• nica

    Junibebisar 2014

    Var på bvc igår och vägde min lilla loppa som vägde 3590g så hon hade gått upp 100g på en vecka inte jätte mycket men hon växer iaf

    Fick bekräftat att hon har torsk men ska prova med kolsyrat vatten första och se om de försvinner. Undrar dock om någon vet hur ofta man ska ta de på tungan och om man ska göra något med brösten? Hoppas någon kan svara på de

  • nica

    Hejsan alla mammor min lilla loppa har en favorit sida att titta på och tittar gärna åt höger med huvudet. Fler som har bebisar som har en favorit sida de tittar mot?

    Jag hade helt glömt bort hur mycket man nojjar över och hur orolig man är när man har en liten bebis.

  • nica
    Tizi skrev 2014-07-16 11:20:36 följande:

    Min bebbe har oxå fått torsk. Hon hade hela tungan full av vit tjock beläggning som BVC först sa bara va bröstmjölk o kräks. Sen såg vi att hon även hade på insidan av kinderna så blev rekommenderad vichy vatten.

    Jag googlade dock på torsk då mina andra barn aldrig fått det och läste om bikarbonat o vatten som man doppar en tygbit i och drar runt i munnen, det har vart väldigt effektivt och det har försvunnit massor bara på två dagar. Hon verkar dock ha fått i rumpan oxå vilket är lite jobbigt för henne. Hoppas det försvinner snarast!!


    Oj, visste inte att de kan få de i rumpan också. Får se om jag provar ditt tips du hittat på nätet. Hon har bara lite torsk så får se om de föförsvinner med vattnet. Hoppas din lilla snart blir av med de.

    Hur många barn har du? Och hur gammal är dom?
    soffipropp1987 skrev 2014-07-16 11:43:17 följande:

    Min bebis vill också helst ligga med huvudet åt ena hållet, vänster. Han hade en svullnad på höger sida när han föddes så jag tror det blev så bara. Men den har försvunnit nu men han ligger ändå helst åt det hållet, men ibland åt andra hållet också. Jag tror inte det är någon fara så länge man har något mjukt under huvudet.


    Eftersom min lilla ligger mycket på höger sida lägger jag henne så hon ligger på vänster sida när hon sover för att minska risken för att hon får platt huvud på ena sidan. Någon kudde har hon ännu inte men kanske ska låta henne ha kudde.
  • nica

    Kan vi inte göra någon typ av presentation hur måbga barn, namn ålder var vi bor m.m. jag tycker de hade varit trevligt

  • nica

    Veronica var mitt namn 28år har tre barn. Leonard 5, 5 år och Zackarias 4 år och minstingen som blir 3 veckor i morgon Cassandra

    Bor i Skåne.

    Barnens vikt vid födseln 3175g 49cm (Leo) 2925g 49cm ( Zack) och 3380g och 50 cm (cassie)

  • nica

    Så fina namn alla har på sina bebisar

    Idag ska jag handla lite sommar kläder till min lilla fröken

  • nica

    Någon som har tips om någon bra sida man kan köpa sommar kläder till bebisar? Var på ett köpcentrum idag...var inte mycket att välja på+ att brandlarmet gick:-P

  • nica

    Sempers Magdroppar är kanon till min lilla bebis, hon var väldigt gnällig innan på eftermiddagar/kvällar. En skön sak är att de dropparna bara behövs ges 1 gång om dagen.

    Ang. Kläder Tack för tipsen klänning är super sött men aningen jobbig tycker jag:-P

  • nica
    soffipropp1987 skrev 2014-07-21 12:05:34 följande:

    Någon som fått "det sociala leendet" än? Ludwig gjorde det dagen innan han blev en månad i lördags. Sen har han gjort det flera gånger varje dag efter det :)


    Väntar med spänning på de...jag ser i ögonen på Cassandra att de är på g så vilken dag som helst tror jag vi kommer få ett leende från henne 26:e blir hon 1 månad.
  • nica

    Många som varit på bvc idag, även vi var på bvc

    Min lilla loppa vägde 3820g 52cm idag. Födelsevikt 3380g och 50 lång på torsdag blir hon 4 veckor Fick en guld stjärna i kanten för att hon var så duktig på att hålla upp huvudet och blev även "godkänd" på 4 veckors kollen.

    Visste inte att de fanns ett rs-vaccin måste vara rätt nytt?

    Sen att få rs-virus vid denna tiden är väl inte så vanligt?

    Dock ingen rolig sjukdom :-/

Svar på tråden Junibebisar 2014