• Nathalie1992

    Junibebisar 2014

    Hänger på här jag med :) min dotter blev 3 v idag, vad fort tiden går och vad hon utvecklas! :)

  • Nathalie1992
    nica skrev 2014-07-02 12:17:47 följande:

    Grattis till er som fått era bebisar smile1.gif

    Någon som kan rekommendera en bra bröstpump? Jag har såriga bröstvårtor och vill vila brösten vid något amnings tillfälle så de inte behöver göra så sjukt ont.


    Medela handpump har jag och den tycker jag är superbra. Kostar dock en liten slant men det kanske alla bröstpumpar gör.
  • Nathalie1992

    Min flicka är så himla snäll, det är endast gnäll om hon vill ha mat, har tappat nappen eller såna enkla saker. På nätterna vaknar hon en gång sen sover hon på till ca kl 7.30 och vill ha lite mat och så somnar hon om och kan sova till ca 10 (idag fick jag lov att väcka henne då vi skulle till BVC)

    Det där med att laga mat, jag brukar ibland göra som så att jag förbereder ganska mycket dagen innan då sambon är hemma och kan ha dottern. Annars så sätter jag henne i babysittern, hon älskar att sitta i den framför TVn, så den är verkligen guld värd!

  • Nathalie1992

    Fick vaccinet idag, gick faktiskt jättebra! Efter att de två BVC sköterskorna hade stuckit i ett varsitt lår så grät min skrutta i ca 30 sekunder och sen var hon som vanligt igen. Men hon åkte på feber på kvällen och var gnällig så vi gav henne alvedon och efter det så somnade hon :) vägde och mätte också, 6210g och 62cm lång. Men nog gjorde det ont i mammahjärtat att se de sticka henne :(

Svar på tråden Junibebisar 2014