Inlägg från: Kawinna |Visa alla inlägg
  • Kawinna

    BF Mars 2015

    Hej!

    Väntar första barnet, bf 11-18:e mars är 22 år och gift sedan drygt ett halvår.

    Vilka symtom har du?

  • Kawinna
    Madelia skrev 2014-07-09 23:51:18 följande:

    Hej! Jag är gärna med, är 27 år och har bf 1-3/3, så är i v.7. Fick ett mf i februari så nu hoppas jag verkligen det går vägen den här gången.

    Ska till barnmorskan för första möte imorgon. Tyckte det kändes väl tidigt, men ska bli spännande:)


    Fick ett mf förra månaden. Med det i bagaget så blir jag mer orolig nu, kollar varje gång jag är på toa om det kommit blod. Förhoppningsvis går det över när jag kommit längre i graviditeten

    Jag har inte så många symtom förutom huvudvärk och trötthet samt ömma bröst.
  • Kawinna
    Prill86 skrev 2014-07-10 07:19:11 följande:

    Va roligt för alla det största som kommer hända oss, så himla häftigt. Jag ska på första mötet hos BM om 2 v, då är jag i slutet av v.7

    Om jag fattat det rätt så får jag sedan vänta tills v.18-19 för nästa och då är det UL bl.a. Känns inte det konstigt att man ska vänta sålänge? Mkt kan hända menar jag. Hade ju velat se att faktiskt allt är ok någonstans mittemellan, kan man kolla upp sånt privat, ngn som vet?


    Ska till bm 21/7 på ett hälsosamtal sedan inskrivning i augusti. Vet inte hur länge det kommer dröja efter det till nästa besök men när jag har läst runt verkar man gå på kontroll typ 1 gång i månaden fram till v. 30 sedan mer tätt. Fast kan ju vara olika i olika delar av landet :)
  • Kawinna
    Lilj3 skrev 2014-07-10 09:58:24 följande:

    Har ni berättat för någon om graviditeten än? Vi har inte berättat för någon än, men våra föräldrar kommer troligtvis få veta under helgen. Det är kanske lite tidigt men vill att de ska veta, om det skulle hända något.


    Har berättat för två nära vänner, enbart p.g.a. att jag berättade om missfallet förra månaden annars hade jag väntat. Ska berätta efter v. 12 eller beror på när man får ul :)

    Hur tänker alla med KUB-test?
  • Kawinna
    Prill86 skrev 2014-07-10 14:55:52 följande:

    Första UL är väl inte förrän v18 ca? Jag är för dåligt insatt när det gäller KUB. Dem rekommenderar äldre att göra det lr hur är det? Som sagt, vet nada


    Kan nog vara lite olika när ul görs faktiskt

    Jo, precis.
  • Kawinna
    Briella skrev 2014-07-10 19:06:57 följande:

    Jag kan ansluta mig om det går bra? Första barnet med nr 7/3 om jag räknat rätt, Vi eller ja då har berättat för pappa och mina bröder samt mina blivande svärföräldrar mest för stöd och för jag mår dåligt


    Förstår att ni berättat när du mår dåligt. Är det illamående eller?
  • Kawinna
    delilah skrev 2014-07-18 07:38:04 följande:

    Hej! Jag är också i vecka 7 (6+2) och beräknad BF är den 11:e mars! Är 22 år (23 i augusti) och vi var tidigare osäkra på hur vi skulle göra, mycket på grund av att min sambo ansåg sig vara för ung (ett år yngre). Men för mig känns det helt för själviskt att göra abort utav en sådan anledning. Vi har nämligen vetat om att vi har slarvat vilt med skyddet och nu känns det som att vi helt enkelt får "steppa upp" och ta ansvar. Vi har alla övriga förutsättningar för att fixa detta galant! :) Jag längtar redan.. 

    Kram alla fina! 


    Grattis till plusset! Skönt att ni kom överrens i beslutet :) Vi är lika gamla du och jag!
  • Kawinna

    Gud vad skönt det är att läas att fler inte har så mycket symtom! Blev väldigt orolig ett tag att det var mf på gång igen då jag inte har några symtom alls nästan, bara trötthet och huvudvärk. Men nu blir jag lite lugnare :)

Svar på tråden BF Mars 2015