• Anonym (m)

    Är detta hot?

    Lägg ner förhållandet och all kontakt med honom. Vad skulle du vinna på att visa det på högskolan? Att ditt betyg tas tillbaka?

  • Anonym (m)
    Anonym (?) skrev 2014-07-22 23:37:47 följande:
    Jag ska inte polisanmäla honom utan endast anmäla honom på universitetet. Jag ska även berätta om att han hjälpt mig med att få högt betyg. Jag anser inte att jag har fuskat. Det är han som har begått tjänstefel.
    Klart du har fuskat om du haft tillgång till tentafrågorna i förväg. Vad annars kallar du det?
    Jag minns från din andra tråd att du inte tror att du kan bli straffad eftersom du redan har din examen. Sanningen är att du kan bli av med din examen om det visar sig att du skrivit en tenta där du haft lärarens hjälp till att få högsta betyg. Bli av med examen = bli av med jobbet.
    Varför är det inte ett alternativ att inte berätta? Tror du inte att de redan vet att sådant här förekommer? Du blev utnyttjad??? Du menar att du tvingades ligga med honom och tvingades ta del av tentafrågorna och tvingades fuska till dig högsta betyg på kursen? Eller menar du att han tappade intresset för dig och att det svider i ditt ego?
  • Anonym (m)
    Anonym (?) skrev 2014-07-22 23:52:17 följande:
    Varför ska ts anmäla läraren t skolan? vet att en lärare inte ska ha sex med eleven, men hon är ju en vuxen människa...
    Som dessutom fuskat till sig en examen. Och tycker inte hon gjort fel.
  • Anonym (m)
    Anonym (?) skrev 2014-07-22 23:57:25 följande:
    Det är inte jag som har skrivit denna tråd. Dessutom är den 1 år gammal.
    Spelar väl ingen roll att den är gammal. Redan då väntade du med att vilja anmäla tills efter du fått din examen, praktiskt nog. Det är för mycket som stämmer överens mellan dessa bägge trådar för att det skall vara en slump.

    Om det mot förmodan inte är din tråd kan du läsa igenom den för den personen har exakt samma situation som du och har fått massor av svar.
  • Anonym (m)
    Anonym (hm) skrev 2014-07-23 00:00:12 följande:
    Jag tror faktiskt inte hon blir av med en examen då detta verkar ha skett med underliggande hot. Universitetsläraren ligger dock risigt till både ur karriärsynpunkt och rent åtalsmässigt. En student skall inte behöva bli utsatt för något sådant vid en statlig högskola/Universitet. Det är en total skandal. Därav kan det vara värt att föra frågan på tal en nivå upp i hierarkin ovanför högskolan ifråga till universitetskanslersämbetet.
    Hotet gick knappast ut på att hon var tvungen att fuska. Snarare säger läraren efter att hon fuskat att det givetvis kan få konsekvenser för henne om hon berättar det. Allt annat vore ju märkligt, så det läraren säger är inget hot, bara normal upplysning om hon nu skulle missat detaljen att det är otillåtet att fuska på universitet/högskola.
  • Anonym (m)

    Man skriver inte att man haft en sexuell relation om man blivit utsatt för våldtäkt. Alltså bör det varit en frivillig relation även från ditt håll, men kanske att du ångrat dig senare?

  • Anonym (m)

    Du säger att han sade till dig att inte berätta "efter att ni slutat ha sex". Det var alltså inte så att han hotade dig på något vis medans ni hade sex?

  • Anonym (m)
    Anonym (?) skrev 2014-07-23 00:28:54 följande:
    Han säger även att de kan göra polisanmälan. Mot vad?
    Urkundsförfalskning tex, vilket kan leda till åtal. Dvs att du tagit emot falska betyg.
Svar på tråden Är detta hot?