Inlägg från: Madelia |Visa alla inlägg
  • Madelia

    BF Mars 2015

    Hej! Jag är gärna med, är 27 år och har bf 1-3/3, så är i v.7. Fick ett mf i februari så nu hoppas jag verkligen det går vägen den här gången.

    Ska till barnmorskan för första möte imorgon. Tyckte det kändes väl tidigt, men ska bli spännande:)

  • Madelia
    Kawinna skrev 2014-07-10 06:40:44 följande:
    Fick ett mf förra månaden. Med det i bagaget så blir jag mer orolig nu, kollar varje gång jag är på toa om det kommit blod. Förhoppningsvis går det över när jag kommit längre i graviditeten smile1.gif

    Jag har inte så många symtom förutom huvudvärk och trötthet samt ömma bröst.
    Jag känner likadant, har jättesvårt att glädjas redan utan mer väntar på att något ska hända. Vi får hålla tummarna för att det känns lite bättre lite längre fram efter v.12.
  • Madelia
    Prill86 skrev 2014-07-10 07:19:11 följande:

    Va roligt för alla smile1.gif det största som kommer hända oss, så himla häftigt. Jag ska på första mötet hos BM om 2 v, då är jag i slutet av v.7

    Om jag fattat det rätt så får jag sedan vänta tills v.18-19 för nästa och då är det UL bl.a. Känns inte det konstigt att man ska vänta sålänge? Mkt kan hända menar jag. Hade ju velat se att faktiskt allt är ok någonstans mittemellan, kan man kolla upp sånt privat, ngn som vet?


    Jag tycker också det känns konstigt att vänta så länge, mest för allt man läst om ma och så. Men jag ska se vad barnmorskan säger idag så kanske man blir lite klokare :) ja, privat kan man säkert kolla om man vill :)
  • Madelia
    Lilj3 skrev 2014-07-10 09:58:24 följande:

    Har ni berättat för någon om graviditeten än? Vi har inte berättat för någon än, men våra föräldrar kommer troligtvis få veta under helgen. Det är kanske lite tidigt men vill att de ska veta, om det skulle hända något.


    Ett par av mina vänner och min mamma vet. Inte för att vi egentligen vill att någon ska veta såhär tidigt, utan för att de som ändå vetat att vi varit inne på barntankar har kunnat gissa sig till det när jag avstår vin och sådant när man ses. Men det är vänner jag förmodligen skulle berättat för om något skulle hända ändå.
  • Madelia

    Jag gick in i vecka 12 idag :) har inskrivning hos barnmorskan på fredag. Jag har som under hela tiden knappt några symtom heller. Skönt att må bra, men det känns fortfarande rätt overkligt. Jag har ul nästa torsdag, känns supernervöst :)

  • Madelia
    jempan87 skrev 2014-08-14 08:58:21 följande:

    Jag hoppar också in i denna tråd. BF 19 mars. Bor i stockholm 27 år och första barnet. =) 
    Symtom: svullen mage, samt mer hungrig lite illamående om jag blir för hungrig, annars är allt toppen. Var på inskrivning i Tisdags. Men något som jag funderarde på efter var att bm inte tog något urinprov endast blodprov, har läst att de brukar ta urinprov någon annan som varit med om det?


    Jag har inte inskrivning förän imorgon. Men min bm sa åt mig att det var bra om jag var kissnödig, just för att urintest skulle göras.
  • Madelia
    Ludaca skrev 2014-08-16 16:15:21 följande:

    Hur tänker ni kring KUB? Ska ni göra det? 


    Jag ska göra. Har tid för ultraljudet på torsdag. Tog blodprovet för nån vecka sedan.
  • Madelia

    Nu har vi varit på KUB ultraljudet:) vi fick bra siffror och det var en pigg liten en därinne. Det var verkligen häftigt :)!

  • Madelia
    Timi skrev 2014-08-21 21:58:12 följande:
    Så fin! Är detta i vecka 13, eller vilken vecka är du i nu?
    Ja precis, eller 12+2 räknade hon ut idag:)
Svar på tråden BF Mars 2015