• SvanE

    BF Mars 2015

    Hej! Plussade för någon vecka sedan, blev gravid direkt efter tidigt missfall och borde vara runt vecka 7 nu, (6+2 enligt min räkning). Trött, större och onda bröst, dålig matlust och lite illamående. Har bokat tid för tidigt VUL hos ultraljudsbarnmorskorna i Sthlm om 1,5 vecka, kanske man kan lugna nerverna lite! Vill så gärna att pyret ska stanna kvar den här gången :)

  • SvanE
    lisenlisen skrev 2014-07-21 07:44:25 följande:
    Hej och grattis! Hoppas allt går bra nu :) Är själv i v 7 (6+3) och har även haft MF tidigare. Dock var det i oktober och vi har inte försökt sen dess. 

    Var i sthlm fick du VUL? Har letat som en idiot efter någon som gör det! Alla verkar ju ha semester. 
    Hej! Tack och detsamma till dig!:) jag bor några timmar norrut från Sthlm så ska ner gör helgen bara så har bokat privat! Gå in på www.ultraljudsbarnmorskorna.se så står allt där :)
  • SvanE

    Vad roligt att läsa om allas graviditeter! Var på ultraljud för 1,5v vecka sedan, är beräknad till 16 Mars så är i v. 8+6. Nojar ändå över att det inte ska gå vägen, undrar om det någon gång går över ;)

  • SvanE

    Såhär såg min lilla böna ut för två veckor sedan i V. 7+3 <3

    Har en vän som fick ett barn med trisomi 13, vill därför vara på den säkra sidan och kunna utesluta det så har bokat in ett KUB om lite mer än 2 veckor.

  • SvanE
    IdaLinneaK skrev 2014-08-24 13:24:29 följande:

    Hej, 
    Tänkte hoppa in här då jag väntar första barnet med BF 16:e mars.
    Är 28 år och bor i Stockholm men är ifrån Göteborg. Fick se ett litet hjärta när jag var i vecka 7 och vi skulle fastställa BF. Men man är ju lite orolig hela tiden om vad som händer där inne. Ska på KUB 3:e september, längtar efter att få se igen!! Har lite småsymtom, värst är brösten som jag inte förstår hur de ska kunna bli större och vaknar nästan varje morgon av att de verkligen spränger. Någon mer som har detta?


    Hej vad kul! Samma datum som mig om de inte ändrar på KUB, ska göra det på 12+0, 2a september :) känner likadant, man går runt och undrar om man verkligen är gravid trots tidigt ultraljud! Lycka till :)
  • SvanE
    IdaLinneaK skrev 2014-08-24 23:45:16 följande:

    Btw det finns ingen hemlig facebookgrupp?


    Har inte läst något om en för de som är gravid med första barnet, annars har de diskuterat på andra trådar om en hemlig grupp för alla gravida med bf i Mars 2015 :)
  • SvanE
    Nixe skrev 2014-09-02 12:20:09 följande:

    Allt såg bra ut! :D grät nästan lite av glädje när jag fick se hjärtat slå och en liten hand vifta omkring (det var för tidigt för hjärtljud men de gjorde ett snabbt UL). Tre dagar äldre blev han också så nu är jag i 11+3. Tror inte det går att bifoga bild från mobilen annars slänger jag in den ikväll om någon vill se :) himla häftigt vad tydligt allt syns trots att bebisen är som en liten kiwi!


    Åh vad roligt! :D Är på väg och ska göra KUB nu, 12+0 idag, spännande!
  • SvanE

    Liten som vinkade och sprattlade runt! Lågt resultat på KUB så nu känns allt så otroligt bra! :D

  • SvanE
    Ludaca skrev 2014-09-04 19:25:50 följande:
    Jättekul! Ser verkligen fram emot det :) Jag ringde faktiskt redan idag och frågade om det fanns någon tid för KUB-test. Det var tur att jag gjorde det idag, för jag knep den sista tiden de hade. Är så GLAD över det, för det var verkligen inte en självklarhet att jag skulle få göra det. Det blir alltså en titt hos BM på tisdag, sen KUB på torsdag. Hoppas verkligen på fina resultat. 

    Är det någon som vet hur lång tid KUB tar? 
    Mitt tog ungefär 25-30 minuter, beror på hur mycket bebis hoppar runt. Min sov lite mellan sprattel så det gick bra att mäta. För min syster tog det en timme för den lilla ville inte ligga still :)
Svar på tråden BF Mars 2015