• Lilj3

    BF Mars 2015

    Hej!
    Jag vill också vara med. Jag fyller 30 om några månader och är i vecka 6 just nu. Mina symtom är ömma bröst, trötthet och ett hemskare humör än vanligt. ;) Inget illamående dock, vilket jag är tacksam för i den här värmen. Ska på möte hos barnmorskan i morgon.

  • Lilj3

    Har ni berättat för någon om graviditeten än? Vi har inte berättat för någon än, men våra föräldrar kommer troligtvis få veta under helgen. Det är kanske lite tidigt men vill att de ska veta, om det skulle hända något.

  • Lilj3
    Prill86 skrev 2014-07-10 10:08:15 följande:

    En annan fråga; jag börjar nytt jobb i augusti, fastanställning. Jag blev gravid efter kontraktet skrevs på. Visst kan dem inte sparka mig för det? Och när måste jag berätta?


    Nej de kan och får inte sparka dig för det. Tror det är två månader innan föräldraledigheten börjar som man måste berätta.
  • Lilj3
    ulricalovisa skrev 2014-07-10 18:51:34 följande:

    Hej!

    Jag plussade igår och bör vara i v. 5-6 enligt mina egna beräkningar :) Jag fyllde precis 31 och har inga barn sedan tidigare så allt är väldigt nytt. Inte så påläst heller då vi precis bestämde oss för att börja försöka, är snarare chockad över att det gick så fort ????var beredd på att försöka 1 år.

    Kul att du startade en tråd :) Lite nyfiken på var alla bor? Själv bor jag i Göteborg


    Samma här, typ. Hade egentligen tänkt börja försöka till hösten men slarvade med kondom några gånger och helt plötsligt var jag gravid :). Hade dessutom förberett mig på det värsta då min mens alltid varit väldigt oregelbunden.

    Jag bor i Arvika.
Svar på tråden BF Mars 2015