Inlägg från: Jan Holmström |Visa alla inlägg
  • Jan Holmström

    Amma offentligt men det finns en gräns!

    Detta påminner starkt om ett liknande debatt som hölls just här på familjelivsfronten. Man får väl slinka in här och delge sin åsikt precis som man gjorde då och förbereda gallan för att kräkas upp när moraltanterna kommer in och skyddar deras blottningsbehov.

    Jag tycker det är för jävligt rent ut sagt att kvinnor låter sina bröst exponeras hur som helst på offentliga platser. Jag vidhåller att de mammor som måste mata sina barn kan försöka vara lite diskreta och kanske till och med avlägsna sig från platser som tågstationer, torg och restauranger. Hade blivit riktigt förbannad om jag hade varit med om samma situation som du fick utstå, TS. Hoppas du kunde sova utan att krama om kudden för hårt.

    Brist på respekt gentemot medmänniskor när folk beter sig på det sätt som du beskriver. Fyfan för det alltså.

    Jan

  • Jan Holmström
    yodi skrev 2014-07-22 15:19:47 följande:
    så kvinnor på resande fot borde enligt dig amma var?
    En retorisk fråga eller? Toaletter kanske säger dig något?

    Jan
  • Jan Holmström
    Anonym (Bara) skrev 2014-07-22 18:57:36 följande:
    Men du fan ge dig. Inte vill man amma sitt barn där folk sitter och skiter och pissar ner. Säger väl sig självt.

    Det tycker jag verkligen inte säger sig självt. Det finns ju för fan toaletter skapta enbart för blöjbyte och annat bebisrelaterat. Varför skulle man inte kunna amma där när man väl är igång? Tycker det är lite sjukt att känna ett behov att exponera sig bland folk när det finns så många andra ställen att mata sitt barn på.


    Har flera gamla skrönor om situationer där man fått utstå att kvinnor står barbystade på offentliga platser med argumentet att de antingen skall amma, har ammat eller till och med ammar. Samtidigt får vi grabbar böter om vi ens skulle dra ned gylfen och slå en sjua i en buske. Känner nästan lite sura uppstötningar nu när jag tänker på dessa orättvisor.

    Jan

  • Jan Holmström
    Anonym (somliga...) skrev 2014-07-22 19:10:54 följande:

    Skrönor var ordet...


    Ät inne på toa själv.


    Låt din 5-åring som inte kan släppa läpparna om din bröstvårta äta på toaletten och du själv kan strippa lite lätt där inne utan att vi andra ska behöva bevittna er intima stund. Folk åker inte till tågstationer och torg för att se mjölkavsöndrande hängbröst och förskolebarn som inte lärt sig smälta ordentlig mat.
    MrsNG skrev 2014-07-22 19:07:38 följande:
    Anonym (Bara) skrev 2014-07-22 18:57:36 följande:

    Men du fan ge dig. Inte vill man amma sitt barn där folk sitter och skiter och pissar ner. Säger väl sig självt.


    Men va bra då har vi löst det! Nästa gång jag ska amma på resande fot och jag ser Jan så säger jag åt honom att låsa in sig på toaletten medan jag ammar. Tack för visad hänsyn (på förhand) Jan :)
    Stabil uppvisning av att vara en aning trög eftersom du fullständigt misstolkade vad jag skrev.
    Anonym (Bara) skrev 2014-07-22 19:09:17 följande:
    Återigen NEJ man går inte med sitt barn på en sketen toalett avsedd eller inte till skit blöjbyten för att amma. Ger du flaskan till ditt barn inne på en äcklig offentlig toalett?
    Nu är mina barn alldeles för gamla för att de ska dricka välling och allt vad det kan vara men när de var i yngre ålder och var hungriga fick de mat så snabbt som möjligt så jag skulle slippa deras desparata gallskrik om de fick vara utan. Om vi då råkade befinna oss inne på en "äcklig" (juste pajkastning mot kommunala städare) offentlig toalett så fick de äta det där. Ser inte riktigt världen på samma sätt som ni trångsynta radikalfeminister ser den verkar det som.

    Jan


  • Jan Holmström
    lajsabajsa skrev 2014-07-22 19:17:34 följande:

    Hahaha! Vad fan?! Jämför du bröst med könsorgan? Vad jag vet så får en man slänga ut sina chipstuttar lite här och var med enda argumentet att det är varmt. En kvinna måste dock vara tvungen att mata ett barn för att få lufta sig lite. Kön ska gömmas vare sig det är snopp eller mutta. Så det är väl knappast jämförbart.


    Ja fy satan vad det är synd om er... Det är därför det finns inkvotering så ni ska få jobb ni inte är meriterade till och sluta gnälla.

    Vad är det konstiga i att jämföra två intima delar av kroppen som gärna inte visas öppet?


    Jan

  • Jan Holmström
    puss skrev 2014-07-22 19:18:26 följande:
    hej jan! vill du ha en påse?Glad
    Hej på dig.

    Vet inte vad det är för påse du tänker ge mig. Hoppas i alla fall att du stannar vid det stadiet och inte övergår till diskussion. Känner mig inte pigg nog för att hantera det just nu.

    Jan
  • Jan Holmström
    puss skrev 2014-07-22 19:19:33 följande:

    han begriper inte att en vuxen mans beov av att pissa skiljer sig från en liten bebis behov av att äta. stackarn.
    Ni begriper inte heller att folk inte vill ha del i ert fetishbehov av att klä av er offentligt. Stackare.

    Jan
  • Jan Holmström
    puss skrev 2014-07-22 19:21:29 följande:
    och nån sån ikvoteringng existerar inte. din världsfrånvända fåne.
    Nej, det har inte du märkt av för du kan inte ens stava och kan alltså inte ens skriva ett CV. Normalbegåvade kvinnor dock får toppjobb trots att de inte har kompentensen som krävs. Så är det på många platser i Europa och så kommer det förbli tills folk inser att feminismen inte är rätt sätt att skapa jämlikhet på.

    Jag är för ett jämställt samhälle men jag tror inte att feminismen är vägen dit.

    Jan
  • Jan Holmström
    fluu skrev 2014-07-22 19:24:34 följande:
    1. Bröst är inga könsorgan (har vi precis haft den här diskussionen idag på flashback... Obestämd?)
    2. Kiss är inte mat
    3. Amningen lämnar vanligen inga spår efter sig såsom kissning gör(och skulle man spilla så städar varje vettig människa efter sig).
    Varför citerar du mig och listar tre saker som är tagna ur luften? Jag har inte sagt att bröst är könsorgan, jag har inte sagt att urin är mat och jag har inte ens varit i närheten att diskutera vare sig "kissning" eller amning spiller mest. Fjantigt.

    Jan
  • Jan Holmström
    Solrosens skrev 2014-07-22 19:31:36 följande:

    Du är verkligen bäst Puss!


    Det är nog inte vad hennes lärare ansåg eller en åsikt som reflekteras av hennes betyg. Både stavningen och grammatiken är förfärlig och okunskap säger ganska mycket om en person.

    "Puss" är inget annat än en manshatare som tror att hon för göra som hon vill här i världen. Så kommer det fortsätta tills det en dag får ett (o)lyckligt slut eftersom man inte kan bete sig hur som helst.

    Jan

  • Jan Holmström
    puss skrev 2014-07-22 19:34:54 följande:

    "Vart" används om riktning.
    Du låter urbota korkad när du försöker formulera dig. En aning gulligt hade det varit om du var i fyraårsåldern men eftersom du är gammal nog att både ha barn och låta som en kärring är det bara sorgligt.

    Jan
  • Jan Holmström
    Solrosens skrev 2014-07-22 19:36:29 följande:
    Vem är "ni"?
    Puss och hennes radikalfeministanhängare som alla skrivit fåordiga riktade mot mig med samma huvudargument.

    Jan
  • Jan Holmström
    puss skrev 2014-07-22 19:38:02 följande:

    Jan, för ditt intresses skull kan jag säga dig att män älskar mig.  Hjärta Flört


    Ja, det har du många som kan attestera till antar jag. Varit en aning lösaktig i dina yngre dagar kanske?

    Jan
  • Jan Holmström
    Anonym (Bara) skrev 2014-07-22 19:39:27 följande:
    Du själv framstår som inget annat än en stor kvinnohatare, som hatar så till den gräns att du inte kan se en mor amma sitt lilla barn. Så mycket hat, why? Skrämmande.
    Läs mina inlägg igen så kommer du snabbt förstå att jag inte hatar kvinnor utan kritiserar något helt annat. Jag ogillar feminister starkt och jag förstår inte behovet av att exponera sig offentligt.

    Kvinnor tycker jag mycket om.

    Jan
  • Jan Holmström
    Anonym (Bara) skrev 2014-07-22 19:44:35 följande:
    Men hur kan du ens säga att ammande kvinnor enbart ammar för att exponera sig? Förstår du inte det galna i det påståendet? Du är bara så fullav hat mot kvinnan. Du vet väl att du själv förmodligen blev ammad.
    För det är det intrycket jag får av kvinnor som väljer att amma på fullspäckade offentliga platser. Förstår inte annars varför de skulle göra det där.

    Nu skall jag ta mitt pick o pack och lira lite golf. Hoppas ni kan tygla er medan den enda sunde personen i tråden är frånvarande, hehe.

    Jan
Svar på tråden Amma offentligt men det finns en gräns!