• Anonym (Tveksam-76)

    Han kräver analsex för att förlåta ett snedsteg..

    Såhär ligger det till. Vi har varit ihop i 21 år, har 3 barn under 15 år och har haft våra upp och nergångar genom livet som alla andra.
    Jag har gjort ett fruktansvärt misstag, under en nerperiod så var jag så dum och svag att jag sökte bekräftelse på annat håll och inledde en relation med en man på jobbet. VI träffades i smyg i ca 2 månader men hade endast sex 4-5 gånger. Jag mådde inte bra då och även om jag vet att det inte är någon undanflykt så gjorde jag saker sexuellt som jag egentligen inte gillar med denna mannen som jag nekat min egen man. Vet inte varför men det kändes inte fel då med honom även om jag inte njöt av det igentligen. Vi hade analsex två gånger tillsammans.
    Jag blev ertappad, eller rättare sagt erkände när min man blev misstänksam och vi har nu gått igenom ett helvete och har det fortfarande inte helt bra. Min man berättade för våra barn att "mamma varit med en annan man" trots att han inte ville det och följden har blivit att vår 14 åriga dotter knappt pratar med mig nu. Hon men även de två yngre har tagit sin pappas parti helt och hållet. 
    Nu till mitt dilema. Min man säger att han är beredd att förlåta mig och ge mig en andra chans, men endast på villkor att han får ha analsex med mig, som den "där andre" fick ha enligt honom. Får han inte det älskar inte jag honom och vill inte reparera det jag har förstört genom min otrohet. Enligt honom är det ett test för att se hur mycket jag är beredd att ställa saker tillrätta och vill offra för att rädda relationen. Vi har aldrig haft det och han säger att han kommer kunna komma över att jag haft sex med andra för det har han också haft innan vi träffades men inte att den andra har fått saker sexuellt som inte han har fått. Det är stöttestenen.
    Vad skall jag göra? 
    Neka och se hur familjen splittras, för jag är säker på att han menar allvar.
    Dricka mig full och släppa till?
    Acceptera att han har rätt och släppa till när vi åker på en "romantisk" weekend för att reda ut saker som vi har planerat?
    Jag skulle aldrig ha satt mig i denna situationen Gråter

  • Svar på tråden Han kräver analsex för att förlåta ett snedsteg..
  • Lägg av

    Lägg av? Så vad berättar en till barnen? Att de bråkar? Vafan är det för fel på dig? Hon svek inte bara honom hon svek även familjen. Barn i den åldern är inte tröga, de lär lägga märket till vem som vill skilja sig(vilket kommer resultera i ilska/hat från barnen gentemot honom...). "Varför lämnar du mamma?" "Du försökte inte tillräckligt mycket!" Det där förtjänar han ju helt klart?


    Usch! Jag vet inte varför hon mår dåligt, det kan ju vara hans fel. Men baserat på TS text så låter det inte alls så.

  • Anonym (dumpa)
    Lägg av skrev 2014-06-23 17:24:17 följande:

    Lägg av? Så vad berättar en till barnen? Att de bråkar? Vafan är det för fel på dig? Hon svek inte bara honom hon svek även familjen. Barn i den åldern är inte tröga, de lär lägga märket till vem som vill skilja sig(vilket kommer resultera i ilska/hat från barnen gentemot honom...). "Varför lämnar du mamma?" "Du försökte inte tillräckligt mycket!" Det där förtjänar han ju helt klart?


    Usch! Jag vet inte varför hon mår dåligt, det kan ju vara hans fel. Men baserat på TS text så låter det inte alls så.


    Som sagt, det är wt att dra in barnen i sina problem. 
  • Lägg av
    Anonym (dumpa) skrev 2014-06-23 17:27:11 följande:
    Som sagt, det är wt att dra in barnen i sina problem. 
    WT? Skrev du precis white trash? Nu vet jag att du är ett troll. Jag tackar för mig.
  • Anonym (dumpa)
    Lägg av skrev 2014-06-23 17:34:07 följande:
    WT? Skrev du precis white trash? Nu vet jag att du är ett troll. Jag tackar för mig.
    Eller hur.. man är ju ett troll om man ser ner på folk som inte klarar av att hålla barn borta från bråk och vuxenproblem?visst..men tack för din medverkan!
  • Anonym (Kvinna)

    Tja , kan du göra det med den ena kan du göra det med den andra. Det är väl lite så din man resonerar, och jag förstår honom.
    Men chansen finns ju ändå att han dumpar dig efter att han fått komma till där bak.

  • Flashbulb

    Svenska tjejer, alltid lika trasiga och alltid detta sökande efter bekräftelse. Stackars dessa män som står ut med er stackars tjejer det är sååå synd om.

  • TigerLilySwe

    Känns som att han vill förnedra dig för att lättare kunna ta hand om sina egna negativa reaktioner och känslor. Tveksamt om det blir bra, konstig lösning. Sen att dra in barnen i detta och utöka konflikten och "traumat" var inte heller så clever gjort. Visst, han kanske ville ha sympatier och skapa allianser med barnen, mådde allmänt dåligt, men hur ska ni ihop bli trovärdiga oavsett vilken väg ni väljer?! 14 är en svår ålder och unga människor tenderar att se allt i svart och vitt och har höga moralkrav som föräldrar har svårt att leva upp till. Ett liv är ju inte alltid så enkelt. Svår sits, skickar en kram!

  • Twister

    Jaha..Du går med på att ha analsex en gång. Han kommer på senare att du gjorde det två gånger. Han kräver en gång till. Du går med på det. Efter det kommer han nog att lämna dig ändå. Han vill bara förnedra dig innan han lämnar. Gå inte med på det för att "reparera". Ultimatum fungerar aldrig bra.

  • kasperdocka

    På ett sätt kan jag förstå den där mannen. Alla förhållanden har sina fantasier. En del är gemensamma o andra är var för sig. De gemensamma blir oftast av och de enskilda får stanna där det är. I det enskilda.. Så den här mannen har väl en fantasi om att prova o se hur det är. TS har inte velat dela den fantasin eller testa det. Så långt är det väl OK.. Men sen dela TS gärna det med en annan snubbe..
    Ja va fanken ska maken tänka då..  Det  kan lika bra vara. OK vi har ett förhållande. Men sex tänker jag inte ha med dig.. men gärna med andra.. De blir kokko....

    Men TS äger sin kropp och därmed har hon också rätt att säga NEJ..  Det tycker jag hon ska vidhålla..

    Alla vet och säkert denna make också. Att det är fel att dra in barn i vuxenproblem. Man vet det när man inte är känslomässigt inblandad. Då kan man vara klok och förståndig. Men så är inte fallet när vuxenkänslor svallar. För då skulle knappast det existera alla dessa vårdnadstvister..

    Menar inte på att det ska ses som en ursäkt.. Snarare som en insikt eller förståelse för det uppkomna.

    Samtidigt är det galet att hålla samman som par för barnens skull. Är det någon som märker på de vuxnas relationsproblem, så är det barnen.. Barnen känner sina föräldrar bättre än föräldrarna någonsin kommer att känna sina barn.

    Det är hur vanligt som helst att barn tar på sig skuld för att vuxna bråkar eller lever i ett kärlekslöst förhållande.. Barn tar instinktivt på sig detta och oftast tror att det beror på dem..

    TS
    Även om ni tror att ni kan lösa detta själva. Så är förutsättningarna ganska små. Därför att ni klarar inte av att prata med varandra. Klarade ni inte det innan och du sökte snabel terapi. Så lär ni inte fixa kommunikationen, under rådande förhållande.
    Sök hjälp externt o skit i att tvätta byken på ett offentligt forum. Det tillför inte ett smack till ert förhållande. Snarare tillför det bara negativitet...

    Du kanske behöver enskild terapi också.. eller ni båda var för sig..

    Kontentan är att ni inte behandlar varandra väl, då behandlar ni inte era barn väl.. Så enkelt är det..

    O hur tror du att du mår sen om du ställer upp på något som du inte vill?
    Hur kommer du att må sen med dig själv om du måste supa dig full först för att kunna vara med din man?

    Sen kanske du ska ta en funderare.. hur är din relation med alkohol?
    Den verkar varigt med att orsaka och du verkar vilja använda den för att orsaka mer mot dig själv!!

  • Anonym (haha)

    hahahahhaa ursäkta men detta inlägg är ju bara föööör skrattretande. att han inte skulle förlåta dig om du inte vill ha analsex??? frågan är nog ist om HAN verkligen älskar DIG.

Svar på tråden Han kräver analsex för att förlåta ett snedsteg..