrev 2015-02-20 13:50:20 följande:

    Då ruvar man igen då fick tillbaka min fyradagars idag. Testdag 4/3


    Lycka till!!! 
Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!