Inlägg från: Anonym (Bättre nu) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bättre nu)

    Finns det inga moderatorer på forumet längre? Eller har alla lämnat forumet åt sitt öde för att gå på semester?

    Anonym (!!!) skrev 2014-07-21 14:22:49 följande:
    det borde bli som flashback
    Som jag tolkar dina inlägg så tycker du det är för slappt nu för tiden här på forumet och att man får skriva mer frispråkigt jämfört med tidigare så då blir din jämförelse rätt lustig med flashback, där får man skriva riktigt grova saker utan åtgärd jämfört med många andra forum.

    Så på vilket sätt tycker du det ska bli som på flashback?
  • Anonym (Bättre nu)

    Angående familjelivs forum nu jämfört med för några år sedan så tycker jag det är bättre idag. Förr var det extremt skitnödigt här på forumet, inlägg försvann och man löpte stor risk att åka på varningar när man skrev negerboll eller ännu värre n-ordet det blir man inte varnad för idag enligt min erfarenhet.

  • Anonym (Bättre nu)
    Anonym (!!!) skrev 2014-07-21 15:00:18 följande:
    bättre koll från moderatorerna menar jag. 
    Det kanske stämmer, du får anmäla dig som frivillig så får du ta tag i saken och röja upp här.
  • Anonym (Bättre nu)
    Anonym (!!!) skrev 2014-07-21 19:01:40 följande:
    vem jobbar gratis o varför? dom har ju annonsörer som ger pengar
    Det är så det fungerar på internetforum, ytterst få om ens något forum ersätter moderatorer för deras jobb utan det sker helt på frivillig basis och de som ställer upp gör det i regel för att det tycker det är kul. Sedan finns givetvis gruppen som gör så för att få utöva lite makt gentemot användarna fast de är förhoppningsvis ett fåtal.
  • Anonym (Bättre nu)
    SpanskaFlugan skrev 2014-07-21 19:39:53 följande:

    Jag har noll förtroende för moderatorerna och de som ligger bakom det här forumet. Tråden som dök upp i förrgår och som flera här sagt att de anmälde anmälde även jag. Men tråden låg kvar länge, hela natten till och med, trots att moderatorer bevisligen var aktiva och tog bort andra inlägg som anmälts senare. Flera inlägg var extremt grova, ett inlägg var ett solklart fall av hets mot folkgrupp och det har jag en print screen på. (Funderar på vad jag ska göra med den. )

    Jag tror att en eller flera av moderatorerna har rätt mörkbruna åsikter och att de medvetet lät tråden och inläggen ligga kvar. När den väl plockades bort var det en annan moderator som vaknat på morgonen och rensade upp.

    Moderatorerna är vanliga användare som har åsikter och "kompisar" på forumet också. Det är ofta partiska och inkonsekventa.


    Det kan vara så att olika moderatorer har olika delar av forumet att moderera och då kan de inte ta hand om inlägg / trådar som ligger i ett delforum de inte har hand om.

    Moderatorer sköter detta på frivillig basis och är i regel inte alltid online så det kan ta åtskilliga timmar innan inlägg eller trådar tas bort p.g.a. att ingen som är behörig är inloggad.

    Nu spekulerar jag lite men jag tvivlar på att alla moderatorer kan moderera alla delforum och trådar men det kan säkert någon ansvarig svara på.
  • Anonym (Bättre nu)
    SpanskaFlugan skrev 2014-07-21 20:00:39 följande:
    Den moderator som var aktiv plockade bort inlägg i just den tråden som blivit anmäld. Det finns inte en chans att de missade de grövsta inläggen.
    Det kan vara så att olika moderatorer har ansvar för olika delar av forumet, vissa kanske sköter känsliga rummet, andra adoption eller allmänna rubriker och så vidare, om så är fallet kan de inte hantera rapporterade inlägg i en forumdel de inte har ansvar för. Då kanske de inte ens ser de inlägg som rapporteras i en annan forumdel än de ansvarar för.


  • Anonym (Bättre nu)
    SpanskaFlugan skrev 2014-07-21 21:34:45 följande:
    Men moderatorn i fråga plockade bort inlägg i just den tråd som anmälts. De var alltså inne i den aktuella tråden.
    Ok det missade jag, då ansåg förmodligen den moderatorn att inlägget var ok, sedan kan h*ns bedömning vara helt felaktig ändå.


Svar på tråden Finns det inga moderatorer på forumet längre? Eller har alla lämnat forumet åt sitt öde för att gå på semester?