• Prill86

    BF Mars 2015

    Hej hej

    Tänkte kolla om det fanns ngt intresse i att följas åt, vi som väntar vårt första barn i mars 2015. Dela erfarenheter etc. Har sett liknande grupper men tänkte att det kunde vara roligt att ha en grupp för oss förstföderskor.

    Lite kort om mig då; 27 år o väntar mitt första. Är nu runt v.5 o hoppas såklart att allt ska gå vägen. Enligt egna beräkningar ska bebisen komma runt 11/3.

    Hoppas fler vill joina!

  • Svar på tråden BF Mars 2015
  • Indla

    Jag vill också hänga i denna tråd om det är okej. Vi väntar vårt första barn 17/3 enligt egna beräkningar. Ska till BM imorgon för första gången.

    Mina symtom än så länge är illamående, trötthet och växande samt ömmande bröst.

  • JhjärtaK

    Inser nu att denna tråd främst var för förstagångsmödrar så jag hoppar ur lika snabbt som jag hoppade in Lycka till alla, första barnet är något alldeles speciellt!

  • sandralalla

    Förstföderska och beräknar att föda den 2/3. är i vecka 11 (10+6) enligt gravidappen Tungan ute
     Illamåendet har vänt helt och hållet från att må piss morgon o förmiddag till att må piss sent på kvällarna istället,, vet inte vad som är bäst igentligen haha!!
    Trött hela tiden, tar minst 1 powernap om dagen för att sen orka umgås med mannen ;)
    UL den 25/8 och hoppas att allt ser bra ut ;)
    Läääängtar efter det lilla pyret :)

  • Madelia

    Jag gick in i vecka 12 idag :) har inskrivning hos barnmorskan på fredag. Jag har som under hela tiden knappt några symtom heller. Skönt att må bra, men det känns fortfarande rätt overkligt. Jag har ul nästa torsdag, känns supernervöst :)

  • SvanE

    Vad roligt att läsa om allas graviditeter! Var på ultraljud för 1,5v vecka sedan, är beräknad till 16 Mars så är i v. 8+6. Nojar ändå över att det inte ska gå vägen, undrar om det någon gång går över ;)

  • Nixe

    Var hos läkaren för ett VUL idag och fick se en liten böna med hjärta i vecka 7+6 :) är fortfarande halvt skräckslagen för allt som kan gå fel men det kändes lite bekräftande ändå att få med en liten bild hem :)

  • Timi

    Jag skuttar också in i denna tråd. Jag är i vecka 11, BF 5 mars enligt app och uträkning. Bor i Malmö, är 30 år och väntar första barnet Glad

    Symptom: Jag har ingen matlust, är hungrig mycket men inte sugen på något. Så jag har börjar denna graviditet med att gå ner 2 kg, trots många försök att tvinga i mig mat. Det andra är en väldig trötthet, sover gärna siesta 2 timmar när det går eller lägger mig redan klockan 8 på kvällen. 
    Trotts detta är jag väldigt lyckligt! Tänk att vi ska få barn och bli mammor till små sötnosar! Pirrar i magen när jag tänker på det Skrattande

  • jempan87

    Jag hoppar också in i denna tråd. BF 19 mars. Bor i stockholm 27 år och första barnet. =) 
    Symtom: svullen mage, samt mer hungrig lite illamående om jag blir för hungrig, annars är allt toppen. Var på inskrivning i Tisdags. Men något som jag funderarde på efter var att bm inte tog något urinprov endast blodprov, har läst att de brukar ta urinprov någon annan som varit med om det?

Svar på tråden BF Mars 2015