• Anonym (!)

    svärmor satte blöja på min pottränade son

    Katastrofen är ett faktum!  Det kommer dröja länge nu innan din son blir blöjfri, troligen inte förren vid 7 års ålder!!

    Skäll på svärmor!   Tala om vilket fruktansvärt misstag hon gjort...........

  • Anonym (!)
    Brumma skrev 2014-07-20 12:11:10 följande:
    Lägg av. Det kanske inte är en fråga du tycker är jobbig men nu är den skriven i känsliga rummet så håll dig till de regler som finns...

    Fast det är klart - du måste väl hålla dig till känsliga rummet när du förlöjligar ngns inlägg annars kan du ju inte vara anonym...
    Wow! Nä jag ser inte det minsta problem i frågan! Pojken fick en blöja på sig och ts frågar om hon bör vara orolig?   Det ena jag tänker är liksom herregud, är det ditt största problem i världen?  Folk har så sjukt larviga problem i dag!   
    Varför inte slappna av lite mer?
  • Anonym (!)
    Anonym (fundersam) skrev 2014-07-20 12:16:48 följande:

    har du lite att göra denna söndag eller varför spenderar du din tid på att ironisera över mina funderingar?

    du kan inte förstå en mammas oro när man för första gången skickar barnen till farmor och hon börjar med att sätta på en pojke på 3,5 år blöja utan anledning? 

    hans pappa har sagt till henne att han är pottränad och inte behöver den men hon vägrar....  han ska åka hem snart. 

    jag har aldrig trott att han kommer vara 7 år när han börjar gå på toaletten. men det är förmodligen jobbigt för honom känslomässigt. 



    Nej tyvärr jag förstår inte din oro det minsta!   Hon satt på honom en blöja och du verkar reagera  som hon har skadat honom!  Slappna av!
  • Anonym (!)
    Anonym (fundersam) skrev 2014-07-21 16:22:10 följande:

    pappan lyckades övertala sin mamma att ta av blöjan. så nu är jag lite lugnare inombords. min pojk är så känslig... och att vara iväg från mig + att farmor gör så mot honom , tror inte han mådde bra av det. men nu verkar de ha löst det. 

    de kommer ikväll. äntligen. jag ogillar skarpt att vara iväg från de. men jag har sovit 11 timmar per natt i 3 nätter så jag är enormt utvilad.Men de lär inte få åka dit igen.....  inte när hon är sådär elak mot min pojk. 


    Du verkar hysa agg mot svärmor. Det kan inte bara vara detta med blöjan som du reagerar på. Varför kan inte pojken och pappan vara hos farmor utan dig? Hur har hon varit elak mot din son?
Svar på tråden svärmor satte blöja på min pottränade son