• Malin021

    Barn i januari 2015 i Västerås området

    Jag är beräknad 17/1-2015 med mitt andra barn,bor i Västerås området och skulle vilja ha kontakt med fler som är beräknade i början av nästa år.


    Kärlek
  • Svar på tråden Barn i januari 2015 i Västerås området
  • darkisen

    Jag mår helt ok än så länge men tror illamåendet börjar ge sig tillkänna bägge mina tidigare graviditeter har jag kräkts från v 8 -16 typ. Förra gången åt jag lergigan vilket hjäpte en del. Annars brukar jag inte känna så mkt. Inga ömma bröst eller molvärk.

    hur mår ni?

  • Madoddo

    Jag mår sådär illamåendet kommer och går men inte det värsta det är tröttheten usch ordentlig järnbrist har jag och har svårt med tabletterna men får tvinga i mig med magproblem istället . När har ni rul?

  • Malin021

    Ja tröttheten är inte att leka med den heller.

    Jag har inte fått någon rul tid än men kommer att få i vecka 18.
    Jag va upp på ultraljud i vecka 7 för att konstatera vilken vecka jag va i.

    Vi har genomgått fertilitetsförsök i nästan ett år utan resultat och när vi tog paus i mars och april så blev de ett plus. Så jag hade ingenaning hur långt gången jag va.

  • darkisen

    Jag har bokat tid för kub nu den 12 aug. Känns somen milstolpe att få se den lille å då är man ju över 12 veckor med. Då kanske man vågar berätta för jobbet med. Ska ju komma tillbaka från föräldrarledigheten i september är det tänkt. Känns som att det kommer bli populärt att jag är gravid igen när jag kommer tillbaka, det va samma förra gången, haha.

Svar på tråden Barn i januari 2015 i Västerås området