Inlägg från: Anonym (dålig stil) |Visa alla inlägg
  • Anonym (dålig stil)

    Amma offentligt men det finns en gräns!

    Jag har aldrig suttit på restaurang och ammat mina barn när de var i 2-årsåldern. Då ha de fått annat att äta, och så har vi sparat att amma tills vi kommit hem.

    Det finns mammor som tycker att de kan amma lite hur som helst, med hänvisning till att det är nåt naturligt, och då får folk bara finna sig i det, eller titta åt ett annat håll om de störs.

    Förmodligen var väl mamman på restaurangen utav den åsikten, och därmed tyckte hon kanske att hon var i sin fulla rätt att sitta och lufttorka tutten medan barnet for runt i lokalen. Jag tycker endast hon visade brist på stil och respekt för övriga matgäster.

  • Anonym (dålig stil)
    Octavia skrev 2014-07-23 12:17:53 följande:
    På badhus är det oundvikligt att man får se nakna människor. I Sverige är det fortfarande tabu att visa tuttarna offentligt. Undantag för vid amning men även då kan man visa hänsyn till människorna runtomkring.
    Fortfarande tabu att visa tuttarna offentligt? Så mycket nakna tuttar man kunde se på varenda badstrand för inte så väldigt längesen, när så gott som varenda kvinna solade topless, visar väl snarare på att folk blivit mer pryda, än att det fortfarande skulle vara tabu. Det var inte alls tabu en gång i tiden.
  • Anonym (dålig stil)
    Anonym (KI) skrev 2014-07-23 13:42:26 följande:
    På 80-talet menar du?

    Då när varenda kärring visade tuttarna på våra stränder. Usch! Det var en plågsam tid.
    Javisst!   Och stackars arma karlar!  En del var såna självplågare att de spenderade större delen av dan med att cykla fram och tillbaka  på cykelvägen som gick parallellt med badplatsen.
Svar på tråden Amma offentligt men det finns en gräns!