• Anonym (Jenny)

    Djurskyddet snodde vår kanin

    Din dotters kanin. Förhoppningsvis är du medveten att det numera är olagligt att ha EN ensam kanin? Det klassas som djurplågeri.

  • Anonym (Jenny)

    Så jag antar att ni haft den andra kaninen med er under tiden den här har varit hos vännen?

  • Anonym (Jenny)
    Haskel skrev 2014-07-15 20:28:17 följande:

    Varför skriva och hota om saker som är helt fel. Saker som du uppenbarligen inte har en aning om.

    FL är visserligen ett forum där personliga åsikter är fria att yttra. Men att påstå att saker, som är lagligt, är olagligt är att betrakta som hot. Om än indirekt.


    Då har du ingen aning om vad ett hot är. Hade jag velat hotas, om det nu ens är möjligt anonym till anonym, hade det låtit HELT annorlunda. Jag var faktiskt helt övertygad om att det var fallet. Hade fel. Sorry Haskel. Med tanke att de ändrat så flockdjur ska ha sällskap tog jag föregivet att det inkluderade kaniner, men jag hade fel. Men att prova med ett marsvin som sällskap låter bra mkt bättre än att ha en ensam stackare. Eller bra mycket bättre, det är väl likvärdigt med ett kaninsällskap? Jag är helt övertygad om att majoriteten, den stora majoriteten, av djur inte vill spendera de flesta av sina timmar och dagar ensam.
  • Anonym (Jenny)
    elmadumle skrev 2014-07-15 20:40:42 följande:

    Det är INTE olagligt att ha en ensam kanin! Det står att man bör ha två eller flera kaniner ihop om det går, vi som föder upp kaniner till avel och utställning har de en och en för att inte riskera skador, vilket alltså är tillåtet så sluta sprid lögner.


    Läs mitt andra inlägg
Svar på tråden Djurskyddet snodde vår kanin