• hanna8507

    Junibebisar 2014

    Hej

    Har läst igenom hela tråden och hoppas jag får vara med. Min prins föddes 12 juni, en vecka efter BF. Precis som ni skriver så är känslorna väldigt många. Känner rädsla för att inte vara tillräcklig, att göra fel eller att något ska hända sonen. Men största känslan är en enorm kärlek till sonen och hans pappa. Att se de två tillsammans är fantastiskt. Både mjölk å tårar har runnit i överflöd här hemma. :) Att baby blues bara skulle vara på tredje dagen stämmer inte här hemma iaf..:)

    Men lillprinsen verkar vara välmående å hade ökat jättebra i vikt när vi var på BVC idag. Känns skönt, då gör vi nåt rätt iaf.

    Var i landet bor ni? Jag bor i närheten av Uppsala.

  • hanna8507

    Jag älskar att vara mammaledig. Jag njuter till fullo varje dag. Mitt tips är att planera in en del några dagar men också ha dagar hemma helt oplanerade där man knappt kommer ur pyjamasen.

    Våga gå ut å träffa folk. Barn måste utsättas för baciller för eller senare. Går inte att undvika hur länge som helst och en förkylning kan det väl vara värt för att få må bra i övrigt. ÖF är fantastiskt; man kommer som man är och ingen som dömer eller tittar snett. Å massa mammor i samma situation som du!

    Prova annars babysång eller babysim. Jag brukar åka till köpcentrum ibland bara för att gå runt å se lite folk. Bjud hem andra mammor som ni kanske träffa på föräldrautbildning eller profylaxkurs.

Svar på tråden Junibebisar 2014