• nica

    Junibebisar 2014

    Tizi skrev 2014-10-02 21:42:37 följande:

    Njaaa, alltså lillan är ju bara 3 månader, jag helammar o har inte fått tillbax min mens än så risken/chansen känns ju inte så stor men jag har blivit gravid på första försöket med de andra barnen så skulle inte förvåna mig om vi lyckades nu.

    Det är blandade känslor iaf. Vill gärna ha ett barn till men såhär tätt känns lite skrämmande. Vi var självklart heeelt medvetna om att vi var oskyddade så...


    Har läst en del trådar där folk blivit gravida innan dw fått tillbaka sin mens.

    Kan ju var massa annat som spökar

    Men risk/ chans finns de ju.

    De skiljer sig 17 månader mellan mina pojkar. ..har varit kämpigt men så värt de

    Nu 4, 5år och 6 år i december leker som väldigt bra med varandra. Bråkar som hund och katt också:-P
  • nica

    Har wn förkyld liten bebis har feber och är snorig.

    Hon kan dock fortfarande le sina busigare leenden och tramsa vid bröstet :-P

    Hade en usel dag igår så jag hoppas verkligen på bättre dag idag. Min 4, 5 åring kqn vata rätt trotsig+ wn sjuk bebis på de är inte de bästa.

  • nica


    Provade stolen en snabbis och hon tok älska den. Dock får de bli väldigt korta stunder.

    Ang. Vikten gick jag " bara" upp 10kg och gått ner 9kg. Sen är det stopp.

    har extra kg sen innan som jag får kämpa med vid ett tillfälle jag inte har en miljon saker att göra:-P
  • nica

    Tizi: kul att testa trodde aldrig hon skulle sitta så bra och tycka de var så skoj. Blev dock bara en liten liten stund vill inte stressa.

  • nica

    Var på ica och handla idag så tjatar min äldsta son om att han är hungrig en miljon gånger. Stressad som man är och irriterad p.g.a. mycket skit just nu säger jag till honom att jag lovar att han inte svälter ihjäl och dör om han inte får mat med en gång. ( skulle äta när vi kom hem) då går en kärring fram till mig och säger " de kan du inte lova".

    Snopen och undra vad fan hon säger. Fräser bara tillbaka till henne att de kan jag visst. Vad är de med folk.

    Känner mig verkligen som världens bittraste mamma idag. Nya tag i morgon och då aka jag njuta av mina underbara barn

  • nica

    De med 6 månader är väl lite rekommendationer. Mina barn har suttit i sitt del när de varit stabila. Runt 4 månader. Man får "lyssna" på sin bebis.

    Min lilla nöjer sig än med liggdel så jag väntar ett tag till

    Min dotter har gett sig fanken på att hon ska sutta pp tummen så hon har börjat dra ut nappen från munnen och väljer tummen. Kämpar just nu med att hon inte ska börja med tummen. ...svårt när hon är såååå sjukt söt när hon suttar pp den:-P

  • nica

    Kela- känner du att hon orkar hålla sig uppe med kroppen själv när du håller henne i knäet med händerna om hennes midja. ..då tycker jag att dom år stabila. (Usel på att förklara så hoppas du fattar )

    Sen har man dom inte sittandes direkt utan mer halvsitta. Om man inte har mellanting mellan sitta och ligga kan man ha sitt delen helt liggande med en stor kudde som bebisen halv sitter/ligger mot.

    Soffipropp- visst är de häftigt och kul min kära dotter har gjort de ett par ggr men verkar glömt bort hur man gör helt plötsligt:-P nu koncentrera hon sig på att dra ut nappen från munnen och ibland att få in den igen:-P

  • nica
    Juronjaure skrev 2014-10-08 19:25:09 följande:

    Usch, stackars tjejen har så ont i magen och är dödstrött! Somnar, vaknar av att hon har ont, somnar, vaknar, somnar :( Borde inte magen kommit igång ordentligt nu? (3,5 mån) Hon har ont, trycker trycker trycker, och det kommer inget, och sedan kommer ett jättelass. Tycker så synd om henne!


    Har du provat sempers magdroppar? De har hjälpt min lilla tjej att inte ha så stora problem.
  • nica

    Min lilla toker har börjat jollra massor och en ny grej är att hon "pussar" tillbaka när man pussar på henne. ( eller så försöker hon äta upp mig:-P)

    Tokig liten unge

    De med d-droppar har jag hört att de kan hjälpa med att byta till vatten baserade.

    Jag har inga problem med min bebis, visst hon var vaken inatt och "pratade" i sin säng ca 30min och vaknar och vill äta. Men hon är nästan aldrig gnäll.

    Dock skönt när man har 2 andra barn som behöver uppmärksamhet dom också

    Hoppas ni får en supersuper trevlig lördags kväll

Svar på tråden Junibebisar 2014